|
Výsledek prvního kola 4x Sensi Star pod 250w HPS
- Toto kolo nevyšlo úplně podle mých představ, ačkoli s výsledkem spokojen jsem
- V průběhu došlo pouze k jednomu problému - a tím bylo "rozpliznutí kytek" po odstranění mříže kvůli proplachu. Z toho důvodu :
- začlo svítit na palice a kytky z boku, proto spodky které jsem nemohl otrhat kvůli nemožnosti přístupu začly dost "vzkvétat" - kvalita některých "středních" spodků se rovná kvalitě vrcholovek.
- podle mě jsem rozvětvil kytky příliš mnoho a pozdě přepnul, jelikož vrcholovky jsou podle mě (podle mého gusta) dost malé (samozřejmě je to vykompenzováno kvantitou).
- Metoda SCROG naplnila můj cíl - větší kvantitu , avšak ubrala na kvalitě - samozřejmě ve spolupráci s již zmíněným problémem.
- Příště přepnu dříve a nenechám aby se vrcholky plazily po mříži a produkovaly stovky nových větví.
Co se týče Sensi Star, tak je to velice pryskyřičnatá odrůda (viz. makro ) , která VŮBEC NESMRDÍ. Za celou dobu jsem nepoužil pachový filtr, a ač cítit byla tak se to vůbec nedá srovnat ze smradem White Lemona přes pachový filtr.
Ač je Sensi Star legenda od legendární banky, mě OSOBNĚ jako ZAČÁTEČNÍKOVI se mnohem líp pracovalo s White Lemonem, hlavně růstová fáze byla úplně někde jinde, a to jak palicovatěl.. Sensi pořád tak nějak nechtěla nafukovat, potom to dohnala v posledních dnech ale jak růst tak květ byl takový "VLAŽNÝ" může to být tím že - WL byl ze semen a Sensi z řízku
- Sensi je prostě jiná, a třeba víc náročná
- Hodně udělal rozdílný styl pěstu a problém v průběhu
- Je to prostě mnou že sem se o WL líp staral
/za tohle mě prosím nekamenujte, je to moje subjektivní zkušenost a názor, u někoho to může být úplně jinak.
KRÁTKÝ SMOKE REPORT
Co se týče kvality tak krásně pryskyřičnatý materiál s vůní GRILOVANÉHO KUŘETE, a chutí s náznakem BANÁNU
Stav: Po zahulení se pár minut nic neděje tak si všímáte okolí a za pár minut si uvědomíte že jste uplně na plech Stav je indikovej "gaučák" po kterým jste takoví celí nepoužitelní Do společnosti se vůůbec nehodí jen se známýma Pak by si mohli lidi o vás něco pomyslet Ale při nějaké aktivitě - pokud se rozhejbete tak dodá "vervu"
Toto kolo mě dohnalo k jednomu závěru- manipulace před sklizní s květináčema a kytkama tak obtížná a kontraproduktivní , že příští kolo pojedu HYDRO
Již brzy na Vašich monitorech......
White Lemon NO.1 - 32,3 - 3,6 - 5,5 - 41,4
White Lemon NO.2 - 31,8 - 4,9 - 6,0 - 42,7
White Lemon NO.3 - 35,1 - 3,8 - 5,6 - 44,5
White Lemon NO.4 - 27,6 - 0,0 - 3,1 - 30,7 + 1g košt
Vítězem tipovačky se stává : koles !!! (s odchylkou -0,3g )
1.FOTO - Celkem po ostříhání
2.FOTO - Sensi Star NO.1 a NO.2
3.FOTO - Sensi Star NO.3 a NO.4
4.FOTO - Pohled do zeleně
5.FOTO - Uskladněno |
1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIPNaposledy upravil Bohém 24-11-2014 v 13:01 PM |