Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Ahoj, mozna by te mohlo potesit, dneska sem se zaregistroval jenom kvuli tomuhle topicu ! .. Mam taky v planu poridit tenhle mini box, ale az po tom co uvidim tvuj finish. Preju hodne stesti a mas to moc pekny.
super jsem ráda že to někoho zaujalo už sis ho vyhlídnul? Já si ho našla na nějakých polských stránkách hned jak to dojedu jedu další kolo se 4 kytkama budou tam tři modely semínka jsem dostala grátis od místního člena za to mu tímto velice děkuji pojedu tam TORPEDO, 2x SHARK ATTACK, a jednou WHITE STRAWBERRY SKUNK
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
no ale od poláků mě vyšel za tisícovku a neni to ten reklamní já ho mám celej bílej kdežto ten na obrázku má jednu stěnu stříbrnou
ale je fakt že oni měly na obrázku taky tenhle a poslaly mi jiný, ale je to supr složený je to za chviličku okonce mám i pachovej filtr
jo jinak když jsem ho kupovla já jinde jsem ho nenašla než na polských stránkách ted už je všude a je zveeřejńovanej jako novinka a já ho viděla už před třema rokama
do budoucna bych chtěla 60x60x120 a 150w výbojku
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Ano uz ho mam vyhlidnutej, nevim presne na jakych strankach sem ho videl, ale zadal sem to na heurece. Kazdopadne ho koupim pres growshop viz odkaz nahore, koupim k tomu rovnou pachovej filtr. Momentalne mi roste Wappa a 3x AutoJack od paradise seeds, 6. tyden a smrdi mi cely byt (mam to celou dobu pod 70w hps). Musim furt palit vselijaky vonny svicky a podobne
neni to zbytečný kupovat do tak malýho boxu profi filtr? já si ho udělala doma je tu někde návod neni to těžký stačí ti plastová trubka, aktivní uhlí z akvaristiky a silonka
Ja vim, cetl sem tady o tom. Ale zaroven sem cetl, ze na bezpecnosti (v tomhle pripade tajnosti) se nema setrit. Tak pujdu na jistotu a koupim origo filtr. Jestli si najdes chvilku casu, mohla bys prosim podrobneji vyfotit horni cast boxu? jak to tam mas zapojeny, rozvedeny a tak
Ja do toho jdu nejspis behem nekolika dni, vcera jsem prisel domu a ten smrad, to bylo neco co by se sousedum moc nelibilo .. Zatim sem rad, ze to nejde citit na chodbe.