Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nie každý sa vie ovládať. Aby to bolo spravodlivé, museli by sledovať každého jedného osobitne, jeho toleranciu, a vplyv na jeho pozornosť, a to by bolo určite veľmi nákladné. Veď to vidím už len keď si idem zahúliť s kamarátmi, dajú si viac krát ,že to ani nespočítam a nespraví im to skoro nič, ja si potiahnem toho istého 1x (aj tak to vykašlem) , a som úplne mimo realitu, takže asi tak. Človek ako ja by bol schopný ohroziť na ceste ľudské životy. A niekto si ešte rád sadne za volant, aj keď vie že je značne mimo. Ja musím dať v tomto jedinom za pravdu justícii , že sa za to robia postihy. Ale v tomto mám pocit sa zhodneme.
miravlak, s týmto úplne súhlasím, ale ja som reagoval na človeka čo napísal príspevok predomnou, a ten písal, že si dá pred jazdou/počas jazdy. Vzhľadom k jeho tolerancii, ho to zrejme neovplivní natoľko aby bol schopný nejakej nepozornosti, ale to by chcelo viac ako len nejakú DrugPipe dačo také vyšetrovať.
Prostě kdo zvladne nakej test jako je chození po rovne care, toceni se a tak podobně tak není ovlivnen, nebo aspon ne na trestný čin . To je spravedlive, nicméně to se asi nikdy nestane.
Vemte si ty alkace... Člověk co pije denně pulitr vodky tak mu 2 piva nic neudělají a mohl by ridit a to už se mi líbí mnohem mene než hulic po včerejším jointu..
Nemá někdo link na nějaké soukromé nemocniční zařízení, kde by se dalo zaplatit za test a otestovat schopnosti vlastního organismu..? Třeba udělat tři pokusy:
Zahulit večír, přijet tam ráno, a nechat odebrat krev, pak šupp do auta na brko, a za hodinu zase na odběr, a pak, třeba, ještě za 3 hodky….
podle mě by to bylo moc drahé a složité, pokud by ti vůbec někde udělali z odběru krve rozbor na aktivní a pasivní metabolity THC. Vím, že si mě jednou rodiče nachali otestovat v Ostravě, ale test byl pouze na pasivní metabolity. Doporučil bych ti objednat si z netu ten lízací test, co se dává, při silniční kontrole a otestovat se sám. Jmenuje se drugwipe a je běžně k sehnání v několika variantách a cenových skupinach. Od nejlevnějšího na jeden typ návykové látky, až po ty dražší na více druhů.
Kostičko,
to už se tady řešilo dávno… na drugwipe mám v aute citron, teď by mě zajímal poměr aktivních/pasivních metabolitu a ta magická hranice 2 nanogramu na ml
Zdarec,tak zítra už jdu zažádat o navrácení konečně jenže sem byl na psychotestech u debílka,který mě tam napsal > 2 letá trvalá,důsledná abstinence...hlavní problém sem měl s doktorkou,která mě řekla,že mi to potvrzení nepodepíše "až budeš 2 roky čistý tak ti to podepíšu" tak sem hledal další ta mi řekla abych 2 roky chodil k psychiatrovy ... a nakonec sem našel rozumného doktora,který mi to sice podepsal,ale budu chodit na namátkové kontroly a řekl mi,že když budu pozitivní tak bude proti mě zahájeno trestní řízení ....takže nedá sa nic dělat...2 letá abstinence předemnou už sem neměl šluka 17 dnů a pohoda ( ale 2 roky je hafo) uvidíme jak to teda dopadne
Zdravim, tak kdyby někoho zajímalo jak sem dopadl tak o me bylo rozhodnuto Trestním prikazem (prisel poštou) bez projednávání v hlavnim liceni.
16 mesicu zákaz řízení - takze snad 8
Právník povídal ze pokud se státní zástupce neodvola tak to mam opravdu bez pokuty a to je fajn.
Jeste sem nezjistoval jak to budu mit s tim vydanim. Zvlastni je, ze ridicak mam porad u sebe. Co sem pochopil od Miry tak půjdu na psychotesty kdyz mi to po půlce prominou.
Původní příspěvek od Anuvin Zdravim, tak kdyby někoho zajímalo jak sem dopadl tak o me bylo rozhodnuto Trestním prikazem (prisel poštou) bez projednávání v hlavnim liceni.
16 mesicu zákaz řízení - takze snad 8
Právník povídal ze pokud se státní zástupce neodvola tak to mam opravdu bez pokuty a to je fajn.
Jeste sem nezjistoval jak to budu mit s tim vydanim. Zvlastni je, ze ridicak mam porad u sebe. Co sem pochopil od Miry tak půjdu na psychotesty kdyz mi to po půlce prominou.
No jezdit busem pro me bude hroznej trest.
hmmm... tak tos dopadl fajně teda mě nasra**,že mě napsal tu 2letou abstinenci a ikdyž sem měl 4,3 NG...neřeknu kdyby mě vzali po záhulu..ale co se dá dělat
nestačím žasnout nad tím jak s tebou vyjebali. Mě řidičák vrátili na základě zvládnutých psychotestu, bez jakýhkoliv omezení. Můj názor je, že ti nikdo nemůže dělat testy na drogy jen tak, pokud nejsi účatníkem silničního provozu nebo v zaměstnání či škole. Mír s tebou brachu.
Tak i pro ostatni: Pokud dostanete zákaz řízení, budete pro navrácení ridicaku muset absolvovat psychotesty u akreditovaneho psychologa ( je jich v CR asi 200) ktere stoji cca 2000-4000 korun.
Pokud budete mit zákaz na rok a déle musite jeste absolvovat prezkouseni v autoskole.
Míra: je to teda pech, nasel sem i naky dotazy v poradnach kde jim psycholog taky naridil abstinencni obdobi. Odpovedi typu: Dopravní psycholog nemá žádná zákonem stanovená přesná kritéria.
Mohl by ses rozepsat jak si se jich ptal jestli potobe budou chtit tu abstinenci ? Lidi v poradne vetsinou pisou ze to nane psycholog vybalil az po testech a zaplacenych 2000 kc ale tys byl u třech a asi si zaplatil jen jednomu ne ? Mimochodem kolik te to stalo ?
Neslo by teda obvolat různý ty akreditovany psychology a primo jim rict jak se to ma a jestli by ti to neudělali bez te abstinence ?