Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » POZOR na Kofolu,coca-colu, atd. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zmena tlaku prudkym stoupnutim, nebo pouze stani ...... to je dalsi nezbytny bod a jista cesta k tlame, protoze nizky tlak a prudky zvednuti ve spojeni s nizkym tlakem ma na svedomi ty ranni mdloby a nevolnosti, kteri mnozi z vas urcite znaji .... Mozek je tak nedostatecne okyslicovan !!! a pri prudkem vstani se jeste vice odkrvi, no a ve spojeni s ruznymi telesnymi oslabenimi a stavy zahlcennosti a zprasenosti mozku at uz cizorodymi chemk. (napr. jakekoliv drogy) nebo vlastnimi (napr. telu vlastni endorf. a pod latky), ktere jsem menoval na zacatku se proste resetuje....

Veskera latkova vymena v celem tele a samozrejmne i v mozku (ten spotrebuje v porovnani velikost-spotreba nejvice kysliku z celeho tela)je zavisla na transportu latek a ten na kysliku ... tagze dyz mame zaprasene receptory, mozkem nam tece hromada dopaminu, Canabinoidu, alkaace a jinich endorfinu a chemek, sme oslabeni a unaveni... tak se nam to proste vsecko vypne ....

Jenze ... todle se muze stat i pri prekysliceni mozku .... samozrejmne k tomu napomaha stejne zapraseni mozku a zde nyopak vysopky tep a tlak - napr. dyz jsem vystiihovanii a zcazenii do sracek a srdce naam busii o sto sest- me se to stalo, dyz sem zhuleny rozfoukaval gril...

rozhodne je to pri nedostatku kysliku - jako dyz jsem minutu dychal pouze skrze cisteho blunta a pak vybehl schody .... mnohem horsi - taky sem si na schodech dal pekne do drzky - kamos si o pullitr, na ktery se zkacel prerizl svaly na zadech a vystipl kus masa

A proto !!!!!! Neni az tak dulezite, jake biochem. reakce v mozku v tuto dobu probiihajii, jestli se techto vyysledku chceme ve zdravi doziit a, ze jeto otazka pouze nekolika let, musime si davat megamajzla.... !!!
Kdyz to na vas dle meho popisu pude - sednout na zem , oprit se a zhluboka a pomalu dychat .... nehrajte si na machry a nemyslete si, ze to zvladnete .... budete akorat za debila a smazku az sebou na baru prasknete vo zem ...

P.S. Dalsi priznaky jsou krome toho tezkeho pocitu na prsou i motani hlavy, zkreslene vnimani zvuku a obrzu - jakoby z daalky... a nekdy az ztrata schopnosti slyset a casem i videt - huceni v usich - intenzivni svetlo a pak nic .... to je ovsem extreem, kteryy sem zazil po vaaznee operaci ...
Tagze bacha na sebe!!!

Old Post 06-10-2003 v 15:47 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Mimochodem, sice viime, co se biochemicky deje ve velkee caasti mozku po pozitii canab. - vam uz jiste zname popisky vazani se na receptory a vyplav ruzn. endorf., ale co se deje napr. v limbicke caasti mozku, ci v hypotalamu ..... vo tom viime prd, akorat to, ze je to neco moc duuleziteeho, co ma na svedomi napr sny ... a ze huleni tyto funkce pozmenuje ....

Old Post 06-10-2003 v 15:54 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Karma uživatele divnaregistrace - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

hm tak mě se to osobně stalo párkrát taky, už je to pár let, ale v pátek se to stalo mojí přítelkyni: šli sme hulit s kámošem jeho mega hustej modýleq, hmm bybyej tlak stress hlad a další píč*** dal sem práska a po minotovým záchvatu šílenýho kašle sem řek ž mu na to seru, šel sem do hospy zpátky a dopil pivko ostatní sem nechal venku byl sem totálně na kaši po jednom prdu, no za chvíli přišel kámoš že je mojí holce nějak divně když sem došel ven viděl sem jak se drží kámošky a pokouší se chodit- přiběh sem am a říká mi je mi hriozně špatně. tak sem jí chytil a najednou sem na ni koukal jak ji zapadli voči, chytil sem jí pevně ale to už zvrátila hlavu a kdybych jí nedržel zkácela by se- rychle sem jí položil na zem - ale nereagovala (normálně v těchhle situacích vím co dělat-ale to nejde o mojí holku) lehká panika nejdřív poslouchám esi dejchá, pak na ní začínám mluvit (furt leží na zemi) nic se neděje tak sem jí malinko proplesk, chytnul sem jí nos protože sem asi přestal slyšet (prostě sem neslyšel že dejchá) a chtěl sem jí dát umělý dejchání v tom se pohnula tak sem toho nechal, trochu sem do ní šťouchnul a najednou vodevřela voči..... jako mám z toho malinko noční můry ale jinak sem ok :-( (nepřeju nikomu-žádnej med)

Old Post 09-10-2003 v 09:42 AM
divnaregistrace je offline   Profil uživatele divnaregistrace   Find more posts by divnaregistrace   Foto galerie člena divnaregistrace   Click here to Send divnaregistrace a Private Message   Add divnaregistrace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

phekda: já teda nevím, ale konopí alespoň podle mojich zkušeností naopak tlak zvyšuje (mám doma lékařský tlakoměr, takže jsem si dělal menší výzkum)

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 09-10-2003 v 15:26 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

tak s tou kofolou to můžu jen ajen potvrdit.
Včera jsem došel dom zkuřeny...měl sušaček,však to znate. Inu ejhle kofola...pořádně jsem přihnul..a bum..byl jsem na zemi..celkem me to dostalo...takze kofola NEVER MORE...:-)

OSTRAVA JEDE...

Old Post 12-10-2003 v 09:37 AM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Ja verim 4got10 zni mi to peqne 8)
je to kvalitne rozpracovana uvaha ktera ma svou logiku. Ahlavne jeho udaje jsou pravdive. Nejvic se mi libly hned na zacatku "plyny" z lahve

heRr jÜrgEn

Old Post 13-10-2003 v 18:24 PM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Nebo to na něj prostě přišlo, snažil se to kompenzovat pitim a šleh sebou-kámoš taky několikanásobně za sebou sebou šleh, no a do hodky to rozchodil (teda nažral se a šel chrápat)-von taky prostě nemůže vynechat kolečko -já to dělam, CO2 to nebude, leda, že by se ho nadech z plných plic a nějak mu to stouplo do hlavy a kofein se taky tak rychle do krve nedostane (navíc kolik ho tam je), kdyby se napil silnýho čaje, kafe nebo maté a sek sebou až za chvilku tak bych to přisuzoval kofeinu, ale takhle néé.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 13-10-2003 v 22:36 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bep Kororoti
Nový Člen

Karma uživatele Bep Kororoti - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Je to tak, ze trava ti snizi tlak jako svine. Vyjdes na vzduch a kyslik ti paradoxne v prvni chvili udela jeste hur. (nevim proc, ale doktor mi to takhle nejak vysvetloval). Pak chvili stojis a kvuli nedostatecnymu tlaku se ti zacne odlivat krev z mozku, lepe receno se ti mozek spatne okyslicuje. No a kdyz se dlouze napijes, zadrzis dech a je to. Prvni pomoc je toho cloveka nechat v leze ( nezvedat do!), zvednout mu nohy (aby se krev zase nalila do hlavy), mirne mu podeprit hlavu. Zkontrolujeme samozrejme tep (muze dojit k zastave srdce) a kontrolujeme, aby nezapadl jazyk. Kdyz se probere, dbame na to, aby jeste chvili lezel v klidku na zemi. Vetsinou se cloveku po takovymhle omdleni ulevi, nekdy se jeste zeblije, no dyt to znate.

Old Post 13-10-2003 v 22:58 PM
Bep Kororoti je offline   Profil uživatele Bep Kororoti   Find more posts by Bep Kororoti   Foto galerie člena Bep Kororoti   Click here to Send Bep Kororoti a Private Message   Add Bep Kororoti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

phekda: omlouvám se za mystifikaci. spletl jsem ti tlak a tep. zjistil jsem, že po trávě mi vzroste ne tlak ale tepová frekvence. sorry pánové

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 14-10-2003 v 08:02 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Mě se stalo jednou ráno že jsme vypil kakao jako každej den a šel jsem ven se psem.Dal jsem si jedno sklíčko a neudržel jsem to kakao v sobě a vyhodil jsem ho ven.Dokonale mě spravilo cigárko.Dokonce tak že jsme za chvilku zvládl ještě jedno sklíčko.
Taky jsem zjistil něco:možná to znáte..ale když je mi blbě tak si zahulím a je mi dobřě (ale teda ne když je mi blbě po chlastačce..myslím třeba na druhej den po chlastačce,nebo bolení hlavy…navařím koláček a přejde to)

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 04-11-2003 v 18:48 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mias
Stálý Člen

Karma uživatele Mias - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

co uz???Wiwala Co2

Old Post 05-11-2003 v 16:49 PM
Mias je offline   Profil uživatele Mias   Find more posts by Mias   Foto galerie člena Mias   Click here to Send Mias a Private Message   Add Mias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mias
Stálý Člen

Karma uživatele Mias - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

N2O...............................

Freetek-Místek city

Old Post 05-11-2003 v 16:50 PM
Mias je offline   Profil uživatele Mias   Find more posts by Mias   Foto galerie člena Mias   Click here to Send Mias a Private Message   Add Mias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Ráno po chlastačce je lepší něco s CO2, ale nápadům se meze nekladou=>N20

Stavba "ICEBOX 150W"

Old Post 06-11-2003 v 17:38 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

Obačas se mi stane, že když se koly napíju, tak se mi zatmí před očima. A ani nemusim bejt zkouřenej. To dělá ten plyn. Je to totiž CO2, což je rajskej plyn. No a při dobrým skouření v kombinaci s natlakovanou flaškou může bejt docela nářez. Občas se stane, že ten plyn neunikne hned po otevření, ale až po napití, což je nářez.

Old Post 06-11-2003 v 18:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

CO2 neni rajskej plyn-je to obyč. nedýchatelný plyn, rajský plyn je N2O (oxid(kysličník pro lidi staršího vydání ) dusný)

Stavba "ICEBOX 150W"

Old Post 07-11-2003 v 01:07 AM
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Takze najprv to Kvetak: Ak chces N20 - rajsky plyn, toho je hojne asi vo vsetkych druchoch instantnej - sprejovej slahacky, je tam toho tak na 2 nadychy, ale po nadychu sa len kruti hlava a smejes sa, nic viac. A dalej C02 z flasky je urcite menej, ako CO2 z obycajneho vyduchnutia. Skor by som to spajl so samotnyk kyslikom (!!!)

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 08-11-2003 v 20:35 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás