Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo to je slušný já budu rád aspoň za 10g asi protože to moc nekvete teďka jsem zas hodil větrák dovnitř a udržuje nějakejch 28 stupňů a nakvetlo to o mnoho víc :-) takže uvidíme tady nějaký fotečky :-) jinak je to možná tím že nehnojím ničím speciálně na květ
WoW hodně slušný! To já mám o proti tobě teda pěkný prcky tj... Hodně pěkný vršky máš Jen ti to tam neprosvítí na ty spodnmější větve kde by mohli být další paličky ne...?
Původní příspěvek od balonidlo WoW hodně slušný! To já mám o proti tobě teda pěkný prcky tj... Hodně pěkný vršky máš Jen ti to tam neprosvítí na ty spodnmější větve kde by mohli být další paličky ne...?
Good Luck
Hodně jsem taky prostříhal velký listy ale ty když máš 200W jenom redky tak se nebojim že to bude vypada rozhodně líp jak to moje ještě když to tak hnojíš třeba Bloomem!
Další UP 20. den květu hnojeno NPK teplotu držím na 25 stupních, upravil jsem zavěšení lampy ale jestli ještě povyrostou nevim co s nima! Ale doufám že už se zastavěj!
no mas to zaujimave, ja idem prave dnes dat naklicit 5ks brainstorm a mam pre ne nachystanu 125w clf rast a box mam 50x60x140 takze teraz od vas zbieram uzitocne info..
nech sa ti dary aj nadalej..