Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Bumbklaat:
ze nas nemuzou vsechny tahat za nos? chlapce, to, ze zaplatis za Visine 85Kc, coz je defacto jen slana voda a trochu plastovyho obalu za vyrobni naklady tak max. 5Kc je jeste hodne maly tahani za nos, v porovnani s tim, jak nas za nos tahaji jini... firmy, politici...
btw: pracoval jsem chvili i ve firmach, kde naklady na prodavanej produkt byly cca 200Kc a konecnym zakaznikum se zbozi prodavalo i za 4000Kc (slo o firmy obchodujici na zcela legalni bazi!)
takze navyseni ceny o "pouhych" 1600% oproti nakladu u Visine neni nic neobvyklyho
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
hm, tak to bych si jednou chtel udelat tu radost a platit jenom ty vyrobni naklady. to je to samy i se spekama. neco jinyho v jinym mnozstvi za jinou cenu je u zdroje a neco jinyho u konecnyho spotrebitele. a to byva taky sila. ja mam kamose a ten kupuje za 90kc za ga to sam prodava konzumentum. vydela si 160 na pytli a kdyz se snazi tak to strasne sype. nejhorsi je ze si ten zdroj hlida, tak o tom nic moc nevim, nemuzu to nijak vyuzit
Zkoušel ste už někdo kapky, podobný visine ...bílá kulatá lahvička, taky od fy Pfizer, jsou to gelové kapky.....? dal jsem si je, že mi uleví....po aplikaci tak 10sec nic....pak najednou začne pálení a to pár sekund graduje, až do tý míry, že sem měl pocit že sem si tam nalil kyselinu a že mam oči v hajzlu...docela brutus.....no a tohle pálení stejně tak po pár sekundách odezní je je to zase ok....máte s tim někdo taky zkušenost? účinná látka by měla být stejná jako u visine (tetrazolini hydroblablablaaa) nechápu tu reakci.....
mě visin někdy zabral krásně a jindy mi oči zrudly ještě víc, a to už pak nepomohlo vůbec nic, a nedávno mi kamarád prozradil tajemství: oni mají docela krátkou trvanlivost, něco jako tři týdny nebo podobně nevim přesně, je to v příbalovim letáku
:-)
já je někdy taham v batohu půl roku
Původní příspěvek od sancha mě visin někdy zabral krásně a jindy mi oči zrudly ještě víc, a to už pak nepomohlo vůbec nic
:-)
ono je to tím, že se vlastně jedná o solný roztok.
Takže ti zuží žilky v očích, ale když to přeženeš, naopak si oči podráždíš ještě více. Já jsem takhle před nějákou dobou 5dní v kuse visinoval, a potom to vypadalo jako zanet spojivek....
freshman- to samé se mi stalo, ale s normálníma Visine kapkama. Nakapal jsem si, pak strašné pálení, které pomalu ustávalo, až přestalo. Oči byly pořád zarudlé. 2. dávka ale už zabrala a vůbec nepálela.Stejný ůčinek to mělo na všechny, komu jsem kapky půjčil..
Vyborna vecicka!takovy veci jaky vy tady popisujete se me jeste nigdy nestali(paleni,alergie,jeste vic rudy oci) to je divny.
Mno jinak velky + za VISINE
no visine su dobra vecicka, hlavne ked idem len na xvilu vonku zahulit a potom musim ist domov heh to si kvapnem v parku a ked dojdem domov tak mam oci biele ako sneh, a k tym gelovym, zevraj to zdaleka nema take dobre ucinky ako origos visine
Jaká je léčivá látka ?
Tetryzolini hydrochloridum 0,5 mg ...čiže skušal som tan váš mix z Nacl , alebo čo to bolo , to hovno pomáha , ani kamoške nie , nemyslím že by som bol výnimka....
Tak co, už někdo z vás zkoušel ten Sodium Chloride 0.9%? Docházej mi kapky a jestli je tady tato alternativa, pak bych do ní šel. Ale nerad bych, aby mi to vypálilo dvě díry do hlavy.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Bacha - vy, kdož máte kontaktní čočky, pro vás visine neni, píšou to v letáku - může dojít k zakalení čoček... Nevim, co to je, ale určitě nic dobrýho Na visinu je ale super ten pocit, ty oči to fakt strašně sklidní, nejenom odbarví... Tudle sme byli v bazénu, no, byl nějakej přechlorovanej, takže docela pálily oči... Pak sme dali jointa a fakt nás dost mrzelo, že sme neměli visine, ty kukadla sme měli šíleně vyschlý, člověk ani neslzel...
ja nosim kontaktni cocky a problem se zakalenim sem zatim jeste nemel,jeste jedna rada k tem cervenym ocim:na jare muzete rict ze je to z pilu od kvetoucich rostlin, u me to zabira protoze sem na to alergicky