Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Změnila vás nějak ganja?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
brook
Nový Člen

Karma uživatele brook - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Travku hulím už asi 14let, ze začátku výjmečně až příležitostně, pak jsem měl několikaleté období kdy jsem kouřil několikrát denně, vkuse po dobu 4-6měsíců, vždy ale následovala několikaměsíční pauza. Momentálně jsem v období pauzy :-) a tedy myslím že to subjektivní ovlivnění mohu celkem objektivně posoudit. Dost jsem tu četl o problémech s pamětí při dlouhodobém hulení, no u mě jsem si zatím nějaké výraznější změny nevšiml. Taky sem tam člověk zapomene co chtěl říct i když nikdy nehulil, třeba když myslí na víc věcí najednou. Ono spíš bych řekl že by to mohlo dost záviset jak moc a jak často člověk svůj mozek využívá. Věřím že někdo může dlouho hulit a málo myslet, ale u mně je to spíš naopak, když si zahulím tak rád přemýšlím. Moje slovní zásoba je podle mě o dost větší než kdysi, komunikace mi příjde taky lepší. Jinač samozřejmě ten nadhled a životní postoj, který mi travka nabídla je neocenitelný. Travka mi ale pomáhá i jinak. Poslední dobou jsem trochu zlenivěl, ale když si zahulím tak mě to vždycky pěkně nakopne a jdu něco užitečného dělat. Jsou třeba činnosti, jako například úklid vercajku - na který se přinutím jen když si zahulim. Kolikrát se mi jen třeba nechce do zimy, mokra venku. Tak si zahulim a už beru foťák a valím ven. Tedy určitě by se dalo říct, že travka dělá můj život i aktivnějším, určitě zajímavějším a pestřejším.

Old Post 27-01-2009 v 12:22 PM
brook je offline   Profil uživatele brook   Find more posts by brook   Foto galerie člena brook   Click here to Send brook a Private Message   Add brook to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od Claune
Na hulení jsem viděl mnoho krásnýho, ale při dlouhodobým užívání je to v hajzlu. Sem vypatlanej, nemůžu se soustředit, holek jsem měl hafo, teď jsem půl roku neprcal protože mám stíhu z lidí...Dokážu se bavit jen s lidma ze třídy a pár kámošema okolo...všechny který jsem dřív měl rád jsem poslal do hajzlu kvůli kravinám....
Jsme nasranej...., mám malou slovní zásobu...kecám hovna....a v duchu si dokazuju že jsem machr přitom jsem blbeček...

sám si teď pauzu...protože mi hulení ukradli a snad to bude v poho...chci zase bejt jako někdy v 17letech...kdy jsem se jen někdy opil a bylo mi fajn....teď je mi dvacet a jsem k ničemu....

absolutne presne vystihol dlhorocne hulenie,ja mam to iste

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 27-01-2009 v 13:09 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elop
Stálý Člen

Karma uživatele elop - 87% PěstitelskáKarma uživatele elop - 87% PěstitelskáKarma uživatele elop - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

já jsem na sobě vypozoroval velký nadhled a celkově rozšířené vnímání všeho možného, jenom to, co bych měl vnímat občas nevnímám, a občas to nevnímám tak hluboce, že mi to musí žena důrazně připomenout :-o

Elopův 400w homebox
Elopův 2. grow ve 400w HB
Elopův 3. grow ve 400w HB - právě začal

Old Post 27-01-2009 v 15:01 PM
elop je offline   Profil uživatele elop   Find more posts by elop   Foto galerie člena elop   Click here to Send elop a Private Message   Add elop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
21g
Nový Člen

Karma uživatele 21g - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

jo marihuana me zmenila mrte, teda nwm jesi to je tou marihuanou nebo necim jinym ale nespis to bude marihuanou ........ hur si vsechno pamatuju, moc ani nevnímám co mi lidi ríkaj a pak jim odpovidam treba uplne na enco jinyho nez se ptaj, strácim nadsení pro vsechno, nic me moc nezajima a je mi vsechno tk nejak jedno, vubec uz neresim co bude ani co bylo ale spís se zajimam o to co je práve ted v danou chvili ........ kdyz treba tejden nehulim mam stavy uskosti a deprese.......... obcas si myslim ze spim a vsechno se mi zdá a pritom vlastne nespim, ale marihuana mi vypestovala velkej citovej vztah k přírode a naucila me se dívat na svet jinejma ocima a bejt stastnej i z obycejnejch vecí a to je celkem fajn

Old Post 27-01-2009 v 15:53 PM
21g je offline   Profil uživatele 21g   Find more posts by 21g   Foto galerie člena 21g   Click here to Send 21g a Private Message   Add 21g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

Marihuana mě nezměnila, to já změnil jí

Old Post 28-01-2009 v 16:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruity
Stálý Člen

Karma uživatele Fruity - 66% PěstitelskáKarma uživatele Fruity - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od brook
........ Poslední dobou jsem trochu zlenivěl, ale když si zahulím tak mě to vždycky pěkně nakopne a jdu něco užitečného dělat. Jsou třeba činnosti, jako například úklid vercajku - na který se přinutím jen když si zahulim. Kolikrát se mi jen třeba nechce do zimy, mokra venku. Tak si zahulim a už beru foťák a valím ven. Tedy určitě by se dalo říct, že travka dělá můj život i aktivnějším, určitě zajímavějším a pestřejším.

Tak tenhle prispevek se me libil.

Take citim prival elanu do veci, o kterych jsem drive radeji ani nepremyslel. Nekdo pise ze ho trava delam linym, me se treba hodne casto stava, ze kdyz si zahulim tak se jen z dobreho pocitu vrhnu na uklid zaneradeneho pokoje a tesim se, ze praci dokoncim, dokonce me motivuje i ku sportu atp.

Jinak huleni nepochybne zmeni kazdeho. Verim ale tomu ze me zmenilo k lepsimu, aspon vtom smeru ze jsem potkal diky huleni spousty dobrych lidi, s kteryma se znam doted a myslim, ze si rozumime.

Out neni "out", ale In je "in".

První indoor pod stopětadvacítkou - Afghan, Chronic
Fruity Outdoor Grow 2008 - Durga Mata ; Black Jack ; Kali-mist - be optimist
DUBSTEP?

Old Post 04-02-2009 v 14:41 PM
Fruity je offline   Profil uživatele Fruity   Find more posts by Fruity   Foto galerie člena Fruity   Click here to Send Fruity a Private Message   Add Fruity to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Ano pohlad na svet a na urcite veci.

Old Post 08-02-2009 v 14:53 PM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

citace:
Původní příspěvek od brook
Poslední dobou jsem trochu zlenivěl, ale když si zahulím tak mě to vždycky pěkně nakopne a jdu něco užitečného dělat. Jsou třeba činnosti, jako například úklid vercajku - na který se přinutím jen když si zahulim. Kolikrát se mi jen třeba nechce do zimy, mokra venku. Tak si zahulim a už beru foťák a valím ven. Tedy určitě by se dalo říct, že travka dělá můj život i aktivnějším, určitě zajímavějším a pestřejším.

S tímhle musím sympatizovat, taky mě to často nakopne. A nebo naopak když po brku vyvstane otázka, proč jsem si ho teď a tady vlastně dal, následuje naopak zamyšlení a burcování se k tomu, aby to každé další "příště" už mělo smysl...

Old Post 08-02-2009 v 22:42 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od Bandita

tak ja si nemyslim ze 20-17=3 roky je dlhodobe hulenie...skor je to o postoji .-. osobne poznam hulicov, ktori nepalia zrovna najmenej, uz tahaju urcite viac ako tie 3 roky ktore spominam a neni to na nich nijako poznat...su aktivny, komunikativny, spolocensky zalozeny atd. Skor si myslim ze je to o tom ako si "trenujes" dane situacie...ked sa denno denne niekde na chate alebo byte banda odpalujete a nic nerobite tak necakaj ze po rokoch tohto stereotypu budete mat lepsiu slovnu zasobu, alebo budete viac spolocensky...ked sa vypalujete na akciach kde je vela ludi a treba kecat tak vam nic ine neostava ako zdokonalovat sa v slovnej zasobe
aby som hovoril sam za seba, tak si vsimam akurat tak stratu kratkodobej pamati...vsetko ostatne sa da prelusknut, myslim ze ale za cas co hulim som bol dokopy mozno 5x chory, zatial co roky predtym som marodil urcite castejsie
tot vse
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 09-02-2009 v 07:22 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

zdar, ja az tak dlho nehulim ale som si všimol tie nejake zmeny na mne...
1. Rozmyšlam nad problémami (svojimi ale aj druhymy) a preto som ticho. V poslednom čase som si povedal ze musím prestat mysliet na zbytocne problemy a ze zadrem 1. hovadinu čo ma napadne. Zatial som od tohto predsavzatia chosnoval len 2 krat ale myslim ze mi to celkom ide.Lebo uz som chcel s tym skoncit-to neprichádza do uvahy.
Toto je v poho sposob.
2. Strata kratkodobej pamete. Zabudam mena, stretnutia ale len niekedy.

Old Post 10-02-2009 v 08:17 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hard110
Stálý Člen

Karma uživatele hard110 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

fat jooee mash pravduuu

Old Post 24-03-2009 v 16:41 PM
hard110 je offline   Profil uživatele hard110   Find more posts by hard110   Foto galerie člena hard110   Click here to Send hard110 a Private Message   Add hard110 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od Bandita

citace:
Původní příspěvek od Claune
Na hulení jsem viděl mnoho krásnýho, ale při dlouhodobým užívání je to v hajzlu. Sem vypatlanej, nemůžu se soustředit, holek jsem měl hafo, teď jsem půl roku neprcal protože mám stíhu z lidí...Dokážu se bavit jen s lidma ze třídy a pár kámošema okolo...všechny který jsem dřív měl rád jsem poslal do hajzlu kvůli kravinám....
Jsme nasranej...., mám malou slovní zásobu...kecám hovna....a v duchu si dokazuju že jsem machr přitom jsem blbeček...

sám si teď pauzu...protože mi hulení ukradli a snad to bude v poho...chci zase bejt jako někdy v 17letech...kdy jsem se jen někdy opil a bylo mi fajn....teď je mi dvacet a jsem k ničemu....

Slusna kritika...

Jak to vidite s odstupem casu?

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 07-11-2014 v 23:15 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotr007
Stálý Člen

Karma uživatele Kmotr007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kmotr007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Lépe bych to ani já nevyjádřil. Hulím sedmý rok. Táhne mi na 23 let. Cítím to úplně stejně. (jsem na střední, poslední rok). Kvůli bůču jsem nedodělal gympl, ve třetím ročníku mě vyhodili a musel jsem od začátku dělat novou školu (další 4 roky).
Pálím vkuse, chci s tím přestat.. ale, když hulení je pro mě lepší než alkohol..

PS: Na základce jsem patřil mezi nadané studenty, odcházel jsem s pár dvojkami.
Začal jsem hulit a šlo to do p.če. (všechno) Ale možná za to může společnost, že se necítím mezi nehuličama dobře..

Old Post 08-11-2014 v 10:10 AM
Kmotr007 je offline   Profil uživatele Kmotr007   Find more posts by Kmotr007   Foto galerie člena Kmotr007   Click here to Send Kmotr007 a Private Message   Add Kmotr007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Taky mi připadá, že si trávu často trošku idealizujeme. Je potřeba vědět, že to není záležitost "absuletně bez rizika a pure přírodní naprosto bezpečná zábava," jak často tvrdí týpci typu Doležal. Občas se to taky zvrtne. Vidím to okolo poměrně dost, kluci mluví o tom, že vlastně ani neví, proč hulí. Život stylem práce, hulení, kompl. Někdy ta změna nemusí být k lepšímu.

Komár neni mucha pyčo

Old Post 08-11-2014 v 11:20 AM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

kazdy kto huli 10 a viac rokov vie ake to ma chyby a vady.. uz to nie je a uz to ani nebude to co byvavalo..

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 08-11-2014 v 16:43 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

no hosi myslim si ze je to jenom o pristupu k te droze,prece jenom stav z travky je 85 procent psychika,takze jak si to nastavis tak to mas,hulit sem zacal v 15,je jasny ze na stredni byli nejaky problemy jak u kazdyho capka,ale na huleni bych to nesvadel,chytl sem se za rypak dodelal sem skolu,zakoncil maturitou a hned sem svihal do prace...tam sem byl rad na ten nadhled co mi travka dala jak tu taky pisete...taky sem tam hulil...vlastne hulim celou dobu,prestal sem snad nejvic na tri mesice kdy uz sem vedel ze potrebuju detox...pac sem se nemohl zhulit,stava se mi to obcas i ted ale to kazdymu dlouhodobymu hulicovi ze kdyz dlouho pali jeden vzorek i sebelepsi prestane to fungovat...a jak rikam bandita za ty roky uz to ma clovek ochytany ze vsech stran a vi ze uz je to za zenitem...ale porad me to bavi pestovat a pak kourit co sem sam vypestil...peace

Old Post 08-11-2014 v 16:57 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás