Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jestli žloutne a opadává POMALU, tak není důvod k panice, to se stává, možná je trochu přelitá nebo přehnojená... jak je velká? Třeba by jí prospěl taky větší květináč...
mě to na balkóně taky pomalu žloutne, ale jen od spoda, samostatný listy, palice jsou čim dál větší a krásně tmavě zelený, tak že si myslim, že jsem v normálu, a stejně už většinu listů otrhávám, a za chvíli tam nechám jen paldy, aby pořádně dozrály, no možná sem je trochu přelejval, tak sem to žloutnutí urychlil, ale teď sem zvolnil se zálivkou a vypadá to moc moc dobře, krystalů jakko máku a jak to pěkně lepí, už se těšim
PS: ale jestli ti žloutnou i palice tak to neni v normálu! možná je to to přelejvání?! ale přesně nedokážu poradit...
Na balkoně mě to taky žloutne, vlastně i na poli, ale přesně jak píše Oton, jen spodní listy. Vůbec se toho nebojím, jinak se kytičkám daří.
Taky někdy oštípu dost listů, říkám si, proč má kytka dávat sílu do listů,zvlášť těch, co začínaj žloutnout, když má vyživovat hlaně paldy, ale zase na FAQ jsem se dočet, že jsou zásobárnou živin, tak jsem z toho zmatenaj, ale dál otrhávám.
asi to bude mat nieco s tou wodou tak jej chwilu nedam napit. noo ale wiskitol sa dalshii probleem ale nie s balkoonom ale s welkimi out palickami.tie najwacsie odniekal zachitili nepriatelsky pel a su celkom dost ozrnene
na aku wzdialenost sa mozu opelit?
najradshej by som toho newytrhawaca samcov wyplieskal....
taky by mě zajímalo na jak velkou vzdálenost se může přenýst pyl? neměla jsem na políčku ani jednoho samce ale kytky sou plný semínek:-( myslim že stačí nějaká moucha nebo ňákej lítací hmyz a může to přenýst na kiláky daleko
Hm, to by mě zajímalo taky, ale když o tom přemýšlím, tak nejspíš i na kilometry daleko.
Ale na takovou dálku to chce mít strašnou smůlu, že to Tvoje kytka zrovna schytá.
Uz to zacíná,uz to valí. Dnes jsme se byli s kamosem podívat po nějakých místečkách, kde by se dalo zasadit.Hned u kraje lesa jsme potkali borecka, tak jsme zahulili!!! vlezli jsme do lesa za chvíli sla dalsí bandicka s rýckama. No prostě celé odpoledne bylo krásně a tak naši Dubňanští Huliči neváhali a šli to okouknout.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ UZ JE TO TU!!!!!!!
tak uz konecne. ja uz mam zasazino venku a kyticky maj sice teprv prvni zubaty listky ale aspon uz mam ten peknej pocit ze se chytli a jedou.ale preci jenom se zeptat:nemyslite ze je jeste brzo?:
S brzkym sázením mám dobrý zkušenosti. Vloni tak v polovině března jsem dal na zkoušku naklíčit asi 10 semínek, pak jsem je dal do květináče, sem tam jsem na ně posvítil málo výkonou žárovkou a v podstatě jsem je měl uvnitř v bytě - světla nic moc. Asi po dvou tejdnech jsem je vzal na chatu, tam během asi měsíce fakt dost zesílili. Tak jsem je vrazil do záhonu, sem tam pohnojil krystalonem a na konci června to byly tak 1,5 metrový kytky - kdyby mi je babička nevytrhala (B:Co to tam je za kytky? Neni to ta marihuana?Já: Asi jo. B: To je přestupní droga blablabla Tak je vytrhala a vodjela vyhodit někam hodně daleko. Byl jsem sice nasranej ale nějak jsem to v sobě udržel - přece nebudu babičce nadávat kvůli kytkám, když jsme hlavní políčko měli stejně jinde. Na chatě pak byly s kytkama na zahradách náky policejní obštrukce, tak jsem byl nakonec docela rád. Jinak si myslim že záset brzo je fér když chceš mít na podzim pořádný stromy, ty mí červnový už měli megatlustý dřevnatý stonky.
Zdravim všechny a modlim se se všema co už maj kytí venku, dneska bylo v noci 10pod nulou a to je pro kytky horší jak 3kýble slimáků, mam v truhlíkách za oknem asi 100 naklíčenejch sem-en a taky vyrazim hledat nový pole. Nespěchejte s tim ven, nechte je do 20cm doma a v srpnu budete sklízet motorovkou.
Tak sme dneska byli s kámošem sázet první "pokusný" vzorky. Nepředpěstovávali sme je nikde, hodili sme je rovnou ven. Tak su zvědavej jak se ujmou. Podle nich pak zasadíme další
no já si dám závazek, ze udělam tentokráte foto abych se pochlubil na podzim, mám sice noname svůj vzor, ale stací, pra kořeny u shivi, miluju šivu, ale este je brzi, mraziky, konec bubna es bueno