Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Komu už kytičky vystrkujou lístečky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

No jestli žloutne a opadává POMALU, tak není důvod k panice, to se stává, možná je trochu přelitá nebo přehnojená... jak je velká? Třeba by jí prospěl taky větší květináč...

Old Post 22-08-2002 v 11:32 AM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

mě to na balkóně taky pomalu žloutne, ale jen od spoda, samostatný listy, palice jsou čim dál větší a krásně tmavě zelený, tak že si myslim, že jsem v normálu, a stejně už většinu listů otrhávám, a za chvíli tam nechám jen paldy, aby pořádně dozrály, no možná sem je trochu přelejval, tak sem to žloutnutí urychlil, ale teď sem zvolnil se zálivkou a vypadá to moc moc dobře, krystalů jakko máku a jak to pěkně lepí, už se těšim

PS: ale jestli ti žloutnou i palice tak to neni v normálu! možná je to to přelejvání?! ale přesně nedokážu poradit...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 22-08-2002 v 12:30 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Na balkoně mě to taky žloutne, vlastně i na poli, ale přesně jak píše Oton, jen spodní listy. Vůbec se toho nebojím, jinak se kytičkám daří.
Taky někdy oštípu dost listů, říkám si, proč má kytka dávat sílu do listů,zvlášť těch, co začínaj žloutnout, když má vyživovat hlaně paldy, ale zase na FAQ jsem se dočet, že jsou zásobárnou živin, tak jsem z toho zmatenaj, ale dál otrhávám.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 22-08-2002 v 16:19 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waiser
Nový Člen

Karma uživatele waiser - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

asi to bude mat nieco s tou wodou tak jej chwilu nedam napit. noo ale wiskitol sa dalshii probleem ale nie s balkoonom ale s welkimi out palickami.tie najwacsie odniekal zachitili nepriatelsky pel a su celkom dost ozrnene
na aku wzdialenost sa mozu opelit?
najradshej by som toho newytrhawaca samcov wyplieskal....

Old Post 24-08-2002 v 20:37 PM
waiser je offline   Profil uživatele waiser   Find more posts by waiser   Foto galerie člena waiser   Click here to Send waiser a Private Message   Add waiser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wilda
Stálý Člen

Karma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

taky by mě zajímalo na jak velkou vzdálenost se může přenýst pyl? neměla jsem na políčku ani jednoho samce ale kytky sou plný semínek:-( myslim že stačí nějaká moucha nebo ňákej lítací hmyz a může to přenýst na kiláky daleko

Old Post 26-08-2002 v 22:30 PM
wilda je offline   Profil uživatele wilda   Find more posts by wilda   Foto galerie člena wilda   Click here to Send wilda a Private Message   Add wilda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Hm, to by mě zajímalo taky, ale když o tom přemýšlím, tak nejspíš i na kilometry daleko.
Ale na takovou dálku to chce mít strašnou smůlu, že to Tvoje kytka zrovna schytá.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 30-08-2002 v 18:24 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pecar
Stálý Člen

Karma uživatele pecar - 74% Pěstitelská

Obecné Je to TU!!!! Příspěvek č. 55

Uz to zacíná,uz to valí. Dnes jsme se byli s kamosem podívat po nějakých místečkách, kde by se dalo zasadit.Hned u kraje lesa jsme potkali borecka, tak jsme zahulili!!! vlezli jsme do lesa za chvíli sla dalsí bandicka s rýckama. No prostě celé odpoledne bylo krásně a tak naši Dubňanští Huliči neváhali a šli to okouknout.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ UZ JE TO TU!!!!!!!

Old Post 22-02-2003 v 17:18 PM
pecar je offline   Profil uživatele pecar   Find more posts by pecar   Foto galerie člena pecar   Click here to Send pecar a Private Message   Add pecar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmaf
Stálý Člen

Karma uživatele Madmaf - 13% Pěstitelská

zdar Příspěvek č. 56

2 pecar zdravím...pecar....ty seš z Dubňan,tak to jsme sousedé,teda alespoň přespolní,jsem z Ratěk.Ale ještě sadit nehodlám až tak za měsíc.

Madmaf

Old Post 22-02-2003 v 19:13 PM
Madmaf je offline   Profil uživatele Madmaf   Find more posts by Madmaf   Foto galerie člena Madmaf   Click here to Send Madmaf a Private Message   Add Madmaf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Madmaf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cecik
Nový Člen

Karma uživatele cecik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

tak uz konecne. ja uz mam zasazino venku a kyticky maj sice teprv prvni zubaty listky ale aspon uz mam ten peknej pocit ze se chytli a jedou.ale preci jenom se zeptat:nemyslite ze je jeste brzo?:

Old Post 16-03-2003 v 17:55 PM
cecik je offline   Profil uživatele cecik   Find more posts by cecik   Foto galerie člena cecik   Click here to Send cecik a Private Message   Add cecik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

S brzkym sázením mám dobrý zkušenosti. Vloni tak v polovině března jsem dal na zkoušku naklíčit asi 10 semínek, pak jsem je dal do květináče, sem tam jsem na ně posvítil málo výkonou žárovkou a v podstatě jsem je měl uvnitř v bytě - světla nic moc. Asi po dvou tejdnech jsem je vzal na chatu, tam během asi měsíce fakt dost zesílili. Tak jsem je vrazil do záhonu, sem tam pohnojil krystalonem a na konci června to byly tak 1,5 metrový kytky - kdyby mi je babička nevytrhala (B:Co to tam je za kytky? Neni to ta marihuana?Já: Asi jo. B: To je přestupní droga blablabla Tak je vytrhala a vodjela vyhodit někam hodně daleko. Byl jsem sice nasranej ale nějak jsem to v sobě udržel - přece nebudu babičce nadávat kvůli kytkám, když jsme hlavní políčko měli stejně jinde. Na chatě pak byly s kytkama na zahradách náky policejní obštrukce, tak jsem byl nakonec docela rád. Jinak si myslim že záset brzo je fér když chceš mít na podzim pořádný stromy, ty mí červnový už měli megatlustý dřevnatý stonky.

Old Post 19-03-2003 v 20:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadow
Stálý Člen

Karma uživatele Shadow - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Zdravim všechny a modlim se se všema co už maj kytí venku, dneska bylo v noci 10pod nulou a to je pro kytky horší jak 3kýble slimáků, mam v truhlíkách za oknem asi 100 naklíčenejch sem-en a taky vyrazim hledat nový pole. Nespěchejte s tim ven, nechte je do 20cm doma a v srpnu budete sklízet motorovkou.

BE HAPPY

Old Post 22-03-2003 v 12:09 PM
Shadow je offline   Profil uživatele Shadow   Find more posts by Shadow   Foto galerie člena Shadow   Click here to Send Shadow a Private Message   Add Shadow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ.FASMOS
Stálý Člen

Karma uživatele DJ.FASMOS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

ano ano já už mam takky doma (vevnitř) za oknem kytičky
už rostou v poho.........
ven to hodim koncem dubna přece jenom je ještě mráz v noci........

------------Ať to svítí a roste!!!!!-------

----------------Hello Fasmos------------

Old Post 23-03-2003 v 08:50 AM
DJ.FASMOS je offline   Profil uživatele DJ.FASMOS   Find more posts by DJ.FASMOS   Foto galerie člena DJ.FASMOS   Click here to Send DJ.FASMOS a Private Message   Add DJ.FASMOS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Tak sme dneska byli s kámošem sázet první "pokusný" vzorky. Nepředpěstovávali sme je nikde, hodili sme je rovnou ven. Tak su zvědavej jak se ujmou. Podle nich pak zasadíme další

Old Post 23-03-2003 v 20:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
semeno
Stálý Člen

Karma uživatele semeno - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

no já si dám závazek, ze udělam tentokráte foto abych se pochlubil na podzim, mám sice noname svůj vzor, ale stací, pra kořeny u shivi, miluju šivu, ale este je brzi, mraziky, konec bubna es bueno

Old Post 24-03-2003 v 13:23 PM
semeno je offline   Profil uživatele semeno   Find more posts by semeno   Foto galerie člena semeno   Click here to Send semeno a Private Message   Add semeno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 63

Jak to vypadá tak asi příští týden si dám semínka do vaty
a hurá vyrazim.

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 13-04-2003 v 13:31 PM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seli
Stálý Člen

Karma uživatele seli - 86% Pěstitelská

výsadba? Příspěvek č. 64

Tak uz se nam pomalu blizi ten touzebny cas sazet ven, ja do toho jdu pristi tyden. Tak kdyz se bude chtit podelit o to kdy vy tak.....

Old Post 21-04-2003 v 09:51 AM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás