Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Salatos myslim že DP se pěkně zkurvil dřív jsem od nich kupoval semena a z každeho paklu semen se dalo vybrat něco dobrýho jednou to byl mazar euforie pp ob ww a spokojenost ,ale co z toho leze v poslední době nechápu hermafroditi a mutace a vím že od DP už nikdy nic kupovat nebudu....a to kupuji jen regulary a podle mě jsou na vině femky od ty doby co je jedou to stojí za hovno....
přesně tak. hrozný na tom je že se nestydí ty svoje paskvily nabízet za tak nehoráznou cenu.
citace:
Původní příspěvek od bobcat To je trošku OT, feminizovaná semena na selekci matky použít nejdou právě kvůli dispozici k hermení, jak určitě víš... Feminizovaná semena sou konzumní zboží, zdroj peněz pro seedbanky.
nesmysl. jen se to musí trochu umět, matky nestresovat a hlavně nekupovat femky od DP
nesmysl. jen se to musí trochu umět, matky nestresovat a hlavně nekupovat femky od DP
Přesně tak!
Mám teď matky z femin GWS a za 7 měsíců nebyla jediná koule,jsou 100procentní , bezproblémový....
Naproti tomu předtím dvakrát selekce regular OB od DP a vše skončilo na hnoji..Jen hermáči a mutantní mrdky..
jak tak čtu, tak Dutch Passion jde dost do pí*e. Uvidím jak na tom budu já, já letos koupil Orange Bud a doufám, že se mi to neposere jako Vám ostatním. Hlavně nechci zjistit např uprostřed června nebo července, že je to hermáč nebo samec, když jsem si koupil feminizovaná semena. To pak člověka nasere nehorázným způsobem.
Nevím, s DP jsem byl vždycky spokojen. Moje první selekce, kdysi dávno, byly WW a BB a spokojenost. Nevím, jak jsou na tom s fem teď, ale loni jsem od nich měl AF Mazar a Think Different a všechny bez problémů. Jen AF Mazar hodil dvě rozdílná phena, až jsem nabyl pocit, že do něj u DP přimíchali něco "modrého"
Původní příspěvek od sWei Nj my zapoměly že pan Asfalt ví všechno nejlépe, to jako nemůže mít každej svůj názor? mysli si co chceš my si taky budem myslet co chcem ne? Za mě .... od DP už nic nekoupim a to že většina seedbank má přeprc od nich je mě taky jedno od jiných seedbank se mi ještě nestalo že bych měla hermouše
Ty jsi exot. Někdo schopný vyšlechtí dobrý model ale u tebe je to looser od kterého přece TY nebudeš kupovat nic. A pak nějaký vychcan ukradne jejich genetiku, navzájem ji prachprostě přeprcá a ty je tady vychvaluješ..
Samozřejmě máš svaté právo na svůj názor. Ale soudný člověk má své názory (alespoň ty veřejně hlásané) podložené a je schopen argumentace a ne jen tvrdit "je to můj názor protože je to můj názor a já na něj mám právo".
Já jel minulý rok feminizovaný Twilight od DP.
Měl jsem dvě dvoumetrové kytky a počet semen na jedné kytce by se dal spočítat na prstech jedné ruky!
Dutch Passion je dobrá banka. Patří k těm vůbec nejstarším. Není to žádná rychlokvašná firma typu Royal Queen Seeds která za pár let "vyšlechtila" (ukradla) víc odrůd než DP za 25 let...
stara sice je, ale to neznamena ze v ni nemaj pruser -
A ze ho tam maj. Za poslední 2-3roky jsem mel od nich 6 modelu (IN + OUT)a nehermil me akorad Shaman. Letos jsem udelal risk a poridil Frisian a jestli bude hermit, tak s bankou koncim do doby nez tady někdo odjede par kol bez hermeni. Zatím se nedari a hodne zahradniku se DP vyhejba...
To že mi taky trochu zhermil OB už jsem tu řešil, teď ještě přidávám, že kámošovi zhermil ve skříni jeden z pěti Power Plantů.
citace:
Původní příspěvek od tetanospasmin ... Jen AF Mazar hodil dvě rozdílná phena, až jsem nabyl pocit, že do něj u DP přimíchali něco "modrého"
Ano, jak píšeš, DP se do genetiky asi zamotalo něco "modrého", protože všichni OB a asi 3 PP na konci začali mírně fialovět, což mi k těmhle genetikám moc nesedí, teď ještě když píšeš že ti to udělal mazar... Prostě se přikláním k tomu, že se jim to v DP prclo - těžko říct jestli to byl pokus o zlepšení, nebo nehoda, s nějakou modrou genetikou. Řekl bych BB, podle toho hermení.
No kdo ví, nebu se to dál pouštět do nepodloženejch spekulací, ale DP tím u mě hodně kleslo. Hlavně svým přístupem k zákazníkům, kterým soustavně tvrdí, že je chyba v jejich péči.
hlavně je u nich průser ten že hermí i regulary což se mě u nich dřív 5-8 let zpátky nikdy nestalo podle mě tam tu feminizaci nějak nepodchytili a zatáhli hermofroditní geny i do regulárů bůh ví ..dřív to u nich byla jistota dneska to je trochu risk
Zdar, origo Power plant od DP, femin. semena.
(Kluk jak buk, shit) Po týdnu od přepnutí na květ.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Moje zkušenost s DP byla vždycky veskrze pozitivní. Občas některý semínko nevylezlo, ale nikdy nebyl žádnej problém a to jsem od nich jel minimálně polovinu sortimentu. Minulý rok jsem ale koupil Orange Bud - femky, 5 kusů ... no a všechny dopadly katastrofálně - deformovaný listy (většinou hned od začátku), deformovaný stonky a samozřejmě hermíci ... takže nevím co si o tom myslet - vždycky jsem s DP byl spokojenej ale když je 5 semen z 5ti nepoužitelných, tak asi fakt něco není v pořádku ...
5 rokov spet - Hollands hope, Durban a Shaman vsetko krasne kytky. Sucasnos - Durban u znameho vraj totalne chcipaky, strata casu sa o to starat. U mna 3x BB fem a pohoda, bez problemov.
Dal jsem klíčit 2xBB, 2xOB a 2xMazar. Femky... tak uvidíme Balení nejspíš nebude starší než rok.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk