Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle toho co sem tu cet je teda klidne mozny varit i ze skunku, proste toho je potreba tolikrat min, kolikrat je ten matros silnejsi? Je teda mozny si z nekolika gramu uvarit mliko a nic na tom neprodelat oproti huleni?
Moc sem to nelistoval, tak nevím jestli to tu už někdo psal -
Když vaříte mlíko a se*e vás taková ta chuť ble (většinou když se vaří listy), tak napřed drť vařte ve vodě (nejvíc tak 15 minut). Hnusná chuť a barva se zminimalizuje a účinek se téměř nemění.
Vodu vylijem, drť hodíme do mlíka a vaříme. Nejlepší ještě dochutit vanilkovým cukrem a třeba i pro posílení účinku kondenzovaným mlékem - to ne nakonec, ale v průběhu vaření (mňamka).
Zdareček, po delší odmlce jsem tu a doporučuji všem mlsounům a vyznávačům ganja chálek Palačinky(pokud nevíte, jak se dělaj-poradí Vám mamka ), postup je následující:
uděláme mlíko, postup již zde několikrát zmiňovaný-vyvařit ve vodě, pak v mlíku, moje poměry jsou, 3-5 řádnejch hrstí listů na necelej litr polnotučnýho mlíka (záleží dle lidí kolik je apod.) a teď, když to v mlíku valíš(samozřejmě čistej čas, když je mlíko už zahřátý) tak 20 minut, je ta palačinka velice velice jemná-tak pro lidi, kteří do toho nevidijou a nehulí bude decentně cítitelná, zkrátka akorát-pro nás huliče nic moc, ale taky vpoho, cítíš ju a vydrží hafo dlouho a nejseš vymáslenej>>spíš Tě nakopne-dále >>>30 minut v mlíku, trochu silnější, ale taky ještě naprostá pohodička>>>40 minut, no to už se dá a dál jsem to nezkoušel, stačilo mi to takhle, nemám rád takový to vymáslení z chálky, jako třeba z topinek na sádle. Dal jsem si vždy jednu palačinku a stačilo mi to. Jinak do té palačinky doporučuju, čokoládový pikao+hafo ovoce+šlehačku>přeložit napůl>navrch šlehačka, trocha ovoce a pikao-ideal chuťovka a chalec-nebo klasicky s marmeládou.
Dobrou chuť a mějte se good
Zdarec
Zdar,
Tak já mám rád všechno co se pije a je v tom ganja(i chlast)....
Ale nejlepší je Granko......
Normálně to dělám rychle a takhle..... Zajdu k sestře do textilu a koupím si za 7kč 2páry ponožek(100%bavlna).Vezmu tak dvě pořádné hrsti šišek(ne moc kvalitních ani chutných) a narvu to do ponožky....Vezmu středně velký hrnec,dám tam tak 2,5 litru vody,vařím.
Vložím ponožku s hulčem a vařím tak 10-15 min do hnusného smradlavého čaje.
Opakuju 4x až 6x prostě dokud vařím čaj nebo mě to přestane bavit.
Vezmu tak 2l plnotučného mléka a dám je vařit i s plnou ponožkou. Míchám a vařím tak 40-60 min.....
Kdo sere na štíhlou linii,ať přidá kousíček másla....ale jenom trochu...
Po vyvaření jemně osladím a přisipávám granko.......
Je to výborné ve všech směrech
A největší zábava je,když 1,5litru vypijete ve dvou....... Fakt šílené
Nize uvedeny recept byl autorem prispevku nedavno vyzkousen a shledan vynikajicim...
potrebne ingredience:
1/ cca 1g hashiku/osobu (dle sily - ja dal u prumerne qalit. hashiku 1g a rekl bych, ze to bylo snad az prilis...)
2/ olej, nejlepe rostlinny aby se zabranilo jeho prepalovani
3/ kecup
4/ paprika mleta
5/ platky sojoveho masa (mozno i jiz ochucene)
postup:
1/ nejdrive je treba pripravit platky sojoveho masa - na navodu uvadeji nekolik hodin luhovat pred samotnym varenim ve vode, ale to je vec uplne zbytecna, takze dame rovnou varit vodu, osolime ji a az prijde k varu, vsypeme do ni platky sojoveho masa a varime tak dlouho, az platky zmeknou (nekolik minut), pote platky vysusime (vylijeme vodu a i z platku vodu vymackame - doporucuju poctive, aby pak na panvi pri smazeni neprskaly a nasaly co nejvice oleje!).
2/ dame varit olej a do nej vsypeme drceny hashik - doporucuju v hrnci s dvojitym dnem (nebo dat do vetsiho hrnce vodu a mensi umistit do nej a v nem varit olej, jako jsem to udelal ja). neprivedme jej ale uplne k varu, spis jen udrzujeme horky, po dobu cca 3/4hod.
3/ na panev vlijeme horky olej a do nej dame platky sojoveho masa, radne promichame a po chvili pridame kecup, mletou papriku popr. dalsi koreni
4/ platky sojoveho masa smazime do zlatova!
Ti linejsi jedi s bagetou, rohlikemci chlebem, ostatni pak uvari brambor ci ryzi...
Dobrou chut!
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Myslim že ne ale jestli máš před barákem pole tak ho večer nenápadně celí skliď a vař treba 10 neděl a myslim že to s tebou nic neudělá krom toho budeš přežranej ale bylo by to zajmavý, zkus to a pak vyprávěj.
Hele a co takhle zkusit obetovat 35,- koupit 0,5 kg semen a vsechny je rozdrtit a dat je misto mandlicek a vlasaku do ty cokolady?!co si vo tom myslite?!
nejlepší by byla semena z potentních kytí a ne z techn.konopí, ze kterého by jsi je možná za těch 35,- sehnal. k čemu by ti to bylo, když by to nezmašťovalo? (a není záruka, že by zmašťovala i semena z potentních kytí)
taky si myslím, že semena, z jakkoliv dobrejch kytek sou bez THC, ale slyšel sem o házení semen na horký lávový kameny v sauně, prej to funguje, ale já tomu nevěřím, takže kromě reprodukce sou semena dobrý ledatak pro ptáky
jestedman: o tom házení na kamna v sauně jsem slyšel/četl taky a podle mě na tom něco bude. jenom je potřeba těch semen asi docela moc. a kdo by si kvůli pochybnému užitku "zasíral" paličky semínky?
pul igelitky listi a par palic
6 x TATRA 9%
1x SALKO
10 dkg liskovych jader (idealni jsou rovnou namlety)
10 dkg cukru
1/2 pytliku vanilkovyho cukru
Listi a palice poradne zbavit chlorofylu a ostatnich sracek
(osobne jsem to varil nekolikrat v cisty vode dokud nebyla cista - asi 2 hodiny)
scedit a zalejt vsema sesti tatrama
do jinyho kastrulku s vodou dame zavrenou plechovku SALKA a nechame ji varit po celou dobu co varime travu s tatrou (2-3 hodiny)
po trech hodinach varu precedime pres platno
namlety liskovy orisky oprazime na panvi, pridame 100g cukru (podle chuti dosladime vysledny produkt) a udelame karamel
jeste horky karamel nalijeme do precedenyho mlika a pridame pul pytliku vanilkovyho cukru
potom otevreme plechovku salka (pozor na otvirani - strika) :c)
vmichame salko do mlika a pridame asi 2 dcl alkoholu (hodi se rum, whiskey) v nasem pripade jsme pouzili domaci slivovici
nechame to jeste jednou prejit varem a odstavime
(v pripade, ze chceme mit liker jemnejsi tak po odstaveni jeste jednou precedime pres platno)
ENJOY! :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
mno tak:"] to si delas srandu ne? sem dostal takovou chut... sakra... asi pudu vomrknout naky igelitky listi co mozna este nekde sou... jinak jako akorad bych ubral mlicko(tak 2 litranky) pridal trochu vic toho rumu treba 3 litry ... jezisi ja mam chut... kazdopadne dik za napad us us se valim ke sporaku... k++
Na zítra máme z kamarády naplánovaný puding /mám 2 dny volno/,ale po přečtení velice lákavého návodu hyp3r z pudingu sešlo.Pokusíme se zhotovit tu LÁKAVOU bombu,bude jistě všem chutnat a budeme se olizovat až za ušima.Moooc fajn tip,hyp3r.Dávám rovněz zaslouženou K+
Původní příspěvek od edamaslo mno tak:"] to si delas srandu ne? sem dostal takovou chut... sakra... asi pudu vomrknout naky igelitky listi co mozna este nekde sou... jinak jako akorad bych ubral mlicko(tak 2 litranky) pridal trochu vic toho rumu treba 3 litry ... jezisi ja mam chut... kazdopadne dik za napad us us se valim ke sporaku... k++
toho mlika tam neni 6 litru, ale cca 1 a 1/4 litru :c)
rumu si tam dej podle chuti...my tam dali dve deci slivky a je to mazec az dost... :c)
ochutnavku (kazdej necelou decku) jsme udelali v deset vecer a mimo toho, ze se mi zdaly uplne husty veci (pruvod zelv, ktery mely na zadech nositka a vedle nich pobihalo kure co za sebou tahlo vozejcek), tak jsem jeste v deset dopoledne byl docela nasrot...
vyhoda toho, ze se to udela z kondenzovanyho mlika a alkoholu je ta, ze to vydrzi treba mesic v lednici a nic tomu neni...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."