Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takto to ohýbať to je nezmysel, mal si do dať radšej do menších kvetináčov a potom pri presádzaní by si to viac zahrabal do zeme a máš potom stonku cca 4 cm a to stačí.
Sa dohodnite :-D
Co mozem spravit je, ze ohnem len tu velku (a uvidim) a tu malu neohnem (a tiez uvidim)
Btw dnes som ku kytkam pleskol webku a nastavil ju na fotku po minute... Uz sa tesim ako si to vecer pozriem... Ak nezabudnem, dam to aj sem ak by to niekoho zaujimalo...
po dlhsej odmlke vam zas prinesiem nejake news z mojej zahradky...
takze mame 23. den rastu s tym, ze som svietil 18/6, ale potom casovacu preplo a svietil som v kuse asi 2 dni, co som na to dosiel a odvtedy som sa rozhodol svietit 24/0, tohto sa trochu bojim v faze kvetu, ze casovacu prepne.
hnojit som zacal po 21. dnoch a to po 7 kvapiek z kazdeho (nemam nic co meria mililitre a na nete som sa docital, ze 20 kvapiek je cca 1ml. na 1,5 litra vody, pH upravujem po namixovani roztoku.
Hnojky: Rootfast-atami
Atazyme-atami
Terra Grow- plagron
teploty: den 27 +- stabilnych
noc: 25 a menej
vlhkost: 50% pomocou mokreho uteraku, inac 46-47%
polievaniel: raz za 3-4 dni... snazim sa to fakt neprelievat, o hnojeni ani nevravim kedze som to hnojil raz.
holky rastu, ale zacali sa im na listoch robit zlto-hnede flaky... cital som tu, ze to moze byt absencia nejakych prvkov alebo prave ich nedostatok... uvidim o par dni po hnojeni ako sa to vyvinie.
+ napadlo ma, ze tym, ze mam len 2 rastliny a relativne vela priestoru, presadil by som holky do vacsieho...
moze holkam skodit, ze ich moc nerosim v poslednych dnoch ( zabudol som na vodu) alebo to ze s nimi manipulujem?
jo a len 1 je divna, druha je cool... este som zabudol...
su ostrihane na tejto (malej) som vyskusal FIM... aj ked neviem ci som to trafil... haha lol D growersky joke... a druhu strihala mama a odstrihla 2 najvacsie listy, co mne osobne pride ako chujovina a tak som ju este klasicky smikol...
Na hnojky si určitě pořiď nějakou odměrku, třeba aspoň injekční stříkačku - stojí to pár korun To, že nerosíš, by jim škodit nemělo, jen Ti pomaleji porostou. A pokud se s nima nemuchláš x hodin denně, tak jim to taky neuškodí
kua to me nepnapadlo, strikacka... nechci bejt paranoidni, ale z casu na cas (jednou za 3 dny) najdu ve skrini maly musky, vzdicky hje vysahu rucnym vys vacem... nemuze t o bjt problem??? jsem o to mcet tu?
sry so m najebvaly mama ma narodxky?
... ma tak pomimo napadl:?