Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To už mělo bejt přesazený dávno nebo rovnou zasazený do větších květníků! Každopádně kořeny nerozmotávej a přesaď to tak jak to je, samce ustřihni u země a je to!
Mam jeden problem, nechcem zakladat novu temu kedze suvisi s touto. Pri kliceni v raselinovych kockach sa mi stalo ze koren prerastol cez neho a zlomil sa, asi 1mm. S rastlinkou je koniec alebo bude koren rast dalej?
Chcem sa poradit..presadil som svoje rastlinky z 1.5litrovych kvetinacov do vacsich cca8litrovych ciernych plastovych.Rozbehli sa uz za jeden den celkom pekne no rozmyslam ci im v tych horucavach nevadi dost silne zahrievanie obalu kvetinacov.Planujem to na vrchu zamulcovat suchym senom.Takisto aky mate nazor na velkost kvetinacov,nepresadit to pozdnejsie do velkych 20litrovych?Stacia mi 1,5metrove kvetinky.A co sa tyka strainov tak Early durban od zen seeds ,Herihuana,Free kush.Diky z rady
Původní příspěvek od kammo Chcem sa poradit..presadil som svoje rastlinky z 1.5litrovych kvetinacov do vacsich cca8litrovych ciernych plastovych.Rozbehli sa uz za jeden den celkom pekne no rozmyslam ci im v tych horucavach nevadi dost silne zahrievanie obalu kvetinacov.Planujem to na vrchu zamulcovat suchym senom.Takisto aky mate nazor na velkost kvetinacov,nepresadit to pozdnejsie do velkych 20litrovych?Stacia mi 1,5metrove kvetinky.A co sa tyka strainov tak Early durban od zen seeds ,Herihuana,Free kush.Diky z rady
Čau, takový vedro, aby ti utíkaly kytky z květníku snad není Hoď je rovnou do těch 20tek a už je víc nestresuj, na 1,5m je můžeš udržet záštipem a případným roztaháním.
U toho mulče jen bacha na šíření některých houbových chorob, popřípadě škůdců. Ať to roste
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
diky za radu...este sa to bude selektovat od samcov tak preto som to nevrazil do 20litrovych,predsa len je toho dost.A k tomu nahrievaniu kvetinacov...korienky to zvladnu,alebo ich prelepit bielym papierom,pripadne nejako zatienit?
Původní příspěvek od kammo diky za radu...este sa to bude selektovat od samcov tak preto som to nevrazil do 20litrovych,predsa len je toho dost.A k tomu nahrievaniu kvetinacov...korienky to zvladnu,alebo ich prelepit bielym papierom,pripadne nejako zatienit?
Zvládnu neboj sa
Tady něco k prevencím v případě škůdců, popř. houbovým onemoc.:
Původní příspěvek od Hybrid94 Ahoj, mám menší dilema co mám dělat s touto kytkou viz. foto, jak mám postupovat při přesazení abych jí nepoškodil?
Jaký máš důvod ji přesazovat? Takto malá rostlinka ještě nebude mít dostatečně prorostlý kořenový bal aby držel v celku, tak pokud možno ji přesaď nejdřív za týden za dva.
Jaký máš důvod ji přesazovat? Takto malá rostlinka ještě nebude mít dostatečně prorostlý kořenový bal aby držel v celku, tak pokud možno ji přesaď nejdřív za týden za dva.
Díky, to jsem chtěl slyšet. Je to můj vůbec první grow a neumím si ještě představit jak je vyvinutá pod hlínou.
čau. mam problem pod 600kulí. jsem na 22. květu, ale rostliny vypadaj že mají malo místa na kořeny, žloutnutí listů,nepravidelné, ne odspoda, ne odshora spíš na středu. květináče začinaj bejt docela vyboulený od kořenů,jednu jsem vytahl z květináče a je to prorostlý fest...k otázce. lze přesadit rostlinu v téhle fází? když už neroste do výšky?
Původní příspěvek od kwb čau. mam problem pod 600kulí. jsem na 22. květu, ale rostliny vypadaj že mají malo místa na kořeny, žloutnutí listů,nepravidelné, ne odspoda, ne odshora spíš na středu. květináče začinaj bejt docela vyboulený od kořenů,jednu jsem vytahl z květináče a je to prorostlý fest...k otázce. lze přesadit rostlinu v téhle fází? když už neroste do výšky?
Pokud hnojíš podle tabulek neměl bys mít v týhle fázi květu problémy. Nechceš přidat fotku? Žloutnutí od středu nevypadá jako deficit živin.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.