Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Huricane Georg: Kdybych nevěděl, co znamená PAR, tak tady o tom nepíšu. Ale máš pravdu, PAR už z podstaty svého názvu definuje energii vyzářenou v tomto rozmezí. Oproti Lumenům, které definují monochromatické záření (o dané frekvencí), zde se jedná o interval.
Původní příspěvek od MagiCman Zdar ,to jako budeš v polovině pěstu měnit hnoje chápu to dobře,nebo to máš na další round? Jinak nákvět je slušný teda ,akorát si myslím že do hloubky to bude hodně velká slabota ,tak bych těch spodků teda více otrhal.Good Luck
Nene tohle jedu jen GHE Flora series Bloom + Micro a k tomu akorat na květ PK , nic víc . Pak az tohle skončim tak ješte udělam kolo s LED a tyhle hnojky a pak se vratim k tomuhle Minimaxu vytlačim z něj maximum opět s G.E.T.em
Jo klidně diskutujte ja si to pak promažu , nevim proč si nezvětšite ty produkt listy , tam máte to o čem se bavíte
Jinak tady par fotek , co fotil kámoš na mobil Galaxy II Samsung , celkem pěkná podívaná a slušna kvalita v mobilu , docela jsem koukal
Nene tohle jedu jen GHE Flora series Bloom + Micro a k tomu akorat na květ PK , nic víc . Pak az tohle skončim tak ješte udělam kolo s LED a tyhle hnojky a pak se vratim k tomuhle Minimaxu vytlačim z něj maximum opět s G.E.T.em
Jo klidně diskutujte ja si to pak promažu , nevim proč si nezvětšite ty produkt listy , tam máte to o čem se bavíte
Ahoj,
zajímá mě poměr mezi Bloom a Micrem, ten je klasicky 2:1 podle Lucas Formule? Ikdyž tam zase není potřeba PK stimulátor, nebo je to jako u kokosu 1,5:1 + PK v květu podle REZDOG recipe.
Nebo jsi jednoduše mírně upravil ten Lucas?
Hlavo , dotaz , jaký máš odtah a přítah? Na pictures jsem pro přítah zahlédl něco jako ulitu, co pužíváš a jak to hlučí. Dík
EDIT: Joo už vidim prima klimu pro přítah .. je to 360 nebo se pletu? Mám ten samý ,ale na odtah máš vzduchování nějak naddimenzované (a nebo zregulované )
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Ahoj,
zajímá mě poměr mezi Bloom a Micrem, ten je klasicky 2:1 podle Lucas Formule? Ikdyž tam zase není potřeba PK stimulátor, nebo je to jako u kokosu 1,5:1 + PK v květu podle REZDOG recipe.
Nebo jsi jednoduše mírně upravil ten Lucas?
Díky za odpověď.
No trochu sem to udělal podle sebe ale v podstatě na růst , Mikro+Bloom Flora series , v poměru 1:1 EC do 0,8 prvnich 14dni květu Mikro+Bloom 2:1 EC do 1,1 a po 14dnech květu Mikro+Bloom 2:3 EC do 1,5 až do flushingu , což je teď , nalil sem do 100l cca 400ml Ripenu , EC vylezlo na 1,5 a tak az do konce , cca 7-8dni do konce .
Doplnoval sem cca kazde 2-3den 12l kybl , 2x s hnojkou a jednou za květu jen s PK , takova hlavaformule
Původní příspěvek od SubFocus Hlavo , dotaz , jaký máš odtah a přítah? Na pictures jsem pro přítah zahlédl něco jako ulitu, co pužíváš a jak to hlučí. Dík
EDIT: Joo už vidim prima klimu pro přítah .. je to 360 nebo se pletu? Mám ten samý ,ale na odtah máš vzduchování nějak naddimenzované (a nebo zregulované )
Jo je to stejnej setup jako u LEDek , tzn 800m3 ufo odtah s ruční regulaci přes triak , dovnitř to žene prima klima 400m3 s regulací , když to přelezlo pres 25°C tak se to zaplo naplno jinak to jelo tak na 25-30% , vše jede pořád . Je to celkem tichy , uz sem si na to 800kilo zvykl
Původní příspěvek od Psycho To se nekdo má že má sponzory,vypadá to super jestli to bude stát za to tak si to asi pořídím nadále budu sledovat
No ja žadny sponzory nehledal , oni si našli mě myslim že mě to celkem prijemě překvapilo , palice jsou o dost větši a prorostejši oproti LEDkam co jsem jel naposled , ale zatim to nesrovnavam , ješte jsem neudělal final LEDtest