Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos mam 2ks Critical + z rezu s fem. matky na outu.snad to stihne dozrat.zatim zadne problemy nemam.pekne,vitalni rezy.behem roku nahodim kdyz tak foto....
Tak taky moje Critical+, zasazen celkem pozdě, asi před dvěma týdnama, koncem června. Venku se mi podlomil, tak jsem ho musel zasadit po stonek a to mu ubralo na výšce, ale aspoň pojede snad Mám to zatím v 4l květináči, plánuju přesadit co nejdřív. Hlína Canna Terra Professional, zkouším poprvý, tak jsem zvědavej.
mam rád criticala+protože je to krásná kytka po všech stránkách...pár řezů zatemnuju tak 40 dnů a jsem spokojenej...po přepnutí začal nakvétat po týdnu takže tušim že i venku to bude v klidu...no takže se necham překvapit...
Critical +, celkem pěkný keříček, kvést začal tak před týdnem... mám ho v 20-25l kvetinaci, hnojil jsem plagron alga grow, 2 týdny zpatky hnojím alga bloom, včera večer jsem nasadil PK13,14 , repro forte..... doufam že to vyjde, ceho se budu snažit dosáhnout je čistá chut... Přemýšlím jak nejlépe flushovat, přemýšlím 2 týdny prolejvání vodou, poté nechám kytku lehce žíznivou a dám jí na 5-7 dní do kýble s odstátou destilovanou vodou... jestli je to špatně prosím piště PM , nerad bych aby mi to uhnilo....ale když se mi ulomila vetivka, a dal jsem ji do kyble s vodou bezproblému žila až do té doby než z listů vstřebala všechny živiny. tj 2-4 týdny.... tak si myslím že by to mohlo vyjít.Mám rád outdoor pěstování ale nikdy se mi nepodařilo dosáhnout takové chutě jako bych očekával.. alespoň jak u nějaké lampy...:-( neříkejte že to není možné!!
zdravim nwm mno mě se taky nikdy enpodařila chut jako u lampy ono je to prostě něco jiného in a out
a nwm nwm jestli ej dobre mít kytku týden ve vodě větývka žije to jo , ale není tam hlína s tou hlínou to podle mě začne uhnívat , ale třeba ne at se projeví zkušenější :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od sting Přemýšlím jak nejlépe flushovat, přemýšlím 2 týdny prolejvání vodou, poté nechám kytku lehce žíznivou a dám jí na 5-7 dní do kýble s odstátou destilovanou vodou... jestli je to špatně prosím piště PM , nerad bych aby mi to uhnilo....
Zdravím CriticalNíky, mám stejnou ideu, jen bez toho žíznivění. Klasika +-10dní flushe, pak opláchnout kořeňák a ponořit ho do kýble s vodou, nechat +-3dny ve tmě a pak pověsit.
Když v tom kýbli nebudeš kytku trápit zbytečně dlouho, tak by se to mělo obejít bez problémů. Hodně zdaru
tak tu je moj okenno balkonovy Critical. je sadeny docela neskoro takze vysoky okolo 40-50cm, ale ajtak sa tvari celkom vdacne.
pri prvom naznaku kvetov som ho zacal po 12h zatemnovat. snad nam to slniecko este tak dva tyzdne vydrzi.
A predsa sa tocí! - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=56901