Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kaktusx krása...to su čisté kryštáliky? Ak sa smiem spýtať tak akým spôsobom si ich oddelil od rastlinky a ako sa to chystáš užívať?
Kryštalky to jsou skoro čiste ale nie uplně, pretože tam jsou aj male smietka listu a perflowers ale tem se při suche separaci zabrani tim že to nebudeš tak dlouho klepat ale vždycky tam niečo malo bude ale to netreba řešit, klepal jsem ty listy ješte dnes znovu a naklepal jsem 2,5g ne už tak kvalitniho prachu ale hojně dostačujiciho
A ke klepani jsem použival jeden ze tři pytlove sady na BubbleBags hash ( Sadu jsem koupil od Jurka, a mám ji už dlouho a slouži pořád skvěle, je duležite se oto dobře starat, hlavne spodni platěne syta ) no a ten pytel tak to byl ten s nejvetši propustnosti což je myslim neco kolem 150-160 Um 0,001 mm ten je na to idealni mám i udelaný dřeveny rámek ktery je vypnuty tkaninou na presyvani a je to super vec .. Hlavně při suche separaci je duležite mít listi super suche, nejlepe na radiatoru tam to vyschne poradne a to my potřebujeme, klidně to mužeš dát ješte pred činem do mrazaku ale ja jsem to tam nemel ... a pak to trošku podrtit mezi dlanema ale ne to rozdrtit na uplnou drtkku, lepši je to hrubši idealni to je jak křupky Bersi
A jak to užit či vyfajčit ?
To se dá mnoha zpusoby od primichani do jointu nebo si to dát na sytko do nejake fajne lufky či to uplacat na hmotu hašiše a vykouřit ve sklenence nebo suchý drink .. Je toho opravdu mnoho . A je to docela silné takže to neni moc idealni pro každodenni opojeni s konopim ale to zaleži zase na každem
Ja jsem ti před chvili pripravil a hlavně nafotil jak by jsi to klidne mohl kouřit a nemusel nic vymyšlet pro me to je idealni a rychle ... Ale chtěl bych Vaporizer
Těšil jsem se nato až si zase budu pokuřovat svoje výtvory, neni nad to mit svoje a jen a jen pro sebe
img. 1. Etapa 5 fotek Co je třeba : palička BIO Space Queena + skuffik + nejakou pohodovou lufku (lepši by byla nová ) a neco fajneho pro zapalení ... Hlavně nepoužívat zapalovač ale radeji vytahnout poctivou syrku nechat vyhořet siru a pekne si to žhnout se syrečkou nebo si zapalovačem zapal paratko jako momentálně já ...
Podestýlku ti bude tvořit malinka hroudička paličky
Nato si sypneš trošku prašku nic jineho si tam nedávaj
A tady už znuděně sedi sleněný doutnik a čeká na zapáleni :
A tak jsem se všichni dočkali
Chut je velice výrazná, zemita, kořenená až trošku smrková miza opravdová slast . Dým je ale težky a hustý, silně usedavajici na plice a pri vetšim šluku se nevyhnem zakašlani a když už kašlete tak je to potom kantare, nahly naval tepla a uvolneni do hlavy a rauš ktery nuti si dát dalšiho šluka ale chce to aby se ješte paličky pekne uleželi
Mějte se bratři a sestry a kdo by chtel vyzkoušet takto pripravene pokuřovani tak zkuste napsat a vyzkoušet Space Queen .. A kdo by mel Vaporizer tak ten má ješte vetši štesti
Nafotil jsem dneska nejake fotky a sklidil jsem dve rostliny Northern Light tak doufám že bude alespon na co koukat ...
A abych nezapomněl ..
Všem kteři mi kdy poslali karmu nebo nebo neco co se me libilo tak vsem bych chtel podekovat, už to neni jen chytani karmy a kostiček ale už si řikam že to mám konečne za snad dobre odvedenou praci ))
Teši mě to i když i když je to takove naše tajemstvi se kterym nás nikdo nepochvali ale když máme grower tak je to hned všechno o nečem jinem a mnohem lepšim ))
Je to super
Nemyslete si že jsem zase moc spukany ikdyž jako jo ale snažim se vždycky at je prispevek trošku prinosny a je očem počist ..
Nafotil jsem dneska nejake fotky a sklidil jsem dve rostliny Northern Light tak doufám že bude alespon na co koukat ...
A abych nezapomněl ..
Všem kteři mi kdy poslali karmu nebo nebo neco co se me libilo tak vsem bych chtel podekovat, už to neni jen chytani karmy a kostiček ale už si řikam že to mám konečne za snad dobre odvedenou praci ))
Teši mě to i když i když je to takove naše tajemstvi se kterym nás nikdo nepochvali ale když máme grower tak je to hned všechno o nečem jinem a mnohem lepšim ))
Je to super
Nemyslete si že jsem zase moc spukany ikdyž jako jo ale snažim se vždycky at je prispevek trošku prinosny a je očem počist ..
Fotek jsem pripravil vice takže snad budete radi že je naco koukat
A tady máme dalšiho adepta a to Northern Light #8 neni to zaden favorit ale musim řict že nevypada vubec špatne, ale mohl jsem ho ješte tyden nechat ale ted už nebudeme brečet
Jinak co bych dodal tak že NL7 už je proschla da se pekne kouřit a celkovy vynos byl 20g + trošku nejakych spodku ale ty davam do skuffu či hašiku ...
NL6 už je taky sucha ta nemela skoro žadne postranni vetveni a celkovy vynos byl 14 gramu
img. NL#8
Ták a to je odemne dnes asi vše, tak vám přeju hezky vikend a hlavne berte život s usměvem
čus Scotte, máš krásný kytky... super modely, Space queen od Subcool je luxus, dorazily mi teď semínka Astro queen a Jilly Bean, tak sem ně zvědavek. mohli bysme pak až proběhne selekce vyměnit.
Jedu taky Canna Bio v kombinací s guano čajem a sem moc spokojenej.
Ty si v kokose hnojil taky řadou Canna Bio ? celkem bych to zkusil...
Ať to pěkně roste.
Peace