Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tabáček,ktorý nie je v prírode.
Zdá sa mi,že jeden začína predčasne kvitnúť.
Uvidím čo budem robiť keďže s tabáčkom nemám veľa skúseností.
Každá rada sa cení MR.Men a spol.
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
No kamarádi já nevím co tu děláte. Ale já bych mohl už sklízet.
Už šel do květu listy jsou teď nejsilnější. List jsou asi 30 - 35cm velké.
Ale bohužel mám to jen na okrasu tak že nechám vykvést a možná schovám semena na příští rok.
Jinak nedávám jim moc velkou pozornost, rostou si skoro sami.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Mr.Men-Tak ale je rozdiel keď ich ty máš niekde na záhrade a svieti tam slnko skoro celý deň ako u mňa keď majú možno 4-6 hod. slnka denne.
V najbližšej dobe pôjdem pozrieť aj tabáčky čo sú v prírode ale nedávam im veľkú šancu.
Ja im tiež nevenujem nejakú extra péči ale pri tom minime slnka to aj tak vyzerá.
Nevadí aj keď tento rok nevíde podľa predstáv ale aspoň budem na budúcu sezónu o niečo múdrejší.
Mám na Vás otázku.
Chcel by som z jednej rastliny mať aspoň pár semien.
Ako to urobiť?
Hľadal som na googli,čítal si mr.menovu radu na začiatku ale stále neviem
Už sa ukazujú nádherné ružové kvety ale neviem čo s nimi,dokonca mi už aj niektore zoschli.
Mám ich odrezať alebo ich nechať tak ?
Mysli při tom na makovice. Ono je to fakt hodně podobné.
Já jsem ty kytky nechal skoro než úplně uschli. Místo květů se udělali ty tobolky ve kterých byli semínka jak v máku.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No nevim.......já mám tabáky venku asi 10h slunce, a další ve skleníku 7h světla a musím říct, že ty ve skleníku jsou 2X větší!!!! Vlhkost a teplo fakt netuším, možná ten hnůj.
Jinak 35cm listy nejsou zas tak moc ne? Ja bych si přál mít aspon cca 70cm listy.
Původní příspěvek od Beethoven Mám na Vás otázku.
Chcel by som z jednej rastliny mať aspoň pár semien.
Ako to urobiť?
Hľadal som na googli,čítal si mr.menovu radu na začiatku ale stále neviem
Už sa ukazujú nádherné ružové kvety ale neviem čo s nimi,dokonca mi už aj niektore zoschli.
Mám ich odrezať alebo ich nechať tak ?
Hlavne to musi byt opyleny..idealni je hladovej cmelak udernik..zmakne to za par minut :-) musis to odchytit nez ta tobolka pukne a pak to nechat doma doschnout nejlip na papire nekde kde nehrozi pruvan.Ja uz sklidil nejaky semena ,ale zatim jen predcasne vykvetlyho selskyho tabacku.imho znamej dava na zimu tabacky domu do svetly cimry a kvetou mu celou zimu..tak jen to smrdlej po micurinovsku steteckem a mas semen jak maku:-)
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
odkaz opraven, snad je to ted ok.. popripadne mohu nafotit a doplnit rozmery pokud nekdo bude potrebovat. Ale vim ze kdo neni treuhlar, tak bude pro nej trochu orisek na vyrobu..
Zdarec, máš je krásný, velký, až to okoštuješ, tak napiš jaký to je, mám jich taky 12 zasazených, ale takový hovada jak máš ty, fakt nemám :-D Pořád mě to žerou slimáci, tak s něma bojuju, jak to jenom de, do týdna hodím nějaký foto.
Měj se K+
Hlavne zalezi na pocasi..moje tabacky jak se ochladilo usoudili,ze je podzim ,vykvetli a listi uzralo bez ohledu na velikost..kupodivu i virzinak..tak,ze venku mam uz sklizeno a pokud se zadari zitra casove zajedu jeste na druhou zahradku.co je doma roste jak slak,nekvete a jak to vypada sklizen bude az za dlouho
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro