Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..no nazdarek , uz se to tady trochu uklidnilo tak snad jsi to neprepnul pozde , jinak ti to rozbije výbojku woe , muj nazor je ze je to moooc dobré a vypada to tak jak ma....., Dr. Smokalot , (jeho SMBOG) by rikal "jen to tipej za růstu co to jde " ale ja si myslim ze jedna velka cola je vice nez spousta malych klacku , nemuzu si pomoct ale je to tak , tady je muj venkovni SMBOG , tak ti to bude vypadat ale trochu mensi ,jen tomu dej poradne nažrat a bude to pekelne ,měj se Hlava
ahoj,díky..trochu jsem to přehnal z růstem a musel jsem už lámat u třech kytek vršky ,ale jinak super .....mám ten samej názor,je lepší méně kytek ale pořádný než více ale malinkatý ,už to krásně nabobtnává,začíná se to krásně obsypávat a vypadá to už teď pěkně nařachaně .....nemohu se dočkat prvního odpalu tohoto modelu......
A dale prikladam fota tesne pred sklizni, tusim, ze z te jedne mrsky bylo kolem 8 petek kvalitniho zpracovaneho
castecnej osvit ze strany s dobrou genetikou = pekne salamky vsude
to MANHUNTT : vypadaj uplne uzasne! a hlavne uplne zdrave tento grow ti musi delat radost po tom predeslym. vsechno vymakany do jednoduchosti a temer dokonalosti uz se tesim na nakej smoke report,tento modylek vypada velice zajimave clear work boss
Ahoj MANHUNTT. Ja sa vždy divím, ako ti dokáže tých 600 w presvetliť tak husté krovie. Asi budem musieť skúsiť menej rastlín, ale poriadnych, aj keď v pevnom substráte to nerastie tak rýchlo a musel by som mať rastliny dlho na raste, čo sa mi nechce čakať. Ahoj.