Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hu!...sice mám krátkodobou paměť dlouhodobě v háji, ale ..."pár stovek účastníků...?"
Moje záběry mluví o docela jiných počtech. A to jsem tím mlíčkem decentně šetřil...
Takže - tipovací soutěž?
Jinak - hódně dobrej nápad s tím sběrem a následnou likvidací použitých kelímků. Občas jsem měl dojem, že ani nestihne dopadnout do odpadkového koše...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
2 Reeve:
Jo, byli to Netdave a Technical a snima si tam vlezl Mc Spina. Vybornej narez, vsichni skakali metr do vzduchu, vsichni nasi cesky "radoby hvezdny" DnB Djs at se jdou proti temhle dvema zahrabat!!!
2 Protiva:
Songy ti mozna sezenu, teda ty nazvy, pak uz je to na tobe (myzuka.ru , torrent?)
2 everybody:
Nejakej pitomec napsal zpravu do CTK, kterou vsichni ostatni prevzali. Ten kreten kdyby se mi dostal do rukou, tak ho naucim pocitat, ze pofrci jak kalkulacka. Nekolik stovek to sice bylo, ale nekolik DOST. Policie odhadovala (subjektivne, ti typci delaji pochody casto a uz maji odhad) pocet lidi na pruvodu pres 3500 a na Parukarce rozhodne pres 8000 !!! Na tohle novinarske faux pas budeme reagovat tiskovou zpravou na www.legalizace.cz
A mimochodem, fotky z akce ode me najdete na www-r-man.cz a pozdeji budou vsechny na www.legalizace.cz . Timto bych taky vsechny kdo chteji zverejnit svoje fotky rad pozadal, aby mi na mail r-man (at) seznam.cz poslali kolik tech fotek maji a jakou maji velikost zazipovane. Pak se dohodnem jak si je prevezmu. Diky!!!
A jeste jednou diky vsem co pomohli a vsem co se stavili a podporili dobrou vec, zustante s nami, budeme do toho busit celej rok!!!
Původní příspěvek od VEGAN neviete o nejakej takej akcií na SLOVENSKU ? bo u nas stale nic ...
To se nejdřív musí někdo rozhoupat a takovou akci zorganizovat
Ale na slovensku by to asi skončilo fiaskem, rozehnali by vás vodníma dělama nebo něčím takovým, podle toho jak tady čtu poměry ohledně trávy na Slovensku...
nechapem ten rozdiel medzi slovenskom a ceskom...vy to tam mate uplne ineee...ze pochod za legalizaciu??neverim ze v blizkej buducnosti sa take nieco u nas udeje...but never say neverale tu maju ludia na travu aj trocha iny nazor....slovensko je viacej na etanol ako thc