Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Thorax:
Keď chceš mať veľké a kvalitné šišky, potrebuješ mať na to aj veľkú rastlinku. Na malý vzrast rastlinky a veľké šišky potrebuješ riadiť fotoperiodu a mať intenzívne a výkonné svetlo, čiže v našich zemepisných podmienkach asi jedine v indoor pestovaní.
A hnojivo neber ako doping pre nadmerné výkony, ale ako výživu, ktorú rastlinka potrebuje pre svoje zdravie. Ahoj.
pestuju uz nejakym rokem a s nicim jinym nez se slepicaky a kralicimi bobky sem nemel takovej uspesh,postavily sme parnik 160cm vysokej a prosil sem aby vyrostli aspon na 150cm po mesici sme musely uriznout strechu 6krat sme zastipavaly presto vyrostly kere pres tri metry a vetsina sisek temer jako moje paze velkej vyznam taky mela kazdovecerni zalivka,na chuti nic spatnyho a vyborny stavy kdo to hulil ten si liboval pro me je to slepicak to nej
Nazdárek lidi,můj názor na věc je,že základem je dobrá půda.Odleželý hnůj s perlitem,místní hlína a zahradnický substrát pěkně promýchat a půdička jak peřinka,lehká a kyprá ještě při sklizni,dobře se zalévá,,vsakuje,, a občasné okopání pohoda.V růstu na kořen vůbec nic nedávám jen enzym a postřik na list alga total a po řežbě cropmax.Myslím že solit půdu na růst,,při outdoru,,je celkem zbytečné.Vynahradím si to ale na květ,používám bloomy a boostry v maximalních doporučených dávkách.Loni jsem dával Plagron,letos skusím Metrop a na list opět Plag.Zalévam 1 týdně,při extrémních horkách 2x ale pořádně to proleju!Nekomu stačí že rostlinám dává slepičáky,,taky jsem na nich začínal,,ale mám rád přesné dávkování a dávat rostlinám co v dané době potřebují a to u slepičhnojek těžko jde.Je to prostě jen na individuálních možnostech každého grovera!
Osobně si myslím, že zkusit nový hnojky můžeš když na to máš finance. Ale zase si myslím, že ty hnojky jsou stejně na jedno brdo, jedna má fajnovej obal, druhá ne, jedna o sobě píše tohle a druhá tohle, ale jak ty zjistíš, že v balení opravdu najdeš to co je na něm napsaný. Máš to jako s ruletou, myslíš si, že čím víc vsadíš tím víc vyhraješ (dražší hnojky - větší sklizeň) - ale toto bych nevztahoval na hnojivo, ale na hlínu, světlo atd. Můj názor.
Aké množstvo žihľavy musím použiť na jednú dávku pre outdoor?
A akú dávku Kristanolu?
Nie je dobré použiť viacero hnojív? Tým myslím Kristanol, 1xliadok, slepačince, 1xNPK, žihľavu,K. kvet, nakoniec OBM.
Čo ak by som použil na začiatok kvetu trochu superfosfátu/P2O5/? Dodá rastline fosfor pre kvet.
Namiesto jednej drahej, niekolko iných,každá pridá niečo iné.
Samozrejme nie naraz.
Naposledy upravil Serif.s.r.o 02-04-2008 v 13:33 PM
Dřív jsme jeli kombinaci zkvašený holubáky+postřik BioAlgenem, v tejto sezóně zkusim holubíky jen na růst a na svět koupit granulovaný bat guano... Uvidíme.
Hlavně bych se věnoval kvalitní přípravě půdy kam to zasadíte, když Váš skenr zasadíte někam do jílovítý půdy, tak vám k pořádný kytce ani hnojiva nepomůžou. Co se týče hnojiva, leju BioBizz.
JO plne súhalím zemina je asi najdúležitejší,co se tíče hnojek začal sem Kristalonem pak sem přešel na kopřivový výluh a ted skouším Plagron +phytamin tak su zvjedaví co to udelá.
Specnaz: Ten Phytamin dělá venku divy a vzhledem ke koncentracím v jakých se to ředí se to vyplatí. 100ml je na 20L vody, 250ml je na 50 L vody a tedy na celou sezónu(in i out) pokud nemáš hektary Taky sem venku začínal kristalonem + nejlevnější hnojivo na out od plagronu. Ale mnohem lepší na květ je Alga Bloom + nějaké doplňky. Já používám B´cuzz tabletu od půlky květu. Ale co se týče růstu, tak jsem začal preferovat spíše bio. Pořádný kompost a konince a stříkat listy phytaminem. Pak pomoct květu něčím pořádným
značkově neznačkově, káždý grower si jede svou, o čem by to pak bylo kdyby měl každý to samé,stejnou chuť.
Osobně se přikláním ke značkovým hnojivům, ale každý si nemůže dovolit hnojky za tisíce-a to nejsou jenom hnojky.
Kristalonem sem taky hnojil-výsledek-nespokojen.
myslim ze kazdej rozumnej clovek drive ci pozdeji dospeje k nazoru ze i out se vyplati hnojit "znackove" nebo spis lepe receno "kvalitnim hnojivem" ,protoze se furt vyplati dat treba 4kila za plagron bloom, jelikoz to je hodne mala investice na to ze si pak budete blafat celej podzim ne-li celej rok,
na rust je zaklad mit kvalitni hlinu, a pak staci jen lehce dohnojovat, nejlepe zase nakym tim znackovym hnojivem, ja mam na in porizenej Bcuzz A+B soil, tak ho tam bezvahani soupnu
jinak, driv sem taky zkousel krystalon, ale to se pak to huleni neda ani kourit, to mate jak kdyz si ubalite cistej krystalon, a u outu se nikdy nepodari kvalitne vyflushovat kytku hlavne
Nebo taky da ty 400 za kvalitni rustovy hnojivo,400 za kvalitni kvetovy hnojivo,400 za kvalitni substrat,kyticky si vesele rostou,pote kvetou a az se clovek po 5 mesicich tesi na vybornou sklizen(kdyz uz do toho vrazil kolem 1500,tak zjisti,ze mu nejakej dobrodej s tou sklizni pomohl.Jsem pro co nejlevnejsi reseni.Pro out mimo vlastni zahradu urcite.