Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos na jaře jsem s někým měnil svoji Californii za jeho Purple Poisson. Potřebuju, at se mi ozve, jestli nemá pár kousků i na příští výsev, protože to je fakt nářez.
Snad aj toto pomoze niekomu pri rozhodovani na buduci rok. V popredi Shaman od Dutch Passion zberany 24. septembra. Sila je nieco nad priemerom a stav je skor na sativa strane ale pomerne vybalancovany.Extremne pachnuca.
AHoj
Na pristi rok pojedu outdoor Early Misty a Hollands Hope, pripadne dalsi modylky pokud se mi podari od nekoho vymenit/koupit. Myslim ze do nasich podminek jsou tyhle dva velice vhodny. tak pristi sklizni naa-zdar!
Já pojedu Shiwu, Shamana,voodoo - A ted lámu jednoho členíka na to Mendochinto Madness :-) uvidím, co na to řekne.
Jinak nějaký nonamy z modelu, co jsem čadila v Chorvatsku a možná WW.
tot zatím vše, co dál se uvidí. Času dost, ne? kdo ví, co se ještě přihodí :-)))))
Já bych chtěl určitě zkusit Hollands Hope a WW.Pokud by se někdo na nějaky tento modylek zkládal třeba na Hollands Hope tak mi určitě dej te vědět.Přidám se.peace
Swiss Miss od nirvany (krizenec Ruderalis a Skunku1) - perfektni strain do horskych oblasti - extra odolny proti skudcum a plisnim.
Mozna pres zimu vyjedem maminy a pojedem z rezu, v tom pripade bych s nekym cenznul i za jiny out model(rizky). Mel by nekdo zajem?
Kžíženec Early Budu od Duduška...12ks
Papaya od HKORa...5ks
Passion#1 a Shaman od Dutch Passion...5+5ks
Sweet Tooth#3 od Spice of Life...12ks
Ice Queen x DP...3ks
Satori od mandala seeds...5ks
Ak mozem poradit tak sa zamerajte od Dutch Passion na Shamana. Ak Shaman byva bezne taky ako som ja mal tento rok tak za t cenu je to vynikajuca volba. Dobry vynos pri dobre potencii, odolny voci plesnam, naozaj vyborna volba. Moj Shaman ma vyssiu potenciu ako Passion1
BY
Původní příspěvek od Yamaha Ahoj,
nejprve bych ti milí čtenáři chtěl popřát, aby si měl dnes hodně pozitivní energie kolem sebe a teď k věci...
Jistě nebude nikdo namítat, že REEFERMAN se dnes stal jednou z nejlépe zásobených seedbank tradičními i netradičními genetikami.
Stačí např. mrknout na výběr ddt nebo jiných, .....
Love Potion1 x Nigerian Nightmare
Extrémně potentní potenciál LP1 je přizpůsoben NN samcem (vigoróznost africké genetiky - mrkněte do reefermanova fóra out, kde je vyfocena 1 kytka, rozměry odhaduju na 3x3 metry s fantastickým větvením!), který je velmi citlivý na fotoperiodu!
Informací o Love potion 1 je hodně, stejně jako o vynikajících vlastnostech čím dál víc populárnější NN, která se stejně jako Durban poison stane legendou. Co si však budeme nalhávat o společném hybridu těchto dvou genetik, mnoho nevíme. Tomu odpovídá i nízká cena! Ale domnívám se, že se jedná o velmi dobrou investici, možná jednu z nejlepších, proto na Vás všechny outdooristy apeluji, aby jste se nad touto záležitostí zamysleli.
Myslím, že by tahle genetika mohla být více než jen kompromis!
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
ja pojedu zase Ak-cko a PwP ze seminek z rizku, nebude to sice origos gen. , ale jestli budou obe dve fungovat aspon na 70% jako fungujou ted, tak s nima budu nad miru spokojenejAk- to je takovy na delsi dobu zmaasteni a PwP to je spojeni luxusni chutky, dobryho stavu a proste je to takovej modylej mezi lidi do hospody