Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » ::: AERO DIY ; 250 w ; Sour Bubble :::
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

mno tak se na to koukni a řekni co si myslíš co chceš bo tak. má to spoustu novejch listů který nejsou napadený škoda že nešly dolu všechny už před tim ty paličky by byly trojnásobný imho. no pormluvíme v pátek. čuzz

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 06-03-2007 v 16:50 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

...tak co?

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 23-03-2007 v 22:03 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

no hele vypadalo to že už to pokvete normálně, ale sancha mi včera psala, že se na kytkách zase začínaj objevovat (resp. už tam jsou) ty bílý fleky, tagže to pravděpodobně znamená, že bůh neexistuje, a všechno de do pyči..

já se tam přes tejden stavim a udělám nějaký fotky jak to vypadá, ale bojim se, že to bude hrůzaděs..

občas pomalu zapomínám, že mi někde rostou nějaký kytky..

už aby byl konec..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 24-03-2007 v 11:22 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
B@JTík
Stálý Člen

Karma uživatele B@JTík - 47% Pěstitelská

Mlhovač Příspěvek č. 52

Zdravim. Zajímavý téma a zajímavá sestava. Držím palce, ať s tou plísní zatočíš. Sám se na indoor teprve chystám a zatím hledám, jak nejlíp začít. Myslíš, že by se v aeru dal jet SoG - s žádnym bo jen max. třídenním růstem a rovnou na květ? Táhly se kyti po přepnutí fakt ještě hodně?
Jinak na to rosení by bylo IMHO dost zajímavý vyzkoušet ultrazvukovej mlhovač (něco takovýho), kór třeba právě při větším množství menších kytek. Nemá tu s tím někdo náhodou zkušenosti?

Old Post 05-04-2007 v 04:08 AM
B@JTík je offline   Profil uživatele B@JTík   Find more posts by B@JTík   Foto galerie člena B@JTík   Click here to Send B@JTík a Private Message   Add B@JTík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 53

ahoj
no hele podle mě by aero na sog šlo použít, ae musel bys je nechat na růstu fakt krátce.. na druhou stranu jsem na OG čet názor profíka, kterej povidal, že aeroška je na sog skoro nepoužitelná - že to prostě dycky přeroste..

taky hodně záleží na modelu, minule se mi kytí vytáhly o dost víc než teď, yavar tvrdil, že sour bubble po přepnutí nevyjede vůbec a stejně
kytky narostly ještě o min 80%..

tagže sativy přepnout třeba hned a indiky tak ty tři dny..
ideální systém na sog je imho aero/nft jako měl lothar - někde jsem tu dával fotky..

ten mlhovač by určitě šel použít, je to dobrá alternativa za zvlhčovačku..

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Old Post 06-04-2007 v 17:04 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaRoumec
Nový Člen

Karma uživatele RastaRoumec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Tech fotek uz se asi nedockame co? ='(

Old Post 22-09-2007 v 11:11 AM
RastaRoumec je offline   Profil uživatele RastaRoumec   Find more posts by RastaRoumec   Foto galerie člena RastaRoumec   Click here to Send RastaRoumec a Private Message   Add RastaRoumec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 55

rasta:
bohužel, kvůli nemoci šly kytky do hajzlu, takže jsem ani neměl moc důvod to nějak fotit, natož pak dávat na net...
škoda, bylo to rozjetý docela hezky...

Old Post 23-09-2007 v 07:29 AM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ahoj Kwjetoni:-)
Vidím, že to máš pekné. Ako si niekde písal o tom hluku, čo robia tie kvapky pri dopade o bok boxu, tak som našiel niečo podobné, je to to tretie na tej stránke
http://www.kvetyazahrada.sk/index.p...&sek=217&off=18
Je to nejaká hmlová tryska, možno by to robilo jemnejšie kvapky, ale nie tak jemné, ako ten fogger, čo máš na zakoreňovanie. Ináč to je fajn vychytávka, stojí okolo 1000Sk, ale dá sa to použiť aj na hubky;-) (samozrejme s digitálnym časovačom)
Hydro vyzerá fakt dobre, je to čisté a neverím tomu, že po dostatočnom flushingu bude chuťovo nejako rozdielna od pestovaných v hline.
Nech sa darí:-)
A tých kytiek je samozrejme škoda:-(
Ešte ma napadla jedna vec, čo keby si okolo toho rozstrekovaca spravil akoby cylinder, zachytený by bol o dekel(kvôli vyberaniu), mohlo by to byť z nejakého pletiva a korene by si na to rozprestrel dookola.
výhody:
-čo najväčšia plocha by bola ostriekavaná
-znížila by sa hlučnosť
-korene by nerástli do rozprašovača
-držali by na pletive a pri vyberaní by boli viac chránené voči poškodeniu
-mohlo by sa to na spodku zastrihávať, aby boli korene pekne úhľadné

ale teraz ma napadlo, možno by sa mohli okolo toho obtáčať, ak by to zvonku nevysychalo...
...neviem
nevýhody:
-možno by osychali tie korene na vonkajšej ploche cylindra
-možno zlá manipulácia
...neviem
bude to ako vertical scrog na korene..............ako v nebi, tak i na zemi

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Naposledy upravil expiry_date1 17-02-2008 v 03:04 AM

Old Post 17-02-2008 v 00:39 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 57

expiry: ahoj tak nějakou dobu už v hlavě nosím plán na další hydro.. nevim teda přesně jak to myslíš s tim cylindrem, ale tipuju že asi podobně jako já..
snad se dokopu k nějakýmu náčrtku časem.. nebo pak rovnou hodim fotky až to bude postavený..
k těm tryskám, tak ty mlhovací z toho odkazu jsem používal při prvnim pokusu s hydrem a moc se mi neosvědčily - ani čerpadlo 2000l/h je dostatečně neprofoukne a roztok z nich jen trochu prská a docela se zasíraj.. ty rotační jsou konstrukčně mnohem lepší, bezporuchový a skvělý..

ps: tak už jsem asi pochopil princip toho cylindru.. no ta moje idea spočívá v použití netkaný textilie jako mam teď, akorát ve více vrstvách nad sebou, perfektně to totiž prorůstá kořenama a vytváří to takový absorbční koberce.. a když bude pár takovejch koberců blízko nad sebou, tak si v tom kořeny budou chrochtat blahem.. takže to bude scrog pro kořeny, ale horizontální.. hehe zatim Q

Old Post 17-02-2008 v 09:37 AM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Super, dik, ze si mi poradil, asi by som ich kupil. Pochopil si to spravne.
Tvoj napad je super, len roztok by si pridaval ako?Z vrchu? Aby tiekol cez tie rohoze?

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 17-02-2008 v 17:07 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vofce
Stálý Člen

Karma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Zdárec párec ta plíseň co si tam měl se jmenuje padlí americké sežralo mi to předminulej rok celej venek nakonec to bylo i na paličkách který se díky tomu nenafoukly tak jak sem očekával ale i tak výbornej modýlek (Jack Flash) Docela obstojně rozšiřování té plísně zastavil přípravek BIOTON což je řepkový olej z Lecitinem. Myslím že si to nemusel tak brzo vzdávat..ale je fakt že je asi lepší aby se spory té mrchy nedostaly do všech zákoutí roomu takže chápu. Měj se přeji ti štěstí

One love

250Watikz BIO...250w JackFlash,Nebula,Wobrna and hovní Bubler...VENEK06
...B cuzz hlína pokus o podrobný popis...Peace MAker, Ice a trochu Wdowky - BIO hydro - sklizeno - půlka zhulena zatim nej sklizeň ze včech...

...Red Diesel a White Widow 2016...

Old Post 17-02-2008 v 21:26 PM
Vofce je offline   Profil uživatele Vofce   Find more posts by Vofce   Foto galerie člena Vofce   Click here to Send Vofce a Private Message   Add Vofce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 60

jo závlahu buď jako drip klidně rozvod ke každý kytce zvlášť, ale nonstop průtok..
anebo klasika přes trysky; buď ve vertikálu jednu trysku doprostřed několika kytek (kruhový textilie s 4cm dírou veprostřed) nebo v horizontálu stejnej systém jako je v tomdle threadu, tj. 2 trysky na 6 kytek a textilie rozděléna na dva pruhy, každej pro 3 kytky.. doufám že to z toho jde pochopit trochu

možná by ten drip systém stál za zkoušku, je to vlastně něco podobnýho jako jeden systém co jsem viděl na netu, prostě kapiláry přivedená ke každýmu květníku.. jednoduchý jak facka..

EDIT: tady je ten odkaz na Stealth hydro... je tam čupr video, doporučuju

Naposledy upravil Kwjetoň 18-02-2008 v 23:25 PM

Old Post 17-02-2008 v 22:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás