Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja osobne som mal najvetcsi Vynos S Durban Poisona Konkretne to bol Out 2008 Skusim Pohladat foto Ale tiez by ma zaujimala velmy vynosna odroda pre IN. Teraz sa chystam na Svoj Prvy MicroGrow , A Chcel by som mat dobre postarane o zimu
A abych nebyl zas tak uplne od veci,tak nejvynosnejsi odrudy podle me:
green giant,ak47,big bud,dynamite,the hog,lui,heavy duty fruity,c99,chronic,critical mass,medicine man,ak99,pog,arctic sun,donk,magic bud,the pure,ssh,double dutch,white russian,swt3
Ale samozrejme vzdycky zalezi na fenu
foto c 1.green giant
c 2.ak99
edit-prilozene foto je prevzato z icmagu
dr.greenhorn
Naposledy upravil františekzeleny 15-09-2010 v 00:50 AM
Ou nasekany palky!! NYCd jsem myslel že je nejvýnosnější než jsem viděl tohle
frantiskuzeleny jedes ze semen nebo se daji v čr sehnat i řezy těchto pokladu??
Původní příspěvek od coupac Ou nasekany palky!! NYCd jsem myslel že je nejvýnosnější než jsem viděl tohle
frantiskuzeleny jedes ze semen nebo se daji v čr sehnat i řezy těchto pokladu??
no nechte bejt, zas taková volovina to nebude
dost se o tom mluví a hodně lidí se schodne že to neni nemožný, tech 49% je třeba přehnany ale takovejch 35% .....
já sem četl že přehnaně vzato pokud má kytka víc jak 25% thc tak je sama pro sebe toxická. navíc oficiální měření u nejsilnější (co se %thc týče) odrůdy herihuany naměřili něco málo přes 25% .... a neni to nic hezkýho
Nechci bejt řiťopich,ale mam za to,že legendární matka G13 měla 35,4% THC .A to byla nejpotentnější genetika jaká kdy existovala. Pokud neni celý jenom výmysl.Ale 25% mi přijde jako velmi nízká hranice...To se podle mě překonat dá Ale je to jen můj názor . ceest
mě to nevadí ale příště bych to šoupl jinam to dá rozum .)
No tak ja jsem to zkusil poresit, cekam nejakou odpoved :-)
Dobrý den,
výzkum pokračuje, váš dotaz jsem přeposlal Dr. Spíchalovi, který se tímto projektem zabývá. Myslím, že v této fázi výzkumu vzorky neposkytují, ale uvidíte, co vám odpoví.
Dalsi moje otazka je mozna trosku netradicni, ale neda mi to a zeptam se: Lze nejakym zpusobem ziskat vzorek roztoku k postriku? Co pro to musim udelat? Jake podminky mam splnit, abych mohl roztok zkusit pouzit (bezpecnost zachazeni...)?