Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ph 5,8-pri rustu je good,na kvet lepsi 6,2-6,5 v hydro pestbe ideal.
Tag o tomhle bych si dovolil tedy moooc pochybovat ...ja osobne mam kombinaci koko/hydro a snazim se to placat na tech 5,5 ... stejne to hnedle pri prutoku kokosem do hydro nadrze ma uz nakejch 5,5-5,7 a vic uz ani nahodou neci ... moje maximum je 5,8...
Samo, ze ne vzdycky se hio podari neustale udrzovat ale dovolil bych si zobecnit prupovidku v hydru a kokosu, ani ranu nad sestku
p.s. tech 19 stupnu roztok mi prijde celkem ok.... ideal je sice 20-23 ale furt lepsi trochu nizsi nez vyssi ja mam tech 19-23 a pohoda lahoda
zdravim eso!
na to jak jim to ph dalo zabrat to je jeste ok. ta posledni fotka je mjam
jinak pro priste bych doporucoval nez nasadis rezy do systemu proplachovat rohoze cistou vodou s upr. ph, dokud nebudes mit na vystupu takovou hodnotu jakou potrebujes. teprve pak osadis rizkama, vis co..
gudlak, at to fici kemo!
dl
no jenom tu plani kytky jak to vypada ...
porad ale mam problem s PH tech rohozi. bude to tento grov proste muj boj az do konce jak vidim pro zmenu odpad mam 6,2-6,5 oprpti zalivce ktera ma 5,5-7 ale ta mi taky vesele stoupa .
ohledne vlhkosti vydite sami ze to bude urcite problem ! odvhcovacka podle toho jak jela stihne za 2 dny 250ml !!! takze je totalne na houvno a technici s conradu nejak nechcou odpovidat na muj meil reklamacni...
Čus,Ph v rohožích srovnáš když uděláš proplach čistou odstátou vodou s Ph 5,5-5,8 a to alespoň 80 litrů...
Jinak si myslím že když dáš lampu trochu níže,tak se vůbec nic nestane a palice se ti začnou pořádně zvěčovat :-).Nevím kde jsi vzal že musí být tak nízká teplota ,já osobně se po celou dobu svého počínání snažím udržet teplotu do 30 stupňů a funguje to
No ja mam uplne ten samej pocit že kytky nějak nežerou kua
A přiznávám že jsem ty proplachy enzymem také tak trošku zanedbal.Tož propláchnem to a uvidíme což?
A na ten postup netrpělivě čekáme
I na valašsku to jde...!]
!...Northen Light-544W...zklizeno+kompletně zhuleno
----------Kdo nehulí s námi,hulí proti nám----------
jednou za 14 dní to bohatě stačí,ale jestli to proplachuješ pouze 20-30/l,tak to je málo ,používám 90l na proplach a je to jen tak tak .Také v tomto případě platí pravidlo:LEPŠÍ VÍCE NEŽ MÉNĚ
Původní příspěvek od eso rimmer no ... ok dam na proplach vody vic. je to vubec nutne to delat ?
Nutné to samozdřejmně není,ale potom nikdo nemůžete čekat zázraky ,jinak těma proplachama odbouráš soli,které se drží v pěstebním materiálu,srovnáš si PH a uděláš dobře jak kořínkům tak celé kytce....
Cau Eso diky to jsem chtel vedet, zrovna se totiz pripravuju na dalsi grow a zajima me na kolik asi vyjde tenhle drip system vcetne truhliku cerp. , atd. Samozrejme bez svetla a vzduchotechniky to vsechno mam diky moc a at se dari caues
Původní příspěvek od eso rimmer manhuntt > jasné ! jinak jsem si vsiml ze jsem mel ec 3,0 a odpad 3,15. je mozne ze kytky prestanou pri tech vyssich hodnotach prijimat hnojku ?ze
Jak si mohl mít 3 Ec ,ten odpad máš na pytel právě kvůli těm proplachům,že je neděláš,nebo děláš ale málo litrů