Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O tom co se tu řeší, někteří slízí brzo a sou to lami.
Já za zralost považuju zakalenou pryskyrici a tak 75% hnedych pestiku.
Jinak pokud je kytka oprcaná trosku dejme tomu max 30 seminek na kytce, tak je to ideal protoze i priroda potrebuje svoje vime
A pokud je oprcana moc a je to prebiracka, tak to taky zhuli protoze ty semenne obaly sou nejvic zhulujici vjec.
Mám na zahradě jednu vdovu ze semínka od kámoše...Docela jsem ji plazil a je tak 15cm nad zemí...Světla se jí dostává dostatek a po celou dobu je výrazně tmavší než jiné noname kytky...Jde mi o to abych ji sklidil včas...nehci aby měla komatické ůčinky,ale spíše energické a veselé..Ted sem zafaral nad jednou věcí.když setřu pryskyřici z šišek prsty,vůbec nelepí..A až tak po 5ti sekundách roztírání začne lepit jak vzteklá...Nedalo by se podle totoho orientačně poznat kdy sklidit?Myslím že jako ukazatel stavu lepší-horší by to mohlo jít použít..co myslíte?
2chuck53: Mne jeden noname lepil viac ako napr. DP alebo Passion1. Ide však o to, že tak lepil od začiatku tvorenia šišiek až do zberu. Takže na to by som sa nespoliehal.
Dík za rady..No mikroskop právě nemám a je mi blbé jít do školy ze šiškou v ruce za učitelem,jestli bych se na neco nemoh podívat
Dneska padl verdikt..Našel sem na kytkách semínka( je jich jen velmi málo) a podle žíhanosti a zbarvení vypadají precizně zralé...Dneska jdou kytky pod nůž...
pokud nechceš vyhazovat moc kaček, tak OBM, je to dobrá hnojka za rozumný prachy a žádná zkurvená chemka....
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Hej, chlape hledej. Jsi tu registrovaný třičtvrtě roku a neumíš si to najít? Je tu tolik infa! Psát to do threadu, který je úplně o něčem jiném je fakt dost nešťastné řešení... Jestli chceš bio, tak kuřince, jestli máš víc peněz, tak kup Plagron alga bloom. Kopřivy spíš na růst. Čus.
Swahadji:taky nechápu proč všichni sklízej dřív,když skliděj po 30 dnu květu,tak skliděj tak 1/3 toho co by měli kdyby sklízeli později(2-2,5 měsíce) kdyby aspon použili Ripen,a kytku to trochu popohnalo,ale oni sklízej nezralý,plný hnojek bez flushingu,a s pryskyřicí na prd,nebo spíš skoro žádnou,však víme
Sklízej to brzo nedočkavostí,kvůli plísni,nebo kvůli čorkám-co si budem povídat
Jinak při sklizni záleží na odrůdě,to je jasný a na podmínkách,např. u Top44 je jasný že se sklízí brzo,protože kvete krátkou dobu(už podle názvu),ale třeba takový odrůdy jako je WW,JH,a jiný co kvetou později a dýl,atd...to ten měsíc nestačí.
Jinak sorry za pozdní odpověd,ale až ted jsem narazil na tento tread.
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
co to mektas T 44 moc brzo nesklidis todle neni zrovna dobra odruda na out si myslim uz se to tu rozebiralo ikdyz kvete kratce zacina kvyst dost pozde!
No to je možný že kvete pozdě,ale krátce-akorát mě kvetla už začátkem srpna,tak sorry jestli se mýlim,měl jsem ji v 30 dnu květu,a vypadala docela zrale,stačily by ty 2,max 3 tejdny,ale to už neposoudim,protože je to nějakej rok co jsem jí pěstoval a čorky mě o ty kytky podělali,tím pádem jsem jí ani neokusil,takže tak...
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
No já bych si stěžoval akorát na menší výnos,ten by nebyl taky moc dobrej i kdyby vyzrál do konce,ale co bych chtěl od indoor odrůdy jetý outdoor že jo,jináč prostě to posoudit nemůžu,hold zrovna tudle genetiku jsem nesklidil,jen nějakej ten čas pěstil...
to ja mam s in kytkama ven fakt vybornou zkusenost Wdova, Ice, AK-47, Pot og Gold a lepsi pakly sem nevidel navic toho bylo fakt hodne vzhledem k pouzitejm objemum :P
Hoj,
mohl by mi nekdo prosim poradit, jak dlouho jeste tak tuhle kvetinku nechat v kvetu? Potreboval bych vedet, jak dlouho to jeste muze trvat abych vedel, kdy zacit flushovat atp. Je to prvni grow a nemam zatim odhad.
Pro uplnost uvedu, ze momentalne kvete asi tak 3 - 4 tejdny.