Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presne tak jak rika absurdus nehlede na to ze muzou zacit plesnivet a ubiva ti na gramech .... je proste obdobi kdy je sber nejvhodnejsi, vsechno je tady na G popsano, pozna se to podle zabarveni pryskyrice
Taky se řiká že když chceš aby tě kytka to zkouřila tak že seš vysmátej a takovej nabuzenej a né uplně nehybnej v komatu tak ji musíš sklidit hned když se začne pryskyřiče zbarvovat dohněda. Já osobně to ještě nezkoušel, protože jsem zvyklej nechávat kytky venku dokud to jen jde. Já bych řekl že to je jako třeba s jabkama. Čim dýl je necháš na stromě tak jsou sladčí. Nevim tehle ročník to zkusím a udělám to tak že sklidím půlku kytky a druhou nechám do mrtě.
Me taky nic .... kytky uz maji rozdelene patra (uz nerostou dva listy v jednom ale jen jeden) ale porad nic, ale me to nevadi aspon jeste porostou ... zatim nejsou moc velke :p) viz. my thread
Původní příspěvek od Zhuler Taky se řiká že když chceš aby tě kytka to zkouřila tak že seš vysmátej a takovej nabuzenej a né uplně nehybnej v komatu tak ji musíš sklidit hned když se začne pryskyřiče zbarvovat dohněda. Já osobně to ještě nezkoušel, protože jsem zvyklej nechávat kytky venku dokud to jen jde. Já bych řekl že to je jako třeba s jabkama. Čim dýl je necháš na stromě tak jsou sladčí. Nevim tehle ročník to zkusím a udělám to tak že sklidím půlku kytky a druhou nechám do mrtě.
muj nazor je, že kdyz ji nechas moc dlouho- THC zoxiduje se vzduchem a stava se z nej SEDATIVNEJSI látka která tě spíš uspí. To pro mne znamená, že se sklízí podle květu a nenechavam kytky dokavad je prijatelny pocasi.
mimochodem moje kvítí mají už preflowers ale jeste se jim kvíst nechce, to ze bude sklizen pozdeji mi nevadi, jen at se jeste nejaka hmota vytvoří.