Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kolom&n no sahl jsem nahlinu a nedalo me to takxem ji zmeril teplomerem a
uuuu ma 39,9stupni celsia a kytka zacina nejak uvadat se me zda sundal jsem viko a necham ji jen tak a uvidime asi ma moc tepla a svetla
Mám jednu radu: Dej okolo kytky na hlínu posekanou trávu, a hezky to rozprostři. Zalej to vodou, a tráva dosebe naváže vodu, a půda dýl vydrží mokrá. Kytka pak tak rychle nevyschne. taky to takhle dělám,a pomáhá to.
Doufám že to pomůže,ahoj všem.
jj ale neprehanet, minulej rok jsem to protrhaval, protrhaval (behem kvetu) a pak jsem mel mensi vynos nez jsem cekal. tenhle rok zkusim orvat jen ty nejvetsi listy a zbytecny vetve ktery kytku jen rozptylujou
Ja protrhavam jen totalni minimum .... protrhavam jen ty listy ktere stiny malym vetvickam ... zbytek tam nechavam ... kdyby je ta kytka nepotrebovala tak by si jich tolik nedelala.... a kdyz je nahodou prestane potrebovat tak z nich vysaje ziviny a list zezlutne a odpadne ... Samo ze v kvetove fazi to protrhavam trochu vic aby svitili poradne na paldy... :p)