Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A to do toho lesa vozíš hlínu na vozejku, nebo jak ji upravuješ aby to v ní rostlo? Já to zas tak riskantní nevidím, nechci nic zakřiknout, ale největší pravděpodobnost zcizení je od člověka, kterému se pochlubíš jak ti to roste, proto to nikdy nikomu neukazuji, jen na fotkách. V lese je větší pravděpodobnost náhodného nalezení, v kukuřici je to nemožné. Samozřejmě nepopírám sklizeň kukuřice atd. Ještě by mě zajímalo, jestli toho v lese vypěstuješ tolik co já na poli?
Hele, ze začátku jsem ke každej kytce dával asi 3l substrátu, ale prorostlo to hnedka, takže se zastavil růst, upravovail jsme pH, hnojil, postříkavali phyt aminem a nic, děsně zasekylý...
tak jsme se nasrali, šlohli mrtě moc hlíny a některý daly do kýblů a některý vykopali, udělali mnohem větší díru a vložili zpět...
no jsem zvědavej, ještě sem je od tej doby neviděl.....
Právě, co si vzpomínám, když jsem ze začátku sháněl místa a pěstoval někde v přírodě, tak to dalo nehoráznou dřinu za málo muziky. To bylo, nejdřív vykopat rejčem díru velkou jak 10l kýbl, pak nanosit hlínu, mít předpěstováno a modlit se k bohu aby ti pár kytek vyrostlo. Teď z toho nedělám nic. Na konci dubna a na začátku května stojím u každýho čerstvě osetýho pole a hledám ta s kukuřicí. Pak vezmu velký šroubovák, udělám brázdy, přičemž vyreju vřádku tu kukuřici a začnu sázet semena. Pak to ponechám 14 dní osudu a pak začínám pomalu hnojit
Mě se taky pěstování v kukuřici osvědčilo nesjvíc a to nejen z pohledu že to tam roste nelépe. V kukuřičných polích je zaručena dost velká anonymita(zvlášť už v této době kdy mě začíná kukuřice na výšku přerůstat). Novinkou letošního roku pro mě bylo že (velká?)pole se ošetřují proti plevelu už při sadbě - což umožňuje zasadit kytky dřív. Hlavní výhodou je malá šance objevení kytí čorkaři - protože procházet celej lán kukuřice v době sklizně(když už má kuku kolem 2 metů i víc, padá z ní bůh ví jakej bordel a místy se nedá ani projít) je dost náročné. I když člověk ví kde hledat tak s tím má občas problémy.
Peace.
Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš
Přesně to je můj názor. Největší strach mám když je to malý aby mi někdo ten flek nevychytal, ale teď už je téměř nemožný aby to někdo objevil. Taky se mi stalo když jsem sázel, že nade mnou proletělo rogalo, ale snad vše vpohodě, tolik rogalistů asi nehulí aby zrovna tenhle věděl co jsem uprostřed lánu dělal . Zato teď se u toho dá sedět klidně hodinu . S tou přípravou jsem to zjistil taky až letos, ale jak jsem už psal, jakmile začne vylejzat kukuřice (má tak 3-5 cm) tak sázím. Oni to taky nemohou postříkat když je to uplně malý a když sázíš téměř s nima, tak to kytkám spálí akorát vršky a rozdvojený jedou dál - mám vyskoušeno.
Minulej rok nademnou kroužilo rogalo asi 5 krát , kytka už byla velká, tak sem se schoval pod ni, hehe
A co se těch zasranejch čorek týče, tak si myslím, že by to nebyl až zase tak velkej problem to najít.... třeba kdyby jich bylo 10, a každej šli po jednej mezeře, takhle si udělaj celej volnej den a pole mají projetý ....kurvy fašistický....
SoG? víš o čem mluvíš? to je kotel řízků na malém prostoru...ve skříni to smysl má: častá sklizeň a poměrně velká na malou plochu i watáž...ale outdoor: tam máš sklizeň jednu i kdyby ses rozkrájel a z jednoho chrástí z kytek (kterou SoG je) získáš IMHO míň než s jednoho lepšího keříku...proto se nabízí otázka: jaký by to mělo přínos? Kultivační techniky indooru venku, kt. smysl mají a taky jsem docela čuměl (a to jako kotel), tady teď někdo zveřejnil...netuším už kdo...najdi si to...ale bylo to na dvorek, na kt. nikdo nevidí a ne na pole... myslím, že do kuku je prostě nejlepší pořádný keř...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
2 JAHmaican: kámoš mi říkal, že jakési mrdky projezdily kukřici na bikrosech a obrali pár lidí...kurvy...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
2 JAHmaican: Dojíždím na jedno pole 7 km a na to velký 18 km proto aby mě nemohl potkat někdo známej. Jak popisuješ by to určitě mohli najít, ale při rozloze toho pole kuku by tam byly tak týden a to za předpokladu, že by věděli v kterým poli to mám.