Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kukuřice 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

A to do toho lesa vozíš hlínu na vozejku, nebo jak ji upravuješ aby to v ní rostlo? Já to zas tak riskantní nevidím, nechci nic zakřiknout, ale největší pravděpodobnost zcizení je od člověka, kterému se pochlubíš jak ti to roste, proto to nikdy nikomu neukazuji, jen na fotkách. V lese je větší pravděpodobnost náhodného nalezení, v kukuřici je to nemožné. Samozřejmě nepopírám sklizeň kukuřice atd. Ještě by mě zajímalo, jestli toho v lese vypěstuješ tolik co já na poli?

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 13-07-2006 v 19:51 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

2JAHmaican: Kde to máš větší? V lese nebo v kukuřici? Máš pravdu v tom, že v lese se dá sázet mnohem dřív.

Kukuřice 2007

Old Post 13-07-2006 v 19:54 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Hele, ze začátku jsem ke každej kytce dával asi 3l substrátu, ale prorostlo to hnedka, takže se zastavil růst, upravovail jsme pH, hnojil, postříkavali phyt aminem a nic, děsně zasekylý...
tak jsme se nasrali, šlohli mrtě moc hlíny a některý daly do kýblů a některý vykopali, udělali mnohem větší díru a vložili zpět...
no jsem zvědavej, ještě sem je od tej doby neviděl.....

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 13-07-2006 v 20:02 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 52

Právě, co si vzpomínám, když jsem ze začátku sháněl místa a pěstoval někde v přírodě, tak to dalo nehoráznou dřinu za málo muziky. To bylo, nejdřív vykopat rejčem díru velkou jak 10l kýbl, pak nanosit hlínu, mít předpěstováno a modlit se k bohu aby ti pár kytek vyrostlo. Teď z toho nedělám nic. Na konci dubna a na začátku května stojím u každýho čerstvě osetýho pole a hledám ta s kukuřicí. Pak vezmu velký šroubovák, udělám brázdy, přičemž vyreju vřádku tu kukuřici a začnu sázet semena. Pak to ponechám 14 dní osudu a pak začínám pomalu hnojit

Kukuřice 2007

Old Post 13-07-2006 v 20:17 PM
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Mě se taky pěstování v kukuřici osvědčilo nesjvíc a to nejen z pohledu že to tam roste nelépe. V kukuřičných polích je zaručena dost velká anonymita(zvlášť už v této době kdy mě začíná kukuřice na výšku přerůstat). Novinkou letošního roku pro mě bylo že (velká?)pole se ošetřují proti plevelu už při sadbě - což umožňuje zasadit kytky dřív. Hlavní výhodou je malá šance objevení kytí čorkaři - protože procházet celej lán kukuřice v době sklizně(když už má kuku kolem 2 metů i víc, padá z ní bůh ví jakej bordel a místy se nedá ani projít) je dost náročné. I když člověk ví kde hledat tak s tím má občas problémy.
Peace.

Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš

Old Post 15-07-2006 v 09:53 AM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 54

Přesně to je můj názor. Největší strach mám když je to malý aby mi někdo ten flek nevychytal, ale teď už je téměř nemožný aby to někdo objevil. Taky se mi stalo když jsem sázel, že nade mnou proletělo rogalo, ale snad vše vpohodě, tolik rogalistů asi nehulí aby zrovna tenhle věděl co jsem uprostřed lánu dělal . Zato teď se u toho dá sedět klidně hodinu . S tou přípravou jsem to zjistil taky až letos, ale jak jsem už psal, jakmile začne vylejzat kukuřice (má tak 3-5 cm) tak sázím. Oni to taky nemohou postříkat když je to uplně malý a když sázíš téměř s nima, tak to kytkám spálí akorát vršky a rozdvojený jedou dál - mám vyskoušeno.

Kukuřice 2007

Old Post 15-07-2006 v 10:41 AM
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

na pristi rok planuju Sea of green v kuku. ale jen tak co z toho bude tak pujde na olej

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 15-07-2006 v 10:53 AM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 56

Jak to myslíš? To je přeci indoorová technika.

Kukuřice 2007

Old Post 15-07-2006 v 11:20 AM
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

radoslav : Jn, ae vyzkoušet se musí všechno, že ?

Old Post 15-07-2006 v 11:24 AM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 58

To jo, ale když máš dostatek místa,tak to nemá logiku, nebo včem to vlastně spočívá?

Kukuřice 2007

Old Post 15-07-2006 v 11:30 AM
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Radoslav : Více o S(CR)OGu tady...btw Koloman se už o něco takového pokoušel zde...

Naposledy upravil Reggaemanista 15-07-2006 v 11:53 AM

Old Post 15-07-2006 v 11:37 AM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Minulej rok nademnou kroužilo rogalo asi 5 krát , kytka už byla velká, tak sem se schoval pod ni, hehe
A co se těch zasranejch čorek týče, tak si myslím, že by to nebyl až zase tak velkej problem to najít.... třeba kdyby jich bylo 10, a každej šli po jednej mezeře, takhle si udělaj celej volnej den a pole mají projetý ....kurvy fašistický....

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 15-07-2006 v 11:43 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 61

Už tomu rozumím, ty ale myslíš SCroG. Pokus Kolomana jsem už viděl, ale zdá se mi lepší úprava růstu pomocí drátů nebo uvazování.

Kukuřice 2007

Old Post 15-07-2006 v 11:44 AM
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

SoG? víš o čem mluvíš? to je kotel řízků na malém prostoru...ve skříni to smysl má: častá sklizeň a poměrně velká na malou plochu i watáž...ale outdoor: tam máš sklizeň jednu i kdyby ses rozkrájel a z jednoho chrástí z kytek (kterou SoG je) získáš IMHO míň než s jednoho lepšího keříku...proto se nabízí otázka: jaký by to mělo přínos? Kultivační techniky indooru venku, kt. smysl mají a taky jsem docela čuměl (a to jako kotel), tady teď někdo zveřejnil...netuším už kdo...najdi si to...ale bylo to na dvorek, na kt. nikdo nevidí a ne na pole... myslím, že do kuku je prostě nejlepší pořádný keř...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 15-07-2006 v 11:51 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

2 JAHmaican: kámoš mi říkal, že jakési mrdky projezdily kukřici na bikrosech a obrali pár lidí...kurvy...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 15-07-2006 v 11:57 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 64

2 JAHmaican: Dojíždím na jedno pole 7 km a na to velký 18 km proto aby mě nemohl potkat někdo známej. Jak popisuješ by to určitě mohli najít, ale při rozloze toho pole kuku by tam byly tak týden a to za předpokladu, že by věděli v kterým poli to mám.

Kukuřice 2007

Old Post 15-07-2006 v 12:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2020 - Kukuřice 2020 - 18 odpovědí
06-05-2017 - Sklizen kukurice 2007 - 80 odpovědí
22-09-2005 - Sklizeň kukuřice 2005 - 14 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás