Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty woe tak teď sem přines vod kámoše novej vzorek! Je to indoor,ňákej skunk,newim co přesně ale vypadá to fakt bombově!!! krásně to voní a je to úplně vobalený pryskyřicí! prej je to zabiják jak svině a stačí jenom trošku pocukrovat :-)) hned sem udělal makro fotku tak se kochejte... :-)
už se těšim až to smotnu......
To r-man : no ja presazoval ze samozavlazovaciho truhliku protoze byl malej,presazoval sem do 2l a 3l kvetinacu, a na podtacek sem nalil kapicku stimulaxu zredenyho vodou, a rust se prakticky nezastavil a po dvou dnech mi zacali vyrustat korinky ven,celkem sem nechapal jestli sem dobre presadil anebo tam zafakcil ten stimulax,ale ze by to tyden stalo to ubec,jelo to dal...
Jeck Herer : tak vyfot tu ostrihanou krasku a vubec kvetensto co mas pod lampou,kdyz to uvidime budem ti moct byt lepe napomocni
tak sem se ho ptal a řikal že je to ňákej model z Holandu,semínka prej koupil jeho známej v kofáči... ale řikal že prej přesně neví co to je za odrůdu.. von se vo to moc nezajímá,řiká tomu prostě skunk :-))
pěstuje to druhej rok indoor,a kvalita fakt suupeeer!! normálně sem dneska jenom malinko ''pocukroval'' a ubalil do brka s tabákem a je to fakt maaazeeeccc!! eště teď sem trochu mimo :-))) z toho géčka se dá prej udělat tak 4-7 brk,záleží na poštu lidí co to hulej....... uaaa to je bomba... jestli seženu ty semínka vod něj tak to taky pěstnu v příštím growu..
zdarec! tak už chci přepnout na květ,myslim že je to dost velký,má to kolem 25-30cm.. když Herer eště vo půlku vyroste myslim že je idealní chvíle pro přepnutí.. potřebuju poradit.. mám to normálně až se teď ta výbojka po dnešním 18ti hodinovym svícení vypne,tak mám jí normálně prohodit za tu GIB Lighting (na květ) a od zejtra už normálně pojede na 12/12 hodin?? to mám přepnout takhle natvrdo? nemám to postupně zmenšovat až na těch 12/12??dík všem za rady...
To squott: No hele tak to neim.. a co máš za modely?? ty teď taky jedeš ňákej grow?? jestli máš už velký kytky tak bysme samice pak mohli čenžnout no... piš kdyžtak na PM..
Na tý první fotce je vidět vlevym dolním rohu vedle Herera pěkně ostříhaná kytka,je to ten skunk co sem dostal od kámoše z venku a ňák si tam nezvykal,vostříhal sem mu postupně listy a teď jak se větví tak už to začíná vejt docela vobrostlý.. stejně to vidim jestli to bude samice,na takovou tu jednu velkou srostlou palici,ale to je v pohodě.. :-)