Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Duduškova zahrádka 06
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
smokeANDfly
Nový Člen

Karma uživatele smokeANDfly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

zdarec dudusku,nechci nejak urazit ale zda se mi ze ty twe passiony wzrustowe nic moc??cim myslis ze to je?ja mam 3 kytky w kyblech a nejwetsi je tak 1.5m co mam udelat aby to rostlo jeste wic?

a mam jeste jednu otazku ,jestli muzu ?oskubawas welke listy?jako na tom pssionu?me totiz rikal jeden kamarad ze jen stiniju?a druhy rikal ze tam budou lepsi sisky kdyz to tam necham ty listy?

Edit : hej , smokeANDfly , ja vim ze si tady novej ale zkus pouzivat edit/delete a muzes si svuj prispevek upravit nebo pridat otazku , dekuji Hlava

Why drink and drive ,when you can SMOKE and FLY.

Naposledy upravil Hlava 18-07-2006 v 13:39 PM

Old Post 18-07-2006 v 10:17 AM
smokeANDfly je offline   Profil uživatele smokeANDfly   Find more posts by smokeANDfly   Foto galerie člena smokeANDfly   Click here to Send smokeANDfly a Private Message   Add smokeANDfly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

to Hlava: díky za edit

to mc.LaRWa: jo, jsou tam min. 3 kytky od tebe, ten tvůj shaman, ale fakt nevím, kderé to jsou kytky nějak se mi to celé pomýchalo aspoň bude překvápko

to smokeANDfly: co se týče toho passion, tak máš pravdu, jsou vcelku malý, cca jeden nafialovělé feno má těch 60-70cm a fialové feno má 50-60cm. Rozdíl ve fenotypu je jasný, nafialovělé fena podle mých zkušeností vždycky rostou pomalejc a hůř než zelené. Toť může být i jedna z odpovědí, na tvoji otázku, že můžeš mít zelené feno. Další věcí jest, že už jsem kdesi prohlásil, že kytky mají cca dva týdny spoždění oproti minulému roku, což je mou znilotou, kamarád ten je úplně líný, ten nedělá nic a já na to taky nemám moc času. Ale jestli mají jen 14denní strátu, tak to není moc, protože když se podíváš na podobný datum u mojeho outu 05, tak tam je vidět těch cca 14dní ale na konci pří sběru, měla kytka 190cm a 240gramů suchého materiálu, takže jestli teď budou mít 170cm a bude na každé kytce cca 200gramů, tak se zlobit taky nebudu. Co aby to víc rostlo? To vážně nevím, slunečné místo, dobré hnojky, dobrá starost o kytky atd. Co se týče těch listů, tak je absolutní blbost je v růstu a v první polovině květové fáze otrhávat od listů, protože tím tu kytku jedině zpomaluješ. V listech se tvoří fotosyntéza...prostě stačí trochu na toto téma hledat tady na groweru, je zbytečné to znovu vypisovat. Já otrhávám jen ty žluté listy a pak otrhám listy, jakmile jsem v cca polovině květu, to otrhám cca 20-30% listů a týden před sklizní se snažím otrhat co nejvíce listů, to kvůli tomu, aby na palice šlo sluníčko a co nejvíce nabobtnaly a také se na těch místech pak tvoří méně plísně....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 18-07-2006 v 19:06 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Dle mě stříhat velký listy, který stíní zase taková blbost není. Přece jenom se otevře spousta novýho prostoru k prorostení nových výhonků (zároveň tedy i tvorby nových listů, kde bude probíhat fotosyntéza). Samozřejmě ale stříhat s citem a dbát na potřeby rostliny!

Dudušek: Jo a kytky vypadají, že by mohly dosáhnout skoro stejné podoby jakou měly tvoje rostliny loni.

Old Post 18-07-2006 v 21:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 52

4dny staré fotky, pořadí...
1) passion 1

2) A11xmtf

3)Blockhead

4)Durban

5)SC

6)Passion 1

7)Ice

8)Erdbeer

9) Shaman

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Naposledy upravil Dudušek 25-07-2006 v 21:14 PM

Old Post 25-07-2006 v 20:51 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 53

Nějaké fotečky z vrchu...

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 26-07-2006 v 14:12 PM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 54

Vyfotil jsem ještě Hashberry v květináčku ( je jen na chuť, abych věděl, jestli stojí příští rok za to ) a moje šalvějka, ta si zvykla už i na přímé slunce, je pořád venku, sice jí to tolik nesvědčí, ale dá se to, listy se suší

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 26-07-2006 v 20:53 PM
smokeANDfly
Nový Člen

Příspěvek č. 55

zdarec sory ze zas otrawuju,ale cetl sem si twe shrnuti 2005 a prekwapilo me ze nejwice mas jen 320g jako mnozstwi,dyt to je uplne malo,nebo ne?kamarad w loni sklidil 1,9kg ze 3 kytek shiva,orange bud.northen lights,a to nekecam ale na northen lightu mel kolem 850g!!newim asi na jihu morawy to roste lip..

P.S.doufam ze ses nejak neurazil?kamo ty passiony rostou jak prase jak sem minule psal 170cm uz maji 2m a jedna dokonce tak 210cm afurt waliju..doufam ze uz to pujde co nejdriw do kwetu..

jo a jeste ta salvej se da sehnat kde??py sou z toho mega stawy?

Naposledy upravil smokeANDfly 27-07-2006 v 08:03 AM

Old Post 27-07-2006 v 07:57 AM
smokeANDfly je offline   Profil uživatele smokeANDfly   Find more posts by smokeANDfly   Foto galerie člena smokeANDfly   Click here to Send smokeANDfly a Private Message   Add smokeANDfly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 56

to smokeAND.... - jo, je možné, že měl ze tří kytek 1,9kg, proč by nemohl mít... Ale víš co, proč radši nezaložíš svůj threadr s kamarádem a neukážeš nám to? Taky ti můžu napsat, že jsem měl z jedné kytky 2,5kg hmm ale foto žádné, že? Ale jako je to možné, já ti to neberu, viděl jsem na vlastní oči kytku, která měla výnos cca 600gramů suchého...(nebyla moje).. Já jsem nikdy nevypěstoval značkovej outdoor tak, abych měl na kytce přes půl kila na kytce, asi mi to nejde a jak tak sleduji, tak to takto nejde cca 99,99% groweru co prezentují na groweru U nonamů se mi to kdysi podařilo, bylo to ale jen na třech kytkách, které rostli na hnojišti... To, kde se dá sehnat šlavěj, to musíš hold hledat, nejlépe BAZAR!! Jinak se snámo poděl o tvoje fotky, jak z minulých let, tak letošní, rád se podívám....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 27-07-2006 v 10:13 AM
smokeANDfly
Nový Člen

Příspěvek č. 57

kamo ja ti je klidne ukazu ty fota ale az budu mit doma net..wis ja mam momentalne pristup na net je tady w praci(BRIGADE) a to jeste riskuju ze me chytne sef a wyhodime,jak mile ho budu mit doma tak uwidis ze nekecam,fakt kamo a tobe se specialne pochlubim kamo pocitam ze asi az tak w zari ze budu mit net..

nawic ale ani newim jak ten thread zalozit...wis jak sem antitalent na prai s pc..
kamo o wikendu ty fota sem hodim wlezu u moje na nrt a z ceda to sem snad nejak nainstaluji...?apak uwidis ze nekecam..w patek nebo w sobotu...zatim

Naposledy upravil smokeANDfly 27-07-2006 v 10:34 AM

Old Post 27-07-2006 v 10:23 AM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 58

to smakoe.... - jo, těším se, protože takovejhle lidí, co maj 5metrové kytky a pěstují toho pole, tak těch znám plnou prdel... takže až to budeš mít, tak mi písni PM... Jinak do hodiny tvoje i moje příspěvky smažu, protože nemají s tímto threadrm moc společného....

EDIT: jo, ještě, jestli se mi bude chtít, tak ti taky můžu ukázat letošní kytičku, která má teď 2,5metru, tu zde neprezentuji...ale uvidíme, jaký bude mít výnos...

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Naposledy upravil Dudušek 27-07-2006 v 10:32 AM

Old Post 27-07-2006 v 10:26 AM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 59

ok, jakmile to tady bude, tak pak na porovnání hodím já, jak vypadají moje kytky, když mají 2,5metru, jsou z letoška taky jen tak na porovnání.....

EDIT: já ti rád pomůžu založit threadr, to není problém stačí písnout PM...

to svahadji - jj, já si taky nemůžu dovolit tam mít tak velké kytky, protože při výšce cca 2metry jsou z toho problémy se sousedama a kámoš si toho už minulej rok vyslyšel až moc, takže asi tak...

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 27-07-2006 v 10:47 AM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 60

Fotky z políčka, kde jsou neurčeného pohlaví, teda už jen dvě kytky, zbytek rozpoznán. zůstalo už jen 10ks, z toho 8 by měli být samice a dvě nevím... Ty vytrhané si vzal kolega na mlíko, já mlíko nemusím....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 27-07-2006 v 15:15 PM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 61

nějaké nové fotky z políčka, kde jsou kytky ze semínek

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 03-08-2006 v 21:21 PM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 62

Ještě jsem postnu, i když jsem nechtěl, tak speciálně pro smokeANDfly, jak vypadají dvě moje krásky jedna má přes 3 metry a druhá má kolem 2,5 metru, jsou to letošní holky jedna už začíná pomalu kvést... Je to na úplně jiném políčku, které zde nebylo prezentováno, na něm je 8 kytek, z toho 2 jsou takto veliké

tu druhou fotku doporučuji přiblížit, to abyste viděli, že ta kytka má hrubo přes tři metry - na to, že ještě o cca 20-30% povyroste, tak čekám minimálně 4metrové hovado

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Naposledy upravil Dudušek 03-08-2006 v 21:43 PM

Old Post 03-08-2006 v 21:25 PM
smokeANDfly
Nový Člen

Příspěvek č. 63

hou houn to chce aplaus...krasny wysoky ..ehm sory ale furt nemam jak ty fota sem dostat...ale je to mega vysoky vsechna cest ..a wis co je to za model?

Old Post 05-08-2006 v 16:40 PM
Dudušek
malý pěstitel

Příspěvek č. 64

smokeANDfly: jsem říkal, že teda něco postu, ale co jsou to za modely, čím hnojím, kolik kytí atd. to si nechám pro sebe, je to tzv. velmi utajené políčko, ale pro potěchu oka přihodím ještě pár fotek....

P.S. jediné, co můžu říct, vše jsou to kytky z řízků.....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Naposledy upravil Dudušek 06-08-2006 v 19:27 PM

Old Post 06-08-2006 v 19:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-07-2016 - RuskÁ Zahrada 2016 - 0 odpovědí
10-10-2010 - Zambova zahrádka - 42 odpovědí
03-07-2009 - Krtekk a zahrádka 09 - 44 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás