Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja vim, najdriv hledat pak se plat. Udelal sem, ale vela prispovkov je [účet odstraněn] a verim ze radi diskutujete jako ja, tak mne neukamenujte pls.
Rad by se zeptal:
Bydlime ted byte na JUH - okno, slunce od 7.00 - 18.00. Rad bych to skusil za oknem, jine moznosti nemam, ani moc penez, ale chci to skusit za oknem. V pripade, ze vite jinu minimalistiku verzi pestovani, sem sni prosim. Rad se ucim novemu a pral by si jenom kousek vlastniho koureni.
Prosim o radu:
- jaky fenotyp semen koupit pro moje pestovani ? ( nema zadny kamose, ktery neco takeveho maj )
- jaku pudu a hnojivo ? - to by sem s financemi jeste utahl, snad
- pripadne jine uzitecne rady vopred dakujem
Mám kytku za oknem a daří se jí skvěle. Slunce má od rána do 13h a je úplně krásná. Jestli to chceš stihnout ještě letos, tak si kup feminizovaný AF, květináče a kvalitní hnílu (třeba s guanem) a možná to zvládneš i bez dalšího hnojení.
Zdravím, já sem to osobně naokně nikdy nezkoušel. Podle všeho ale nečekej žádnou slávu. Jestli nemáš dost peněz na značková semena tak se skus poptat v místním bazaru.
@MEDICINEMAN tak tohle je to nej tema, hezky popsane i pro mene chapave jako sem ja. Ten uz jenom seminka, a jde se na to. Budu take psat jak to slo. XPAPOUSEK mam za oknem WW, uvidime co sezenu ja. Ma hezky nenarocnu zahradku za oknem, to je presne co hledam - low cost
Moc moc dik, netusil sem ze bude ochota pomoci. D I K
zdravím growers
chcem sa spýtať zasadil som si noname semienko za okno a už vykúka malá zelená rastlinka a kedže mám možnosť ju presúvať tam kde je slnko lebo máme okná všade že či to pre rastlinku neni velká zátaž a či jej neubližujem
co kveteni, to vam pak nevadi ten vsudepritomny smrad (respektive vune)?
pestuju sice na balkone, ale v obdobi kvetu tim smrdi pulka bytu a manzelka, to moc nedava....
Původní příspěvek od teomax co kveteni, to vam pak nevadi ten vsudepritomny smrad (respektive vune)?
pestuju sice na balkone, ale v obdobi kvetu tim smrdi pulka bytu a manzelka, to moc nedava....
mám taky na balkóně a jak na to pere slunko, tak mám doma vůni jak v holandském coffeeshopu, ale co nadělám, mě to voní a manželka s dětmi si museli zvyknout :-)