Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Futewův venek 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Kvetoucí P1 (num.1) Příspěvek č. 49

Dělá mně radost, ačkoli během mé nepřítomnosti spadla a zlomila se jedna větev. Díky duchapřítomnosti mé rodiny však roste dál.

Old Post 21-08-2006 v 11:14 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Kvetoucí P1 (num.2) Příspěvek č. 50

Malá kytička určená k oplození pylem Holands Hope (made by mopslík). Doufám že pyl bude použitelnej.

Old Post 21-08-2006 v 11:17 AM
Host
Host

A11 v růstu :( Příspěvek č. 51

Co dodat. Omlouvám se za kvalitu této fotky.

Old Post 21-08-2006 v 11:18 AM
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Ahoj futeW, pěkné kytky, ten passion je libůstka. Jinak letos jsem taky už nasadil květovou hnojku v domění, že mi to pomůže s přepnutím, aplikoval jsem ji ale teprve v sobotu, takže uvidím. V min.letech jsem používal superbud na přepnutí, ale již nejde sehnat, takže jsem si udělal svůj vlastní mix a to na doporučení jednoho velmi dobrého growera a to takovéhle složení: kristalon květ + plod - cca 5krát větší dávku, slepičáky a pk13/14 - 5krát větší dávku. Prej, když to takto 3krát zaliješ, tak by se měli přepnout, no, uvidíme, snad to pomůže, zatím to nemám vyzkoušené. Jinak mně už taky passion kvete... Ale když tak nad tím přemýšlím, tak ty můžeš vklidu zatemňovat, vždyť je máš v květináčích, takže snadno přenositelné....

GL

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 21-08-2006 v 11:42 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

Zdarec Dudušku, ono s tím zatemňováním by skutečně neměl být problém, jenomže to vyžaduje neustálou přítomnost doma (nemůžu chtít po rodině, aby ty kytky tahala do tmy za mě) a já jsu tohle léto doma spíš sporadicky. Spíš vyzkouším udělat taky nějakej mix ze slepičáků, kterej by mohl pomoct. Do pk13/14 už letos investovat nebudu. Snad to těma slepičákama nespalím...

Old Post 21-08-2006 v 11:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 54

Paličky P1 začaly fialovět. Jedna z těhle fotek teď zdobí moji plochu na PC. Passion mně dělá radost, podle všeho je to ideální kytka pro naše podmínky - brzo nahodila květ, bez problémů roste...

Old Post 23-08-2006 v 12:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 55

caves futeW
pekne ti to kvitne, s tou passion je to naozaj tag aj té naše sú pekne zakvitnuté....na naše podmienky určite sedí.
skús na kvet namiesto slepačincov guano netopierie...myslim ze je vhodnejšie na kvet...k+

Old Post 23-08-2006 v 16:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 56

hoj Strihu, slepičáky chcu použít jen jednou, po té opět plagron-bloom ve vysokých koncetracích. Netopýří trus je zajisté vhodnější, nicméně já na něho bohužel nemám peníze a taky nemám chuť ho kupovat, draze. bye-bye

Old Post 24-08-2006 v 21:13 PM
Klouzek1
Nový Člen

Karma uživatele Klouzek1 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Cau futeW, hele mam taky Apollo11xMTF (3 kyti) a jeste mi to nezacalo kvest, hnojim to kristalonem start. 1. Myslis, ze kdybych to zacal hnojit kristalomen na jahody, ze by me to zacalo kvest? 2. Myslis, ze mi to stihne v cas dozrat (venku) ?
Diky....

Old Post 29-08-2006 v 08:55 AM
Klouzek1 je offline   Profil uživatele Klouzek1   Find more posts by Klouzek1   Foto galerie člena Klouzek1   Click here to Send Klouzek1 a Private Message   Add Klouzek1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

ahoj futew, mas moc pekny kytiz. po letosni kradezi kytek jsem se rozhodl ze uz na to nemam nervy a pristi rok pojedu temer to same-3 kytky na balkone z rizku (to vis dokud si to clovek nezazije..). S balkondoorem uz mam nejaky zkusenosti, jen me celkem prekvapilo ze jsi si nezadelal ty velke skviry v hrazeni, je tam dost videt (nebojis se napraseni ze strany sousedu?). Taky jsem mel zkusenost s tim ze par kytek na balkone=nehoraznej smrad, to taky nevadi, jak to resis? mej se k+

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 29-08-2006 v 09:39 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od Klouzek1
Cau futeW, hele mam taky Apollo11xMTF (3 kyti) a jeste mi to nezacalo kvest, hnojim to kristalonem start. 1. Myslis, ze kdybych to zacal hnojit kristalomen na jahody, ze by me to zacalo kvest? 2. Myslis, ze mi to stihne v cas dozrat (venku) ?
Diky....

Jo jasně. Já mám c99, což je skoro to samé. Jsou to odrůdy, které u nás spřehledem dokvetou, avšak začínají až když je perioda míň jak 14nácti hodinová, což je začátkem září.

Old Post 29-08-2006 v 09:41 AM
Klouzek1
Nový Člen

Karma uživatele Klouzek1 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

2 MiniGrow: Tak ted si me uklidnil, diky za ujasneni.

Old Post 29-08-2006 v 13:34 PM
Klouzek1 je offline   Profil uživatele Klouzek1   Find more posts by Klouzek1   Foto galerie člena Klouzek1   Click here to Send Klouzek1 a Private Message   Add Klouzek1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Klouzek: Mno, já jsem A11 začal hnojit silnýma koncetracema hnojiva na květ a už mně kvete. Nevím, jestli je to tím, nebo jenom kvůli periodě. Těžko říct. Jestli bude dobrý počasí, aby z té kytky něco pořádnýho bylo, to je taky otázka. Dokvést by, ostatně jak píše MiniGrow, měla.
Ježíš: Nojo, ty krádeže jsou špatný. Letos možná poprvé sklidím ) Co se týče těch sousedů... No, já jsem to prostě riskl. Spolíhám na to, že se sousedama vycházíme dobře a předpokládám, že ne každej chce "zkazit mládí" tomu sympatickýmu klukovi od vedle. Jedni sousedi jsou mladí, těch se nebojím (i když jednou pořádali nějakou kalbu a jejich hosté čuměli ke mně na balkón ve snaze zjistit, zda to kytky jsou, nebo ne). Ti druzí jsou staří, ale taky jsou hodní. Zkrátka doufám, že nikdo nemá zájem nějak mně škodit. A ti ostatní, to podle mě nemůžou rozpoznat. Přece jenom, kdo nezná hulení, tak ve všem kytky nevidí Bolkón ti teda určitě doporučuju - kytky máš pěkně pod kontrolou, je to příjemný. Akorát nevím, zda mně ty dva kousky budou na rok stačit Zvlášť s mou hulící přítelkyní
p.s. moje kytky pěkně voní, nesmrdí Ne beze srandy, cítit nějak extrémě nejsou.

Old Post 29-08-2006 v 14:35 PM
Host
Host

Malá pohroma Příspěvek č. 62

Tak jsem bohužel zjistil, že má velká P1 je opylená. Nevím jakým pylem, rozhodně nejde o kontrolovaný opylení. Přikládám fotky. Docela mně to kazí náladu. Člověk se zase jednou snaží a jeho snaha přichází vniveč. Myslíte, že má cenu zbavovat se nedozrálých semínek?

Old Post 29-08-2006 v 15:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 63

Zdravím Tě,

předem lítost nad tak krásnym kvitkem! Já osobně bych semena nechal dozrát a nasadil je příští rok. btw i mě se občas stalo, že jsem na kytce pár objevil aníž by to byl na pohled nějakej hermáč. Minulej rok z HH sem měl jedno
Ještě k tomu opylení, nemyslíš že by to mohl být nějaký atentát?

Old Post 29-08-2006 v 16:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

Locus: no, paličky se mně taky libí, jenom ty semena jsou tam jako pěst na oko
Mopslik: No hele, ono když se na to zpětně dívám, tak to mohla být chyba z mé strany. Když jsem používal ten tvůj pyl, tak jsem to dělal v místnosti pod balkónem, kde byla trošku otevřený okno, což jsem si uvědomil až docela pozdě. Snad bude čistá alespoň ta druhá, která začla kvést tak před pár dnama.

Old Post 29-08-2006 v 16:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-10-2016 - Neco venku 2016 - 14 odpovědí
29-05-2013 - tenkjat venku 2007 - 32 odpovědí
12-09-2011 - venek 2009 - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás