Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj futeW, pěkné kytky, ten passion je libůstka. Jinak letos jsem taky už nasadil květovou hnojku v domění, že mi to pomůže s přepnutím, aplikoval jsem ji ale teprve v sobotu, takže uvidím. V min.letech jsem používal superbud na přepnutí, ale již nejde sehnat, takže jsem si udělal svůj vlastní mix a to na doporučení jednoho velmi dobrého growera a to takovéhle složení: kristalon květ + plod - cca 5krát větší dávku, slepičáky a pk13/14 - 5krát větší dávku. Prej, když to takto 3krát zaliješ, tak by se měli přepnout, no, uvidíme, snad to pomůže, zatím to nemám vyzkoušené. Jinak mně už taky passion kvete... Ale když tak nad tím přemýšlím, tak ty můžeš vklidu zatemňovat, vždyť je máš v květináčích, takže snadno přenositelné....
Zdarec Dudušku, ono s tím zatemňováním by skutečně neměl být problém, jenomže to vyžaduje neustálou přítomnost doma (nemůžu chtít po rodině, aby ty kytky tahala do tmy za mě) a já jsu tohle léto doma spíš sporadicky. Spíš vyzkouším udělat taky nějakej mix ze slepičáků, kterej by mohl pomoct. Do pk13/14 už letos investovat nebudu. Snad to těma slepičákama nespalím...
Paličky P1 začaly fialovět. Jedna z těhle fotek teď zdobí moji plochu na PC. Passion mně dělá radost, podle všeho je to ideální kytka pro naše podmínky - brzo nahodila květ, bez problémů roste...
caves futeW
pekne ti to kvitne, s tou passion je to naozaj tag aj té naše sú pekne zakvitnuté....na naše podmienky určite sedí.
skús na kvet namiesto slepačincov guano netopierie...myslim ze je vhodnejšie na kvet...k+
hoj Strihu, slepičáky chcu použít jen jednou, po té opět plagron-bloom ve vysokých koncetracích. Netopýří trus je zajisté vhodnější, nicméně já na něho bohužel nemám peníze a taky nemám chuť ho kupovat, draze. bye-bye
Cau futeW, hele mam taky Apollo11xMTF (3 kyti) a jeste mi to nezacalo kvest, hnojim to kristalonem start. 1. Myslis, ze kdybych to zacal hnojit kristalomen na jahody, ze by me to zacalo kvest? 2. Myslis, ze mi to stihne v cas dozrat (venku) ?
Diky....
ahoj futew, mas moc pekny kytiz. po letosni kradezi kytek jsem se rozhodl ze uz na to nemam nervy a pristi rok pojedu temer to same-3 kytky na balkone z rizku (to vis dokud si to clovek nezazije..). S balkondoorem uz mam nejaky zkusenosti, jen me celkem prekvapilo ze jsi si nezadelal ty velke skviry v hrazeni, je tam dost videt (nebojis se napraseni ze strany sousedu?). Taky jsem mel zkusenost s tim ze par kytek na balkone=nehoraznej smrad, to taky nevadi, jak to resis? mej se k+
Původní příspěvek od Klouzek1 Cau futeW, hele mam taky Apollo11xMTF (3 kyti) a jeste mi to nezacalo kvest, hnojim to kristalonem start. 1. Myslis, ze kdybych to zacal hnojit kristalomen na jahody, ze by me to zacalo kvest? 2. Myslis, ze mi to stihne v cas dozrat (venku) ?
Diky....
Jo jasně. Já mám c99, což je skoro to samé. Jsou to odrůdy, které u nás spřehledem dokvetou, avšak začínají až když je perioda míň jak 14nácti hodinová, což je začátkem září.
Klouzek: Mno, já jsem A11 začal hnojit silnýma koncetracema hnojiva na květ a už mně kvete. Nevím, jestli je to tím, nebo jenom kvůli periodě. Těžko říct. Jestli bude dobrý počasí, aby z té kytky něco pořádnýho bylo, to je taky otázka. Dokvést by, ostatně jak píše MiniGrow, měla.
Ježíš: Nojo, ty krádeže jsou špatný. Letos možná poprvé sklidím ) Co se týče těch sousedů... No, já jsem to prostě riskl. Spolíhám na to, že se sousedama vycházíme dobře a předpokládám, že ne každej chce "zkazit mládí" tomu sympatickýmu klukovi od vedle. Jedni sousedi jsou mladí, těch se nebojím (i když jednou pořádali nějakou kalbu a jejich hosté čuměli ke mně na balkón ve snaze zjistit, zda to kytky jsou, nebo ne). Ti druzí jsou staří, ale taky jsou hodní. Zkrátka doufám, že nikdo nemá zájem nějak mně škodit. A ti ostatní, to podle mě nemůžou rozpoznat. Přece jenom, kdo nezná hulení, tak ve všem kytky nevidí Bolkón ti teda určitě doporučuju - kytky máš pěkně pod kontrolou, je to příjemný. Akorát nevím, zda mně ty dva kousky budou na rok stačit Zvlášť s mou hulící přítelkyní
p.s. moje kytky pěkně voní, nesmrdí Ne beze srandy, cítit nějak extrémě nejsou.
Tak jsem bohužel zjistil, že má velká P1 je opylená. Nevím jakým pylem, rozhodně nejde o kontrolovaný opylení. Přikládám fotky. Docela mně to kazí náladu. Člověk se zase jednou snaží a jeho snaha přichází vniveč. Myslíte, že má cenu zbavovat se nedozrálých semínek?
předem lítost nad tak krásnym kvitkem! Já osobně bych semena nechal dozrát a nasadil je příští rok. btw i mě se občas stalo, že jsem na kytce pár objevil aníž by to byl na pohled nějakej hermáč. Minulej rok z HH sem měl jedno
Ještě k tomu opylení, nemyslíš že by to mohl být nějaký atentát?
Locus: no, paličky se mně taky libí, jenom ty semena jsou tam jako pěst na oko
Mopslik: No hele, ono když se na to zpětně dívám, tak to mohla být chyba z mé strany. Když jsem používal ten tvůj pyl, tak jsem to dělal v místnosti pod balkónem, kde byla trošku otevřený okno, což jsem si uvědomil až docela pozdě. Snad bude čistá alespoň ta druhá, která začla kvést tak před pár dnama.