Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a že jsi tu balkonovku dal už takhle do rohu... ?
Myslím, že už to tady někdo psal, ale tak já osobně bych to teda dal dál od tý stěny, ale jinak to máš fakt f pohodě!
zdar mopsliku
no vidim ze tebe to taky pekne rastie..hehe stonek hruby ako hrnek..hehe..parada.. aj to vetvenie je good.. mat tak tvoj place..hmmm..
btw..mozna mi uslo, ale kolko hodin cca ti svieti slnko na ten spot..
diky cau... k+
Všechny zdravim. Dnes jsem se rozhodl fiknout balkónovky na zahradu k baráku. Důvodů je mnoho, ale hlavní byl ten, že mi je ožíralo štěně Takže použil jsem jak jinak než substrát pro pok. r. s hnoj. apod. Dále díky sousedovi (ještě, že ty sousedy máme!) vrták na piloty, jen škoda, že se neozval už dřív prubnul bych to u všech kytek. No každopádně je to výborná vychytávka jak v klídku zasadit, i rejčem je to namáhavější. Dpp všem
Menší aktual. Kytky jsem přidrátoval a ohnul malinko od stěny, aby měly více prostoru... nějak moc se začínají košatět. A hlavně pořádně "smrdět". Btw. hnojim osto šest docházejícim Bcuzem a hnojivem Krystalon na trávník / má 20 N / což je krásný. Na posledním fotu je vidět obal hnojky z guanem.
Chci si v dohledný době koupit nějaký hnojiva. Kdyby byl někdo tak hodnej a řekl mi zda je to dobrá volba : Plagron ROOTS, PHYT AMIN a Alga Blute na květ. Díky moc!
Tak jsem dnes vyštrachal ještě jeden řízek Northern Lightu a přesadil z rašelinovýho sadbovače do kontejneru. Ponechal prozatím na balkóně. Kýťu použiju na nějaký hezký experiment, ale ještě netuším jakej btw. při celým sázení jsem měl dva "pomocníky"!
Poslední foto /wau tak první foto - nějak se mi nedaří seřadit fota, stalo se mi to poprvé a u mě problém není/ jak to vypadá u mě na okně - 3 samci HH na pyl, 2 kávovníky pro okrasu, 1 palma mix a nějaký roští
Zdarec, řekl bych, že hnojivy od plagronu rozhodně nic nezkazíš. Mám zkušenosti sice jen s phytaminem a alga grow, ale zkušenosti jsou to přijemný. Na květ samo plánuju koupit alga blute.
jo, málem bych zapomněl. uchytil se mně řízek, kterýho plánuju opylit pylem od tebe, takže teď už produkci semínek P1xHH nic nebrání. měj se dobře
to mopslík - jasně, plagron je na out opravdu nejlepší, při porovnání ceny/kvality. Jen už je podle mně zbytečné ten roots, ten se dává na začátku. Jak jsi to vyjmenovával, tak jsem tam nenašel Plagron grow (na růst) a co nějakou finální hnojku, na začátek na květ nějaké PK13/14 a pak na finisch Rippen nebo Final solution? Toto nebudeš používat?
Původní příspěvek od mopslik Čaues futeW,
...s tím řezanem a opylením nezapomeň postnout do svojeho threadru nějaký fotky, ať mi "amatéři" vidíme jak se to dělá též se měj fajně
vy amatéři?? jako bych byl nějakej profík. vždyť já jsem v životě nesklidil finální produkt a produkovat semínka jsem taky nezkoušel.
jo a souhlasím s duduškem, ten final solution je určitě docela přínosnej. taky se na něj chystám.
Takže asi tak, přišel jsem před chvíli domů a co nevidím! Kytka na balkóně úplně uschlá a roztrhaná, v květináči hlína rozrytá jak od krtka! Kdopak to asi byl, vlastně jsem se ani neptal a hned jsem věděl. Ale kdyby jen to, ta potvora malá mi roztrhala i šnitlík, kt. jsem měl ve vedlejším květináči, úplně ho vytáhla i s kořenama (včera jsem ho z malýho přesazoval do větš.). Hlavně byl roztahanej po celym pokoji. Ach jo, ještě že jsem přesadil zbytek kytek! )
Dudušek,
asi máš pravdu s tím rootsem! Btw. domníval jsem se, že je na růst, teď už chápu ) Na růst používám zbytek Bcuuz a krystalon na trávník s 20 N, kt. kradu tatíkoj. Na květ bych použil ALGA BLÜTE (má stejný poměr PK jak píšeš). A na "výplach" jsem nikdy nic nepoužívál, ale jelikož nebudu pořizovat roots tak pořídím RIPPEN a nebo F. Solution / není to nijak drahý /. Vidíš a málem jsem si objednal rootse, díky!
futeW,
co lžeš, vždyť outy jsi měl v klídku. Kdyby ti to minulej rok neukradli čorkaři, tak jsi to měl finální! btw. stejně ty fotky postni až budeš opylovat samycu
Takže menší aktual. s podrobnější vizualizací! Nafotil jsem všechny kýti zvlášť, tak se je doufám na co koukat. Použil jsem taky poslední drtek Bcuuzzu. Foceno před pár hodinami...
Na posledním fotu je po zvětšení krásně vidět výška. Načmáral jsem na zeď čáry, takže kýti se blíží ke 100 cm. btw. vlastně nejen výška, ale taky já o holích. A to díky tomu malýmu mazeloj, kt. je na předchozích fotkách! Nejen, že mi zničil kytku a stále další ožírá, ale taky díky ní jsem si zlomil hnátu! No snad to do konce sezóny přežiju ve zdraví
wooow nechapu, ze sem se sem podival az ted od zacatku do konce ty kyti vypadaji naprosto dokonale, kez bych mel takove krasne zelene listy jak ty, ty moje sou vecne nejake poďobane... karma a respekt ti patri