Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » mopuv outdoor 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

a že jsi tu balkonovku dal už takhle do rohu... ?
Myslím, že už to tady někdo psal, ale tak já osobně bych to teda dal dál od tý stěny, ale jinak to máš fakt f pohodě!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 29-06-2006 v 19:00 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

zdar mopsliku
no vidim ze tebe to taky pekne rastie..hehe stonek hruby ako hrnek..hehe..parada.. aj to vetvenie je good.. mat tak tvoj place..hmmm..
btw..mozna mi uslo, ale kolko hodin cca ti svieti slnko na ten spot..
diky cau... k+

Old Post 29-06-2006 v 19:02 PM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Všechny zdravim. Dnes jsem se rozhodl fiknout balkónovky na zahradu k baráku. Důvodů je mnoho, ale hlavní byl ten, že mi je ožíralo štěně Takže použil jsem jak jinak než substrát pro pok. r. s hnoj. apod. Dále díky sousedovi (ještě, že ty sousedy máme!) vrták na piloty, jen škoda, že se neozval už dřív prubnul bych to u všech kytek. No každopádně je to výborná vychytávka jak v klídku zasadit, i rejčem je to namáhavější. Dpp všem

Old Post 04-07-2006 v 22:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

...

Old Post 04-07-2006 v 22:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 53

Ještě menší aktual. zahrádky... holky jsou vysoké 70 čísel

Naposledy upravil 26-07-2006 v 21:37 PM

Old Post 05-07-2006 v 05:35 AM
Blood_THC
Stálý Člen

Karma uživatele Blood_THC - 84% PěstitelskáKarma uživatele Blood_THC - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Pekne kriky. Este by si mohol napisat ake su visoke. K+ 4U.

Outdoor 2006 Outdoor 2008

Old Post 05-07-2006 v 10:20 AM
Blood_THC je offline   Profil uživatele Blood_THC   Find more posts by Blood_THC   Foto galerie člena Blood_THC   Click here to Send Blood_THC a Private Message   Add Blood_THC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

Menší aktual. Kytky jsem přidrátoval a ohnul malinko od stěny, aby měly více prostoru... nějak moc se začínají košatět. A hlavně pořádně "smrdět". Btw. hnojim osto šest docházejícim Bcuzem a hnojivem Krystalon na trávník / má 20 N / což je krásný. Na posledním fotu je vidět obal hnojky z guanem.

Chci si v dohledný době koupit nějaký hnojiva. Kdyby byl někdo tak hodnej a řekl mi zda je to dobrá volba : Plagron ROOTS, PHYT AMIN a Alga Blute na květ. Díky moc!

Naposledy upravil 26-07-2006 v 21:38 PM

Old Post 09-07-2006 v 20:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 56

Tak jsem dnes vyštrachal ještě jeden řízek Northern Lightu a přesadil z rašelinovýho sadbovače do kontejneru. Ponechal prozatím na balkóně. Kýťu použiju na nějaký hezký experiment, ale ještě netuším jakej btw. při celým sázení jsem měl dva "pomocníky"!

Poslední foto /wau tak první foto - nějak se mi nedaří seřadit fota, stalo se mi to poprvé a u mě problém není/ jak to vypadá u mě na okně - 3 samci HH na pyl, 2 kávovníky pro okrasu, 1 palma mix a nějaký roští

Old Post 10-07-2006 v 19:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

Zdarec, řekl bych, že hnojivy od plagronu rozhodně nic nezkazíš. Mám zkušenosti sice jen s phytaminem a alga grow, ale zkušenosti jsou to přijemný. Na květ samo plánuju koupit alga blute.
jo, málem bych zapomněl. uchytil se mně řízek, kterýho plánuju opylit pylem od tebe, takže teď už produkci semínek P1xHH nic nebrání. měj se dobře

Old Post 10-07-2006 v 19:17 PM
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

to mopslík - jasně, plagron je na out opravdu nejlepší, při porovnání ceny/kvality. Jen už je podle mně zbytečné ten roots, ten se dává na začátku. Jak jsi to vyjmenovával, tak jsem tam nenašel Plagron grow (na růst) a co nějakou finální hnojku, na začátek na květ nějaké PK13/14 a pak na finisch Rippen nebo Final solution? Toto nebudeš používat?

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 11-07-2006 v 07:48 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od mopslik
Čaues futeW,
...s tím řezanem a opylením nezapomeň postnout do svojeho threadru nějaký fotky, ať mi "amatéři" vidíme jak se to dělá též se měj fajně

vy amatéři?? jako bych byl nějakej profík. vždyť já jsem v životě nesklidil finální produkt a produkovat semínka jsem taky nezkoušel.
jo a souhlasím s duduškem, ten final solution je určitě docela přínosnej. taky se na něj chystám.

Old Post 11-07-2006 v 14:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

Takže asi tak, přišel jsem před chvíli domů a co nevidím! Kytka na balkóně úplně uschlá a roztrhaná, v květináči hlína rozrytá jak od krtka! Kdopak to asi byl, vlastně jsem se ani neptal a hned jsem věděl. Ale kdyby jen to, ta potvora malá mi roztrhala i šnitlík, kt. jsem měl ve vedlejším květináči, úplně ho vytáhla i s kořenama (včera jsem ho z malýho přesazoval do větš.). Hlavně byl roztahanej po celym pokoji. Ach jo, ještě že jsem přesadil zbytek kytek! )

Dudušek,

asi máš pravdu s tím rootsem! Btw. domníval jsem se, že je na růst, teď už chápu ) Na růst používám zbytek Bcuuz a krystalon na trávník s 20 N, kt. kradu tatíkoj. Na květ bych použil ALGA BLÜTE (má stejný poměr PK jak píšeš). A na "výplach" jsem nikdy nic nepoužívál, ale jelikož nebudu pořizovat roots tak pořídím RIPPEN a nebo F. Solution / není to nijak drahý /. Vidíš a málem jsem si objednal rootse, díky!

futeW,

co lžeš, vždyť outy jsi měl v klídku. Kdyby ti to minulej rok neukradli čorkaři, tak jsi to měl finální! btw. stejně ty fotky postni až budeš opylovat samycu

Naposledy upravil 11-07-2006 v 16:30 PM

Old Post 11-07-2006 v 16:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 61

Takže menší aktual. s podrobnější vizualizací! Nafotil jsem všechny kýti zvlášť, tak se je doufám na co koukat. Použil jsem taky poslední drtek Bcuuzzu. Foceno před pár hodinami...

Old Post 12-07-2006 v 16:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 62

....

Old Post 12-07-2006 v 16:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 63

Na posledním fotu je po zvětšení krásně vidět výška. Načmáral jsem na zeď čáry, takže kýti se blíží ke 100 cm. btw. vlastně nejen výška, ale taky já o holích. A to díky tomu malýmu mazeloj, kt. je na předchozích fotkách! Nejen, že mi zničil kytku a stále další ožírá, ale taky díky ní jsem si zlomil hnátu! No snad to do konce sezóny přežiju ve zdraví

Old Post 12-07-2006 v 17:02 PM
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

wooow nechapu, ze sem se sem podival az ted od zacatku do konce ty kyti vypadaji naprosto dokonale, kez bych mel takove krasne zelene listy jak ty, ty moje sou vecne nejake poďobane... karma a respekt ti patri

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 13-07-2006 v 23:52 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2020 - outdoor2020 - 0 odpovědí
28-06-2021 - Outdoor 2019 - 125 odpovědí
04-04-2020 - Kambu Outdoor 2019 - 9 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás