Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2:all
Hej hej hnojivo idem zajtra ak bude cas pozriet nejake.Zihlavavmi som ich hnojil asi 1-2x tyzdenne.Slnko tam svieti dost na obidvoch miestach.V tej kukurici to este olamem ale svieti tam dost...Na tom mieste kde su ak-47 tak nieje moc dobra hlina aj ked som tam hlinu doniesol tak sa im asi moc nepaci nabuduci rok budem mudrejsi.Diky za ohlasy a rady a tiez za k+...
cus je pravda ze to je chudsi, musis do toho neco naprat i kdyby to mel byt kristalon kvet. na druhou stranu lepsi naky kytky nez zadny aaiit? napadlo me jestli neni problem ve vode, dost me zarazilo kdyz jsem vedle tech kytek videl jednu dvoulitrovou flasku-ja na ne chodil s dvema 5l kanystrama.
2:Ježíš a Prostest
No koli vode to nieje urcite pretoze tej maju vzdy dost ja berem 4l kamos tiez 4l tak je vzdy dost a ku kvetine tu flasku davam len ako porovnanieUz som kupil aj hnojivo je to nejake univerzalne agro ale nic lespie sa tu ani v okoli kupit neda.Kamarat je teraz v Plzni tak slubil ze odtial priveze nejake hnojky tak som zvedavy.Mne kvetiny robia radost aj ked nemaju 2m takze mi ten vzrast az tak nevadi nepotrebujem z nich tazit kilogramy..A slepacaky sa chystam zarobit len na to nieje nejak caszatial budu dostavat to agro..diky moc za rady a ohlasyprajem aby vam to vsetkym vyslo.zatim
Nazdar zasa......
suhlasim s tebou ze v tej kukurici neni bohvieaka zem a preto to nejak nerastie....mna najebali len tie srny co mi krasky zozrali....tak prajem nech sa tebe nic podobne nestane a bacha na polizzzzz bo tento rok nejak checkuju podrobne....aspon u nás.
co za hnojky riesis na kvet???
na rast som aj ja daval zihlavovinku hehe a je to ok....
zaklad je pôda aby korene dali riadne velke klbko .... potom to aj porastie a aj ziviny bude dobre papat....k+
ahoj Strih
no na kvet som kupil Agro Univerzal nieje to nic moc ale hadam lepsie nez kristalon, kamos je v Plzni tak snad odtial nieco lepsie prinesie a este slapacince chcem zarobit len ich musim niekde zohnat byvam na bytovke tak to je trosku problem a nieje ani moc casu.Vsimol som si, prezeral som tvoje tema a s tymi stromami by to veru nastvalo.A s tymi bengacmi som po ceste z kukurcie raz stretol 2 a 1 mestskych..ale oni tam kusok psov chodia cvicit tak asi preto.dik za k prajme ti nech ti to vyde cauko
Zdravim
Tak pridamvam nejake nove fotky z kukurcie.Vsetky kvetiny kvitnu okrem SADPxS1 a este jednej rastlinky ale tie maju len 50cm.Plaicky sa pomaly zvacsuju boli pohnojene tym Agrom a vypada ze im neuskodiloRobia mi stale vacsiu radostvsetkym dakujem za pripomienky a k-acka
Tak tu su fotky:
1-4.kvetina z mixu najvacsia
5.SADPxS1
6.neviem co je za model
7.mix
8.mix
9.kamosov mix
10.detail najmensej
ahoj
tak som tu s novymi fotkami z kukurcie kvetinky kvitnu vsetky az na SADPxS1 ta moja navacsia uz krasne vonia a cukrujeaj na listoch popri malych palickach su uz pekne kristaliky.ma okolo 150cm.druha velka je z kamaratovho mixu ta ma tiez okolo 150cm.ostatne od pol metra a vyssie.konecne som sa dostal k tym slepacakm tak coskoro dostanu aj tie.co myslite stihnu dokvitnut v tej kukurci??
caves Zasa
Pozerám ze ti to uz vsetko kvitne
mne zatial len zacinaju ukazovat blizny....aj to iba niektore rastlinky.
Myslim ze ti to v pohode dozreje....prajem suchu, teplu, dlhu jesen...hehe
zdravicko Strih
hej v kukurici to uz kvitne skoro vsetko az na ten SADPxS1..ale este nekvitne papaya ani jamaiska perla ani ak-47 (mimo kukurice)uvidime co z nich bude
dikes maj sa fajne
ahoj
tak dnes sme boli zahnojit kvetiny v kukurici tak hodim nejake makra pre potechu oka..mam taky problem ta kamosova velika je hermacmala tam zopar guli tak som ich otrhal ale za to ma pekne ruzove bliznicky a chyta taku ruzovu farbuneviem co s tymi gulami..asi ho chvilku necham a potom von...skoda ho bude...nasiel som po ceste nejake hribiky nechystam sa to jestale zaujma ma co je to zac az to niekto poznatetak tiez foto...
možna to neno kopinatka ale mužeš se kouknout jestli to neni neco podobnyho s nakym učinkem z tohohle seznamu , dostkrat mi pomoh http://drogy.jinak.cz/houbicky/hub_jak_d.htm peace