Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
distributor pro ČR www.sasa.cz
Mají smluvní ceny s výrobcem, objednávka za běžnou cenu činí v množství do 250kg,pokud byste chtěli smlouvat,museli byste tuto hranici překročit(deska o výměru 2m2=2,7kg)
Pokud někdo má informace o dalších prodejcích v ČR,tak sem s tím;-) třeba se to dá sehnat i levněji.
Zdarecek přátelé já si vyrobil stinidlo z zrcadlove nerezi tady pár fotek mám tam i horní odtah ale nevím jestli zrcadlová nerez je vhodná na stinidlo .. Nějaká řada? Zkušenost? Napište díky
podle mě je to povedené já jsem si taky vyráběl vlastní stínidlo, nemám ho ani z tak odrazového matroše jako ty a fičí to všechno v pohodě
Ať se daří a home made zdar!
Původní příspěvek od AkatronChronic Foto bez lampy zateckoval jsem si tam ksich není to vada ani dírky jen černý tečky dejte vědět co si myslíte Growu zdarrr
myslet znamená hovno vědět, tak dej vědět jak to svítí?
Sviti krasne uz mi pres mesic fici ve krini ale mam dojem ze to neni uplne nejlepsi .. Kdyz snim zahejbu ses a tam vidim ze na nekdery mista odrazi vic .. Jakoby takovy pruhy noo .. Uvidime jak to dopadne