Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim
mam dotaz ohledne envira.Moje kytky mam dva tydny na kvetu a svitil sem 150W od Philiphs.Problem je v tom ze mi odesel predradnik.Jelikoz nemam nic jineho nez envirolight 125 blue tak musim svitit touhle zarivkou.Takze se chci zeptat jestli muzu svitit modrym spektrem na kvetouci kytky.Aspon do te doby nez koupim novej predradnik.A to muze byt tak 14 dni. Na growmania pisou ze se da vyuzit na cely pestebni cyklus..takze by to melo byt v poho.Co vy na to??
No urcite je to lepsi nez aby byly kytky po tme, neni to uplne optimalni, ale podle me to nicemu vadit nebude, ale je to do toho kvetu podstatne slabsi nez ten Philips, takze tech 14 dni muze ovlivnit vynos
envirolite200w red,jedu pod ní big bud a celkem v pohodě.Při použití dobré ventilace se dá pověsit těsně nad vrcholky a nespálí je.Je to už druhá várka jsem a výnos je o něco menší než250w hps.
cAUTE HOSI CHTEL BYCH SE ZEPTAT JESTLI NEKDO NEVI KDE SE DA KOUPIT TEN Dual Spectrum CFL VE 125 NEBO 115 TO JE FUK...ALE HLEDAL SEM TO ASI HODINU A VSUDE MAJI BUT MODRE NEBO CERVENE NIKDE NEMAJI TEN STRED...