Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dude Všem, kteří by chtěli proniknut do terorie schované za "praktickou stránkou" věci bych chtěl doporučit tuto knihu - koupil jsem za 29,- Kč v levných knihách - rozebírano spousta věcí co v tohmle tématu - pár odkazů z obsahu:
Fáze růstu rostlin
Vliv teploty na růst rostlin
Vliv světla...
vliv vody na...
vliv kvality půdy...
vliv ovzduší...
regulátory růstu rostlin
Typy rostlinných hormonů
využití regulátorů rostliného růstu v praxi
Růstové vztahy mezi stonkem a kořeny
Javorizace
Fotoperiodismus
fototropismus
Geotropismus
nastie a pohyby samovolné
Dormance
Zakořeňování rostlin
vliv aplikace regulátorů růstu rostli na tvorbu adventivích kořenů
genetické informace
vliv místa odběru řízků na jejich zakořeňování
vliv termínu odběru řízku na jejich zakořeňování
vliv stáří rostliny na zakořeňování řízků
rejivenilizace a zakořeňování řízků
technika ošetření řízků stimulátory
a spousta dalších infos - čim víc na to koukam, tim výživnějš se mi knížka jeví
sem Vám ještě našel odkaz - http://www.levneknihy.cz/(t1iorc45lsguob45cl3h3fi5)/DetailZbozi.aspx?z=28203
nechci prudit,ale ta "velká kniha..." mi přide už dost stará- aspoň co se týče pěstování tam jsou blbosti,který už jsou pasé.podle mně je i těch 29 kč moc .M.
Nakladatelství Volvox Globator uvažuje o novém vydání Encyklopedie psychedelických látek. Pokud máte zájem, pište do Volvoxu, protože kde není poptávka, tam není nabídka.
Kdo nezná, doporučuji si ji alespoň vypůjčit. Pak ji sami budete chtít mít doma.
Kniha se zabyva historii, ucinky, chemii atd. drog jako LSD, psilocybin, meskalin, marihuana, MDMA, neco o muchomurce, ketaminu, ayahuasce.... a mnohem vic. Jeji koupi rozhodne neprohloupite a je vhodna i jako darek mnoha rodicum, kteri uz musi byt zmateni zaplavou dezinformaci.
Tahle knizka v sobe shrnuje minimalne 10 dalsich a vse uvadi vycerpavajici a srozumitelnou formou.
mám tu něco, co by v žádném případě nemělo chybět v knihovničce každého pořádného growera, ovšem v knihovničce virtuální, protože ta knížka na různých e-shopech stojí těžké doláče. leč mně se ji podařilo najít jako .pdf, a protože je na začátku varování, že se nemá šířit bez souhlasu autora, tak sem ji sem nemohl umístit nějak od sebe, ale našel sem link, odkud je volně ke stažení. je to sice jenom anglicky a má to 8.2 MB, ale je tam fakt úplně všechno a jestli ne, tak to napište ctěnému autoru Gregu Greenovi (jak příhodné jméno),takže čtěte, pěstujte -