Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Potrebuji poradit ze stavbou Indooru!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
kroskar
Stálý Člen

Karma uživatele kroskar - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Takze Semena mam vyklicene!:-)
Zitra to nahazu do rockwool kostecek a budu cekat na kvitecka moje male:-)
No jinak mistnost pro rust hotova jen na par detailu(musel jsem objednat silnejsi cerpadlo) mnel jsem slaby vytlak 0,8m tak jsem ho hodil na upravenou zvlhcovacku.
Mistnost pro Kvet tam musim jeste poskladat Hydro. Libra truhliky hadice kapilary atd.. prace na par hodinek:-)ale to zatim nespecha.

Takze zitra nafotim Celej Indoor konecne a dam to tu!:-)

Old Post 12-10-2005 v 19:23 PM
kroskar je offline   Profil uživatele kroskar   Find more posts by kroskar   Foto galerie člena kroskar   Click here to Send kroskar a Private Message   Add kroskar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

foto seminek:-)

Old Post 12-10-2005 v 20:33 PM
kroskar je offline   Profil uživatele kroskar   Find more posts by kroskar   Foto galerie člena kroskar   Click here to Send kroskar a Private Message   Add kroskar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

tak jsem to nevydrzel:-) a sel jsem je zasadit uz dneska rockwool jsem uz mnel namoceny od vcerejska tak v poho...
muzu ty kostky prikryt Parnikem na klony nebo je to zbytecny?

Naposledy upravil kroskar 12-10-2005 v 22:03 PM

Old Post 12-10-2005 v 21:35 PM
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Klidne, podle me ti to zvysi vlhkost, ale dej jim taky dost cerstvyho vzduchu...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 13-10-2005 v 02:50 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

kros - doufam žes to tam strkal klíčkama dolů

Snark in the System

Old Post 13-10-2005 v 03:42 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od snark
kros - doufam žes to tam strkal klíčkama dolů

myslim ze Mam Cele forum prectene takze takovou blbost ze bych seminka dal opacne asi neudelam:-) ale i kdyz jsem tu cetl ze si seminka poradi i kdyz je nekdo obrati vzhuru nohama:-)!

Old Post 13-10-2005 v 08:54 AM
CubE ZerO
Stálý Člen

Karma uživatele CubE ZerO - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

ja som tiez cital cele faq a aj som vedel, že to treba dat klickom dolu, ale nejako mi to vypdlo.... ked mi to klicilo tak som to dal klickom hore a bol som z toho dost smutny, ze sa ten klicok zraz ococil a tahal dolu - som si mysle, ze cisa zblaznila listy tlacit do zeme a potom i to zapalilo - ked vytlacila druhy klicok - ten s listamy ((((((((((((((((((:

- no stavaju sa aj take veci.... ale už sa nestanu (((:

Inak poradi mi niekto ako mam spravit aby som mal vzdy v odpovedi ku nejakej teme odkaz na svoju temu???

- ako napr r-man: r-manova bedna /o 4 prispevky vyššie/

Dakujem

Old Post 13-10-2005 v 09:11 AM
CubE ZerO je offline   Profil uživatele CubE ZerO   Find more posts by CubE ZerO   Foto galerie člena CubE ZerO   Click here to Send CubE ZerO a Private Message   Add CubE ZerO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

to je priroda ta si poradi:-)

Old Post 13-10-2005 v 09:44 AM
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Link v podpisu Příspěvek č. 57

r-manova bedna

--do prvnich uvozovek dej link(treba okopirovanej z adresy)
--pred to posledni [/url] napis jak chcesh, aby se ten link v podpisu jmenoval

:-)

THX to Hlava, ten me to naucil.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 13-10-2005 v 15:23 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

No dneska jsem uvazoval ze bych v mistnosti pro rust dal nad napousteci stul pro Matky 400W METLU misto zarivek!
Zarivky budu mit nad stolem pro klony co na to rikate?
(dneska mi dosly phillips tld 965 de luxe pro,musim podekovat Jahudce on mi poradil ktere koupit a kde diky!)

Prvni foto je stul pro Matky
Druhe foto je stul pro Klony

Old Post 13-10-2005 v 17:11 PM
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Takze kyticky uz zacinaj vylizat:-)
Jinak jsem se dneska pustil do slozeni drip systemu(libry,odtoky,kapilary atd..)
zatim dve fota

Old Post 14-10-2005 v 14:33 PM
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Koupil jsem na odtah vzduchu dva tyhle vetraky jsou to nejsilnejsi SUNONY co se vubec vyrabej 326m3/hod

http://www.metrix.cz/product_info.php?products_id=96

Naposledy upravil kroskar 14-10-2005 v 19:05 PM

Old Post 14-10-2005 v 18:59 PM
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Jeste jsem nejake rostlinky presadil do vetsich kostek protoze se korinky draly z boku kostky ven!

Old Post 14-10-2005 v 19:08 PM
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Takze vsechny holky jsou presazene do vetsich rockwool kostek!

Vsechny seminka co jsem zasadil:
5xW.W.
5xB52
5xK2
10xJ.H.

vyklicili a vyjely ven z rockwoolu jsem stastny:-)
nejake fota: zapnul jsem jim Zvlhcovacku:-)

Old Post 15-10-2005 v 16:58 PM
kroskar
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

pekne rostou:-)
Takhle moje holky vypadaj po 8 dnech od vlozeni seminek na mokry zachodak:-)

Stavba Mega Indooru:-) 3x600W!!!
Matky a Klony:200/190/250 D/H/V
(Metla-400W,zarivky-5x36W)
Kvet:360/190/250 D/H/V
(Sodik-3x600W)

Naposledy upravil kroskar 18-10-2005 v 18:16 PM

Old Post 18-10-2005 v 13:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

Držim palce.... Vypadá to pěkně. Budu sledovat jako oko velkého bratra...

Old Post 20-10-2005 v 20:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-02-2012 - potrebuji poradit - 5 odpovědí
15-02-2011 - Potrebujem poradit - Skrina alebo Homebox XS - 5 odpovědí
10-11-2003 - Potrebuju poradit o skle - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás