Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze Semena mam vyklicene!:-)
Zitra to nahazu do rockwool kostecek a budu cekat na kvitecka moje male:-)
No jinak mistnost pro rust hotova jen na par detailu(musel jsem objednat silnejsi cerpadlo) mnel jsem slaby vytlak 0,8m tak jsem ho hodil na upravenou zvlhcovacku.
Mistnost pro Kvet tam musim jeste poskladat Hydro. Libra truhliky hadice kapilary atd.. prace na par hodinek:-)ale to zatim nespecha.
Takze zitra nafotim Celej Indoor konecne a dam to tu!:-)
tak jsem to nevydrzel:-) a sel jsem je zasadit uz dneska rockwool jsem uz mnel namoceny od vcerejska tak v poho...
muzu ty kostky prikryt Parnikem na klony nebo je to zbytecny?
Původní příspěvek od snark kros - doufam žes to tam strkal klíčkama dolů
myslim ze Mam Cele forum prectene takze takovou blbost ze bych seminka dal opacne asi neudelam:-) ale i kdyz jsem tu cetl ze si seminka poradi i kdyz je nekdo obrati vzhuru nohama:-)!
ja som tiez cital cele faq a aj som vedel, že to treba dat klickom dolu, ale nejako mi to vypdlo.... ked mi to klicilo tak som to dal klickom hore a bol som z toho dost smutny, ze sa ten klicok zraz ococil a tahal dolu - som si mysle, ze cisa zblaznila listy tlacit do zeme a potom i to zapalilo - ked vytlacila druhy klicok - ten s listamy ((((((((((((((((((:
- no stavaju sa aj take veci.... ale už sa nestanu (((:
Inak poradi mi niekto ako mam spravit aby som mal vzdy v odpovedi ku nejakej teme odkaz na svoju temu???
- ako napr r-man: r-manova bedna /o 4 prispevky vyššie/
No dneska jsem uvazoval ze bych v mistnosti pro rust dal nad napousteci stul pro Matky 400W METLU misto zarivek!
Zarivky budu mit nad stolem pro klony co na to rikate?
(dneska mi dosly phillips tld 965 de luxe pro,musim podekovat Jahudce on mi poradil ktere koupit a kde diky!)
Prvni foto je stul pro Matky
Druhe foto je stul pro Klony