Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sevas Pildo urcite to presad do vacsich kelimkov ci kvetinacov inak z toho budu len mrzacikvia to mi ver. Tie Herijuana sa javy ako celkom dobry zaklad na to,ze je v kelimoch bolo by skoda zahodit crtajuci sa potencial.
přesně tak pust je do větších, použij kořenový stimulant a růstové hgnojivo -chybí jim dusík podle barvy a uvidíš jejich růstovej tanec proč je tak brzdíš? zdar bratja na slovači
Papaja ma pravdu chybí jim dusík a možná taky draslík s fosforem! Zdá se mi, že rostou trochu moc dovýšky! Tak s tim něco udělej a budeš to mít super!!!
dnes im pojdem spravit fleka na pole, minimalne heriankam takze sa budu moct rozvijat. dokopy mam este 16 rastlin tak neviem ci budem vladat upravit tolko pody. ale minimlane na tych 6 herianiek spravim a aj pohnojim vonku
PS: aky korenovy stimulator by si ste mi odporucili?
Root juice od fy Bio Bizz doporučuji....je to muj objev pro tento rok..jediná nevýhoda je jeho cena...450 Kč 100 ml ale je to maso..
jinak jsou i jiné firmy..Plagron Start Up, Root 1, Root 2
B Cuzz...Root atd..ale Bio Bizz Root uice pro mne výtězí je bio a z geneticky neupravených rostin
celkom sranda, ale dvaja ludia odnas to prehnali, jednemu prislo zle, asi 1,5 hodiny tikoval a dalsi len lezal na lavicke a nevladal ani hovorit. oni mali 1x a boli nedockavy, som im hovoril ze to zaberie tak od hodinky ale co sa da robit. potom bol sranda ked sme sli na drevo s kamosom, je to take opustene stavenisko. inak celkom v pohode akcia. ten kamos co som s nim bol na drevo tak bol este dnes okolo druhej poobede rozbity ked som mu volal.
inak prisiel aj kamos z BB este s 3 ludmi, jeho to chytilo celkom v poho (teda tak hovoril), jeden od nich si nedaval a sofera to nejak nechytilo a to vypil 2 dvojdecove pohare (ja som mal asi 1).
je vidno, že to záleží na každém osobně....doporučuji uvařit ve vodní lázni olej při 60 stupních-myslím tím kvalitní olej rostlinný a šup topinky a topinky a bamboráčky a perníček a topinky atd..
vcera som bol presadit dalsie herianky, stihol som len 3 zo 6 lebo zacalo prsat
pri presadzovani herianiek som zistil preco mi nerastu: kopal som im jamu a po asi 10cm som narazil na hrozne tvrdu hlinu, inak ddt ma varoval ze tam asi bude problem s tou hlinou. som ju prekopal asi do 15-20cm na zaciatku ale asi to bolo malo. dufam ze sa aspon herianky uchytia
inak rozmyslam ze vytrham tie male rastlinky a spravim poriadne jamy a dam tam nonamy co mam na balkone. co si o tom myslite?
jo bouchni to ven....mám pádný důvod se domnívat, že tyto zbržděný kytky v malých květináčích zasazených do děr s kvalitním substrátem a podpořené dobrými výtažky z rostin a živočichů, popřípadě minerálů v tento čas vystřelí jako šípy.....řekl bych číslo dvě od nirvany ale jsou to sazeničky...soudím tak jen podle širokých listů-převládající indicu to signalizuje..-..jestli jsi měl objednanýho něco indickýho tak jo tipuju na stryce či pepku z nirvany....ale ber to jako tip...o dalších bych to netvrdil..nevím ok?