Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U mňa je to tak, že väčšinou riešim nezmysly, keď som neni sfajčený. Som už strašne dlho zaľúbený do jednej kočky. Stalo sa to vtedy, keď chodila s mojim kamošom a ja som ho s ňou podrazil. Potom sme sa dosť aj rozhnevali. Všetci traja. Potom si začala s jedným magorom odtialto, bola s ním asi tri roky. A celé to obdobie ma to štvalo, ale nevedel som s tým v sebe nič urobiť, zaberalo jedine "Ser na to!!!", a keď som bol spitý, tak ani to nie. To už som sa len vysmútil a vyčerpaný zaspal. Medzi tým som sa s ňou aj rozprával, že ona by už so mnou nemohla, lebo ani nevie, že proste nie. Som jej vravel, že tomu rozumiem, lebo by to nebolo správne a tak. A teraz je zase s tým mojim kamošom. Beriem to v pohode ale akosi vnútorne ma to zožiera a neviem s tým nič robiť, proste najlepšie je to nechať tak, ale strašne často na ňu myslím, aj keď nechem. Proste si neviem v tomto rozkázať, aj keď som to už niekoľko krát spravil.
A v takýchto chvíľach mi najviac pomôže Marihuana. Tie stavy so schízou a tak, to prežije snáď každý. Ale teraz to beriem s rezervou a keď sa idem sfajčiť, tak idem na takú tú "dovolenku". Potom aj tie najväčšie rozmýšlačky beriem ako banálnosť. Na svoje problémy sa pozerám s nadhľadom a snažím sa myslieť pozitívne. Občas ešte zažijem menšiu schízu a úzkosť, ale to len v prípade, že sa niekde necítim dobre a chcem odtiaľ radšej odísť, je to prirodzená reakcia a tým, že som sfajčený je to silnejšie a horšie sa to ovláda. Ale dá sa to.
to DAG OF MORD:Souhlasim a zaroven soucitím,
mám podobnou zkušenost.Pro mě je schíza stejně tak chvilková záležitost(třeba,že se náhle dostanu do situace s které nestíhám),jako dlouhodobější období jako tady popisoval DAG OF MORD,prostě máš pocit že se ti nic nedaří a všechno stojí za sračky,ale tím si musí každej projít sám....Jinak četl sem,že mají tyto období souvislost s vlivem měsíce a bývá zvýšen i počet sebevražd,ale potrobně o tom moc nevím.....
wel-bloud: schizofrenie není rozdvojení osobnosti, to je bipolární porucha!! schizofrenik je sám sebou, akorát, že se pohybuje ve dvou světech, v naší "normální" realitě a v jeho neméně "normální" realitě.
a se strachem má schizofrenie mnoho společnýho, mezi její hlavní znaky patří právě stísněnost a strach
tak tady laskavě nerozhazuj moudrosti, když víš stejný hovno
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.