Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar priatelu!!!
tak konečne som našiel to tvoje umenie v priamom prenose a poviem ti,je to káva .to naozaj má ten list len 15-násť dní? neuveritelné:-)) a pod tou 250W -len čumím a hlava sa mi trepe z boka na bok od úžasu.
teším sa na dalšie foto pan master
mmm možná by to chtělo nějaký bližší údaje o teplotě vlhkosti a tak - fotečky komplet prostoru - údaje o tom kolik dává jedna kapilára za minutu ....
good luck
Snarky
Tak tedy abyjste neřekli že jsem krkoun tajemnej tak Vám teda ukážu zase nějaký fotečky no???Ale jako prostě Vám k tomu nic neřeknu až to bude komplet po sklizni tak dodám novej thread kde to bude komplet seriáljinak dodávám že fotky nejsou aktuální dneska je vše již trochu jinak
Takže voala......
Za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love
hehe, tak koukám, že bude zase co hulit...
a z čeho vařit...
no jsem zvědavej na final product...
btw. to jedeš pod těma dvouma 600w ?
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
No ono abych přiznal pravdu...
Člověk dospívá a jeho potřeby jsou neustále větší,takže už to 200pádlo nestačilo a tak jsem přišel k většímu.
No ale malá tam jako tak uplně nezahálí ona se zní stala taková ordinace doktora Mengeleho.
Rozuměj to že se tam chystáme něco opylit a tak různě.
Jinak jsou tam takový tři nic moc SM viď Hyeno???
Za KGT situaci upřesnil Kuchtěj Nesmrtelný
ofshoot of
No, o takovym menšim roomu, ve kterym bych kytky trošku podusil sem taky přemejšlel. Stačí malinká krabice Aspoň bych zjistil, co ty bestie vydržej Nicméně ho asi nepotřewbuju, protože SM se dá provozovat i v pěstboxu. A věřte mi, že wm, wo čem mluvim
Nebo pro náročnější 250 , že Fanatiku?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Máte to mít vy kun*y lesní
Nevím sice,jestli je lepší má žena nebo mé konopné květy,ale každopádně si myslím,že tak na tři měsíce máme resprktive moje žena má,co hulit,neboť má ráda hodně kvalitního SMB.
Thanks to GenetixKeeper for small "children".
Thanks to "FISH" Boy for Technical Support.
Thanks to My Wife for Idea.
Thanks to MADHEAD for help and patiency.
Thanks to GOD JAH for blessed flower.
A tady máte zatím jenom jednu ale zase jako tu nejlepší fotku!!!
Dík za podporu a omlouvám se za svojí dočasnou nedostupnost ale i to snad bude brzy vyřešeno
Za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný
ofshoot of