Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz jsme na ctvrte strance a muj prispevek, ktery tu tak vsechny vytocil je nekde na zacatku prvni stranky. :-) Omlouvam se vsem, ze jsem svou pripominku nezformuloval presneji. Bohuzel z ni asi nebylo jasne patrne ze se netyka osobne Vacka. Muzeme to uz ulozit k ledu, prosim?
Jo, psala ve smyslu pridejte se. Rozhodne ne proto, abych si cetla, kdo vsechno nehodla dat ani kacku. Nicmene to porad nic nemeni, ze mi tve odpovedi prijdou mozna zajimavy, ale v tomhle foru rohodne ne k veci.
Pan Vacek se předvádí pouze jako militantní ideolog a já neznám nikoho z branže - a to znám opravdu hodně lidí - kdo by s ním v oblasti drog souhlasil," shrnuje převládající názor psycholog Ivan Douda, jeden z odborníků, kteří se tady už léta věnují pomoci a léčbě lidí závislých na drogách.
citace:
"Pan Vacek je odborník," zní odpověď všech oslovených lidoveckých politiků na otázku, proč zvolili do rezortu vnitra právě svého libereckého samuraje.
Je to proste klasicky politicky demagog. Placa kolem sebe silnyma vetama, ktere v konecnem dusledku nedavaji smysl a zasveceny si klepe na celo jaky je to holy nesmysl. pruser je, ze zasvecenych je v politice malo, respektive proste nemaji pojem o drogach. Nekteri mlhave tusi nejake rozdeleni, ale vsichni maximalne chlastaji, takze jiny raus nez spit se do nemoty vlastne neznaji.
Z Vackovy vety je docela patrne, ze bud tu vetu myslel zamerne a chce postihovat vsechny vcetne drzitelu gramu, nebo je to neschopny kokot, co neumi poskladat ani poradne vetu s tim, co vlastne zamyslel.
cityman: Jsem si jistej ze myslel postihovat vsechny vcetne drzitele gramu. Vacek je prave znamej tim, ze dusledne odmita jakykoliv rozdeleni drog na tvrdy/mekky.
Jeho slovy: "Prostě jednou je marihuana na seznamu zakázaných látek, to se nedá tolerovat.Nelze lidem říkat, s tímhle můžete experimentovat a s tímhle už ne. Když se to někomu nelíbí, ať bojuje za její legalizaci." viz. Respekt 4/05.
Nelze než souhlasit, že nelze lidem říkat s čím mohou experimentovat a s čím ne,
tak proč chce kriminalizovat každýho, kdo sebe má ilegální látku? To je na palici :-/
ČT: Vacek zvažuje rezignaci, pokud nenajde důkazy svého vzdělání
PRAHA - Jiří Vacek zvažuje odchod z místa náměstka ministra vnitra, pokud se mu v Německu nepodaří dohledat doklady o svém vzdělání. Informovala o tom Česká televize. Jako odborníka na drogovou problematiku ho do funkce nominovali lidovci, aniž věděli, že nemá dokončenou střední školu. Vacek přitom zřejmě neoprávněně užíval vysokoškolský titul.
Vacek v roce 1968 emigroval do Německa, kde strávil dvacet let. Tam si údajně vzdělání doplnil.
"Já nevylučuji v případě, že ty doklady nebudou dostačující, že budu rezignovat. To pro mě není problém," sdělil Vacek ČT. Otázkou jeho vzdělání se na svém zasedání 17. února zřejmě bude zabývat celostátní výbor KDU-ČSL. "Moje doporučení je, aby Jiří Vacek zvážil své setrvání ve funkci," řekl televizi místopředseda strany Cyril Svoboda.
Podporu zřejmě Vacek ztrácí i u předsedy KDU-ČSL Miroslava Kalouska. "Pan Vacek je odborník na sociálně-patologické jevy a ve své práci má moji podporu. Způsob, jakým interpretuje svůj vlastní životopis, ale chápat nemohu," řekl nedávno Mladé frontě Dnes.
Pokud bude přijat zákon o státní službě, nemohl by Vacek zřejmě místo náměstka kvůli nízkému vzdělání zastávat. Další komplikace může Vackovi způsobit bezpečnostní prověrka. Podle nejnovějšího vydání časopisu Týden požádal Národní bezpečnostní úřad o prověrku na stupeň utajení důvěrné. Její udělení však může negativně ovlivnit skutečnost, že neuváděl vždy pravdivé informace o své minulosti a vzdělání.
Vacek je znám jako hlavní tvůrce tvrdé politiky lidovců vůči drogám. Jmenování bylo výsledkem koaliční dohody mezi ČSSD, KDU- ČSL a US-DEU z loňského léta. Podle ní mají vládní strany možnost nominovat svého náměstka na ministerstva, která neřídí jejich člověk.
hlavne by me zajimalo, kde chce v zahranici dohledat ty doklady o studiu Mel jsem pocit, ze docela jasne vyplynulo, ze skolu zadnou nema. Ze by tajne studoval v nemecku?
Těžko říct, co studoval.
Ale v Německu mám pocit
slovo "inženýr" je ekvivalentem
našemu "technikovi".
Ale jinak je fajn, že to zváží,
esli se základkou bude dál na ministerstvu,
už jsem se bál, že to nezváží.
Původní příspěvek od cityman hlavne by me zajimalo, kde chce v zahranici dohledat ty doklady o studiu Mel jsem pocit, ze docela jasne vyplynulo, ze skolu zadnou nema. Ze by tajne studoval v nemecku?
Kde bys hledal dukazy o sve maturite? Asi na skole kde jsi maturoval, ne?
Jasne vyplynulo, ze nema? Prece vis ze neexistence cehokoliv se neda dokazat.
No ale když jsi ve stavu,
že nevíš, jaká která škola
končí jakým kterým titulem,
tak je možné, že si nepamatuješ
adresu ani název školy, kde jsi studoval, ne?
On si prostě jen musí vzpomenout,
a pak to dohledat.
To jako s tím Stáňovým bytem.
Taky asi honem nevěděl,
když na něj zčistajasna vybafli novináři,
od koho má ten milion půjčený.
To víš, když toho máš víc,
tak ti takové ty podružnější věci
z tvého života začnou vypadávat z paměti.
2 Mr. Proper: to si mě fakt pobavil
No a co napsat k tomu vackovi je to prostě kokot kt. si celou kariéru vybudoval na lži a sračkách, kt. valí do lidí co sou tak tupý že mu věří
Myslím že by v ČR měli být zakázány minimálně tři stranová zaměření (nebo jak to nazvat):
1)náckové fašouni a jim podobní
2)komunisté
3)toto je speciální skupina kt. si říká KDU-ČSL
btw mohli byste mě někdo vysvětlit to s tím herákem a skopčáckýma ptákama co s tím má vacek společného?
EDIT: ten debil je eště k temu fetna, ale ty ptáky sem nikde nenašel