Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm... prima diskuze. Pečlive jsem si přečetla všechny příspěvky. Fakt pekny. Proti gustu žádný dišputát, né (jak by řekla moje babička).
Mne osobně se tady celkem libi, vybirám si prostě to, co me zajímá a baví.
Akorát holek (zřejmě) se k tomuto tématu moc nevyjadřuje. Ze by na tom neco bylo? ja jsem svejm miláčkům vylepšila bydlení, aby byla rychlejší a kvalitnějsi recyklace nejen na moje pokusy. Hlavu vzhuru, honem do toho, bleskem od toho a policije a státní orkány jsou v ...
sadnbow: takze zadne diametralni rozdily se nekonaji. Hlavni rozdil je tedy registrace. Je to zajimavy zpusob napsat neco o sobe a podle toho to "nekdo" posoudi a vpusti dovnitr. Kazdopadne tohle se da ojebat vcelku jednoduse a neprijde mi to az tak skvele vzhledem k tomu, ze samozrejme i na nyxu jsou kokoti. Uznavam, ze je to lepsi sito. Ale jinak jsou si ty servery doooost podobne. Oba vytvareji diskuzni komunitu o vsech tematech.
procetl jsem si na nyxu tema grower a nic se tam vcelku nedeje. nehlede na to, ze neni mozne pokryt jednim thredem na nyxu vetsinu temat zde. Muselo by se tam vytvorit aspon 10 temat, aby to melo hlavu i patu. Ja stojim za tim, ze grower je v pohode pri rucni eliminaci nesmyslnych vykriku.
ja sem taky grower nikdy nezavrhoval jen jsem psal ze Nyx je taky fklidu a ma sve vyhody...
ps diametralni rozdil jsem psal ve stoned mode takze se nedi vybirave mluve:O)
jo a je naprosto jasny ze jedno auditko nemuze obsahnout informace z celyho serveru ale kdyz to auditko sledujes tak se postupem casu dozvis nove veci bez toho abys musel neco hledat...
Dalo sa cakat ze sa toto forum nevihne dealerom a pod proste berte to ako chcete trava a dealerstvo patria k sebe taky su ludia na tomto svete chcu za vse love kazdy je iny a ako som pisal to sa dalo cakat.Ale myslim si ze to jadro je to skvele su to skuseny ludia ktory maju radi ganju.
trava a dealeri k sobe nutne patrit nemusi. Grower myslim kultivuje spolecnost a momentalne mi spis prijde lepsi, ze k sobe patri trava a malopestitel. Az bude travy dost, doufam, ze dealeri uplne vymizi.
btw: v Ostrave jsem kdysi shanel dealera, kteremu, kdyz zavolam, tak si nekam muzu autem pro to dorazit. Po X zkusenostech jsem to vzdal. Vsichni byli naprosto nespolehlivi a kdyz uz neco meli, tak to bylo 0.6g za 200. Pripadne se obcas narazove nekdo objevil a mel dobre huleni za dobre penize, ale to bylo jen narazove. Zlata praha, chces zahulit, zavolas a do 30 minut hulis... takze jsem se zaridil podle sveho. 2000 mesicne uz neinvestuju do cerneho trhu, ale do skrine!
Sinuhet: v případě legalizace by se z některých pěstitelů stali obchodníci, který by měli státem stanovený nízký ceny a kontrolu kvality a množství a daleři by byli nahraný, jelikož by, kdyby chtěli prodat, museli dávat lepší množství za míň, což by samozřejmě většina nevydejchala.
At si proste kazdej smaze svoje thready o kterejch si mysli, ze nejsou co do obsahu na groweru vhodny nebo né vhodny... proste ty, co sou na píču...to snad neni až takovej problem ne?! Jo urcite se tady najdou typci ktery maj všechny thready uplne supr a nej, ale radsi se jeste podivejte... tak dik a čau
treba proto, ze mysleli jak obrawska debata v tom threadu vznikne...no a vono negdy hovno seru tady na vsechno, kdyz grower nezaseru ja, udela to za me negdo jinej PEACE
panebože to sou plky sýkryt fejsi, každej kdo tě tu posílá do prdele s argumentem aby si se sem nevracel když tu ceš brečet po starym groweru má zatracenou pravdu a pokud si tu ceš hrát na mluvčího lidí co odešli tak já se od těch tvejch ublíženejch blábolů zasadně distancuju, na grower už chodim jen pro svojí vlastní zábavu a tebe k tomu rozhodně nepotřebuju