Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hlavně by mě zajímalo čím to je jestli to je tím hořčíkem ? a pokud ano tak co spusobilo jeho nedostatek ? nebo máte jinou představu co by to mělo bejt ? prosim poradte někdo cuzzz Osvin
Ta posledni fotka vypada jako plisen. Kup si treba kuprikol, nebo jiny fungicid a zkus to strikat. Kuprikol se da pouzivati preventivne, takze pokud to plisen neni, nemel by uskodit. Malymi teckami ktere schnou a rozsiruji se se projevuji i svilusky. Dukladne prohledni spodni stranu listu a hledej malinkate pavoucky. Opravdu velmi male. Jen takove svetle tecky, ktere se pomalu hybou. Pokud opakuji co tu bylo, tak sorry, necetl jsem to moc dozadu. Jo a jeste mas-li moznost zkontroluj pH pudy a pokud hnojis, zkus ted radeji nejakou dobu zalevat jen cistou vodou bez hnojiva at vyloucis zdroj problemu odtud.
tak jsem koupil Kuprikol ! 10g za 18,- ! 10g na litr je dávka co je tam napsaná třeba na rajčata nebo brambory! takže budu ted dělat postřik tím jedním litrem a pokud nic tak nevím a pokud se to začne lepšit tak dokoupim! taky jsem přestal dolejvat vodu dolů do tácu pod všema květináčema protože kořeny nemuseli stíhat proschnout toho se bojím nejvíc že uhnivaj kořeny kolik dáváte a jak často zalejváte ???!!!
Ta fotka je desne tmava, jestli to vypada jako kdyby to bylo posypany moukou - maly bily fleky, ktery pozdejc dostanou takovej okrovej odstin, tak je to houba, mam ji doma taky, ale staci to lehce posypat obycejnou sirou a do tejdne zmizi...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Tak tady to je celkem slušně vidět takže přijímam rady, informace, spekulace! diky Osvin --myslíte že ty tečky, hnědý fleky a žluté listí bude jeden a ten samej problém ???
tak to vypada jinak... ty fleky, co mam ja, sou uplne bily. Mel sem je na klonech, na vetsi kytky se to ikdyz sou v kontaktu nedostalo...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
no nic Kuprikol postřik 3dny po sobě NIC! hořčík v podobě hořké soli NIC! A žádná jiná rada od obstříleného GROWERA nepřišla! sem kuva nasranej ale nenechám se přece odradit prvním neuspěchem!
satanyslaf- hoj 1)Listy otrhavám ale říkáš 1/3 a ta už je asi dávno fuč! takže musim rozhodovat jakej list kyktku zatěžuje a jakej ji ještě vyživuje! ohledne toho postřiku ještě dnes to nakoupim a začnu s postřikem ale ???jak často ???? 2) aktiv odtah od vybojky nemam ale v stropě jsem udělal díru kam zapojim ten filtr jak můžeš vidět na předešlé stránce! !!!!Jenže kyti ještě nesmrděli tolik abych ho tam dával tak jsem tam postavil větrák kterej foukal do skřině přímo na výbojku a teplo teda šlo na kytky to mě vubec nedošlo myslím že to bude jedna z radikálních chyb! A co se týče toho že mám dlouhé stonky bylo to tak nějak záměrně nechal jsem je vytáhnout s tím že je naohejbám podel stěn skříně a vertikálně zavěšenou lampu spustim až mezi ty stěny zeleně!! (chápete aspoň trochu jak to myslím nebo mám udělat nákres ???)jenže když jsem potřeboval na tejden zmizet tak mi to zalejval bratr a bohužel to zalejváni bylo no řekněme v menším než malém množství a nevím jestli to je nějaka obrana kytek proti vysušení ale stonky se hrozně vytáhli a hlavně zdřevnatěli takže můj ohejbací proces bylo nemožný uskutečnit! jinak dnes teda změním to proudění vzduchu aby šel teplej vzduch nahoru od vybojky a ne na kytky zatim cuzzz Osvin diky za rady