Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
clanek je ok,ja sy ale mylim ze ty ovce sou uplne tupy a asy nigdy nepochopi ze hulici nejsou zadny narkomani.podle me se bude hulit i gdyby na chleba nebylo....
ja si teda moc vazim takovejhle aktivit, ale na druhou stranu mi to prijde jako takovy hledani si cesticky. ja jsem pomerne radikalni a tvrdim, ze nemusim nikomu vysvetlovat proc hulim. je to moje vec a moje pravo a tohle by se meli vsichni (hlavne ty ovce, jak vy rikate) naucit respektovat. o pestovani ani nemluvim. hawk
Původní příspěvek od biscuit ja si teda moc vazim takovejhle aktivit, ale na druhou stranu mi to prijde jako takovy hledani si cesticky. ja jsem pomerne radikalni a tvrdim, ze nemusim nikomu vysvetlovat proc hulim. je to moje vec a moje pravo a tohle by se meli vsichni (hlavne ty ovce, jak vy rikate) naucit respektovat. o pestovani ani nemluvim. hawk
odoctore, o tom, že má marihuana zhoršovat prokrvení mozku a o těch 350 jointech týdně tu debata už dávno je :-/ http://grower.cz/forum/showthread.p...light=prokrveni
navíc to zrovna nepatří do Oznámení příspěvek sundávám (odoctor psal o textu, který byl v magazínu Epocha 3/05)
Slyšte,že až na to bude svět připraven Velký Císař Taffari Makkonen sestoupí na zem a všechny jeho děti se spojí a společně přinesem na tento zvrácený svět mír,lásku a toleranci... žádné nenávisti již nebude a tehdy obletí celý svět vlna Harmonie soužití....
Jah children united..
Pěstujte mír a války již nebude.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...