Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SINUHET : heh...tak to pestujes pod 400W...??? kdyz mas mensi vybojky tak si zvyknes pestovat vic kytek v mensich kvetinacich....:-))) a oni si taky vzyknou...
ja mel kdytku v O12 H13 a rostla jako prase.. viz fotky v galerce...ikdyz jsou strasne foceny:-)))
tak jsem konecne vystrachal nejake zaprasene cedo a podelim se s vama o jeho obsah...je to Super skunk from sensiseeds od zacatku do konce pestovanej pod 400W philips Son-t-agro.(to vite,mladej a blbej...teda uz starej a spis neskusenej v indoor pestovani)
pane jooo...oni tam jsou...omlouvam se vsem ale nejsem v tohle moc zbehlej.....popis k fotkam:Super skunk od sensiseeds,pestovano od zacatku do konce pod Philips 400W Son-t-agro.dodal bych vice fotek ale jak jsem se jiz zminil ucim se zachazet stimhle systemem
Heh, Reebok pestirna?
To som este nezral.. Ako si to poresil s vonou/smradom- (to je odvisle od vkusu..) - neprotestuje tvoja sestra?
Napadlo mi, ze priste by si mohol vyskusat 1-2 kytiz a poriadne je rostahnut po priestoru (klby, kolienka, zavazicka).
prosim te procitam si tenhle thread a porad nejak nevim jaky ty seminka tam mas, rikas ze na dalsi growing budes mit seminka od kamose, nejakyho skunku, to znamena ze tam ted mas nejakej venek ze zahrady?? chapu to dobre?
dam ti karmu za snahu, ale podle mne je to zbytecna ztrata casu, ale mozna timto nabydes urcite zkusenosti, kazdopadne pokud si ctu sem tam tvoje komentare a prispevky musim se opravdu smat, nemyslis vsechno vazne, ze ne haha
kazdopadne ty kyti dej klidne cca 3 cm k tem zarivkam, skoro netopi a pokud tam mas dobrou cirkulaci vzduchu, o cemz pochybuju, pokud mas tu petirnu zavrenou v tasce hehe, jako karma ti leti fakt sem se pobavil preju hodne zdaru v dalsim growingu taky sem takhle nejak zacinal a vsechny rady byli marny, na vsechno si clovek musi prijit sam..
Tlumivku i starter na 50W sodikovou vybojku. To kdyz v obchode reknes, tak by ti meli poradit. Pokud ne tak jdi jinam, kde maji znaly personal. Tech typu je hodne a kdyz ti tu napiseme konkretni tak ho urcite podle zakona schvalnosti ve tvem obchode nebudou mit.
sorry v elektrotechnice se moc neviznám. Jo už to tam jede 50W. docela se mi zdá že je to slabí i na tak malej prostor. Tak tam asi hodím 20W spořivku a pak časem ji vyměnim za další 50W SHC.
cus lidi sem zacatecnik vysadil sem 1.2.2005(symbolicek datum) vyklicily behem 24hodin ze 6ti jen 2 presazeno 3.2. a ted je mam jen 15cm jestli prijdu na to jak pridat foto tak ji tu mate ale pestirna nic moc je to spolu s masozrafkama
1. moje pestnicka s vypnutym svetlem
2. moje kyti
3.moje pestnicka se zapnnutym svetlem
(myslim ze je to tak po sobe)
tak nejake navrhy chyby pustte to do me dikes
hele lidi tady nekde sem cetl ze drozdi dava CO2 rostliny potrebuji pro spravny rust CO2 zatim zadny vysledek nevidim ale smrti to extreme ale co bych pro svoje milacky neudelal (je to tam kosticka v tom kvetinaci!) tak sem ze dozvedel ze ja tam ta kostka nahovno ze ji musim rozpustit s vodou a cukrem ale nevym jestli s tim zalejvat ebo co taky mi poradili ze tam mam dat knizky tak si predstavute ze to mam tak 4cm od svetla nejaky dalsi nymitky jen do me budu rad UPBRADY OK!
Naposledy upravil onrejblesk 24-02-2005 v 17:22 PM