Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
to co píše hugila a bigfoot jsem měl přesně na mysli akorát jsem to napsal trochu zaobaleně a nazval neznalcema a to že jim je 15, 16 můžu potvrdit už jsem se s pár setkal osobně:-((l
jako akorad sem nepochopil to vase mazani thredu... chapu ze se to muze zdat nekomu nebespecne(ta diil a podobne temata), ale mazani Vasich prinostnych temat nic nezachrani(stacilo by se v klidu a tichu vyparit a uz sem nelist - adios amigos vase prispefky me bavili a zaroven byly poucne ale samozrejme vas chapu)... akorad naserete par lidicek co si to nebudou moc precist... jako Vi si opravdu myslite ze takto velkej projekt jako je grower.cz policie nesleduje od zacatku? jako pardon ale paranoa a histerie u Vas pracuje aniz by jste o tom vedeli... ted si bude moct ty prispefky precist leda nakej fizl, jelikoz to maj sosli nekde na discich(jako co to udela ceske policii napr. 1 tejdne vysosnout grower - nejsou prece blby a nenechaj si utyct takovou "databasi" konzumentu). Takze dle me to je uplne jedno estli ste to smazli... voni to maj stejne a pokud by se do vas chteli vobout tak muzou... mno a mam dojem ze by se i dalo neco najit na ttp://www.archive.org/web/web.php ale nekoukal sem se...
Nezlob se, ale jestlize se kluci rozhodli to smazat a udelali to, tak argumenty typu "akorat naserete par lidi" jsou vcelku k nicemu, ne? Navic je celkem rozdil, jestli je grower v podvedomi (at uz policajtu, nebo nepestitelu jako server o pestovani, nebo server kde se smeli, nezletily pipky tu schanej pernicek a vari se tu odvary z makovic. Nedelam si iluze, ze to kluci moderatori nezvadnou vycistit v dohledny dobe, nicmene navazet se do nekoho, ze se za tyhle situace rozhodnul odejit je takovy nejaky..... ubohy.
Nechci do nikoho prudit,ale protože je grower hlavně Technařskej,
tak to tady podle toho vypadá...samej fet
Taky nechápu proč jsou groweři posraný z komorousovejch chlapců,jste Dýleři?Přece nepudete do vězení kvůli rok starýmu fotoseriálu
Groweři se stáhnou do podzemí a na legalizaci můžeme zapomenout
hele s tim "Technařskej" nevim, nevim... myslim, že technaři jsou tu v menšině. pak taky záleží na tom, co si pod pojmem technař představuješ. rozhodně bych to ale nespojoval s fetem, čímž urážíš třeba i mě...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
hrucáči - na mý straně nigdy žádná válečná sekyra zasypaná nebyla - to že sem napsal jak to vidim - newim jak to souvisí s mym zbytnělym egem - změna tónu, co jsem se stal moderátorem - taky moc nechápu....nechme to bejt
bohouši - sem nigde npsal, že si jelito - našel jsi mezi řádky něco víc než jsem tam vložil
2 nenehruu...
sakra jako chapu vas ale jako to mazani bylo jen zbytecny gesto... tim ste jen prispeli k tomu ze z groweru zbyde opravdu jen par temat ktera budou stat za to... a plno sracek(coz snad nebylo vasim cilem... sem mel dojem ze kazdej po sobe chce v zivote zanechat neco pozitivniho ale asi ne...)
2 maggie promin ale argument to nebyl(argument byl neco uplne jinyho cos sem myslel ze kazdej pochopi), jinac mas pravdu o vymiteni marastu jako je schaneni ruznejch sracek... jo a jako ja se jen nenavazim ja sem jen chtel slyset jestli to melo smysl, jelikoz kdyz si to trochu clovek srovna v tom melounu co ma na krku tak mu jasne vyjde ze tim spis uskodi jak sem psal up...
Odesli mi vzorove odchazim take je to horsi nez sem cekal jeste pred tydnem astala vista grower treba nekde na akci nekdy
POSILAM pUSINKU A POZDRAVUJTE K:::::::::::
to kaucuk:
lidi s obrovskyma znalostma -hmm. myslim ze proto byl G zalozenej, aby se ty nase znalosti neustale zvysovaly. ukaz mi jedinyho cloveka, kterej ti rekne ze toho na zacatku vedel vic nez je na G. to by sem pak nelez.
a to ze tu sou novacci, kazdej jednou zacinal, ikdyz je pravda ze za posledni dva mesice se snima roztrhl sourek. ja bych ty jelita neodsuzoval. spis bych se zameril na lidi, kteri, ackoliv maji jiz dlouhou dobu clenstvi, tak kvalita jejich prispevku neodpovida kvantite atd.
jako kdyz je nekdo 2mesice zaregistrovanej a ma 170 prispevku v kurarne a galerii, typu: "super kytky" nebo "souhlas" apod.
vypada to ze je v soucasne dobe Grower v mode mezi mladezi
nastolil bych tvrdou diktaturu moderatorismu, trochu bych to procistil a hlavne uzavrel, nebo alespon nejak znesnadnil pristup.
No to je prave jeden z duvodu, pros "old-boys" odesli......navrhu bylo dost, ale nekdo na ne sral......a obavam se, ze tak to bude i dal........pokud me nekdo presvedci o opaku, budu rad...
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..