Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nikdo nemyslel na to, ze vas mozu pangle odpocuvat aj nelegalne. potom zavola kamos ci nahodou nieco nemas a ze sa stretnete. potom vas najdu podla mobilu a spravia vam nahodnu prehliadku a maju vas aj bez legalneho odposluchu
mno Bulomir zase ma trosicku pravdu. kdyz do founa budu 14dni v kuse kecat ze zabiju honzu, ze prodam herak a ze ukradnu prezidentskou limuzinu, nikdo me na to prece nemuze rict ani prd .. a nebo jo?
Pred par tejdnama jsem koukal na 7cku na TV H@VN@ a zrovna se tam bavili o odposlechu a ze prej za minulej rok dal soud povoleni na 17000 odposlechu. A z tech 17000 cisel soud zamitl pouze 60. Takze at tam prijdou s cimkoliv, tak jim to asi vzdycky povoli.
Kamos me rikal, ze se prej benga muzou zamerit klidne na IMEI (vyrobni cislo telefonu), prej pak uz muzes mit v telefonu jakoukoliv SIMku a stejne si te budou dal odposlouchavat podle IMEI telefonu. Ja tomu teda moc neverim, ale co si o tom myslite vy?
jj funguje to tak ale kolega mi ukazoval nejakej soft kterej umi bud vygenerovat nebo potlacit IMEI a dalsi udaje pro idetifikaci. Kazdopadne i kdyz nejste mezinarodne hledani zlocinci nemusi vasi komunikaci cist kde kdo a proto nejbezpecnejsi je komunikace pres kryptovani, jinak celkem spolehlive funguje icq s automatickym mazanim historie. Skoda ze v parlamentu neprosel navrh ze po skonceni odposlechu ti to musi policie oznamit ;-)
maslox ne skus rikat ze prodavas travu a nech se pak chytit s jendim kusem a uvidis ten tanec. jde o to ze muzes mit hafo kamosu a furt se domlouvat na huleni po skole a muze to vypadat jako deal. a dukazy? byli to profesionalove nemame nic nez ty odposlechy s kodovanym jazykem ktery znamena to a to a je to vyreseny pripad. stejne jako ta kauza s uplatkama a kaprikama....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Ať už poslouchaj nebo ne , vraťte se do doby kdy mobili nebyli. Je to stoprocentní jistota, že na vás nepřijdou, když si dáte taky bacha na hubu a máte jen pár spolehlivej lidí. (nikdy nikomu nevěř).. Dejte bacha na jakou koliv techniku co si koupíte . Člověk nikdy neví . Nejlepší přehled o tom co člověk dělá je mu dát pohodlný život ať už mobil nebo internet, a třeba si koupit i auto. . Je velmi lehké si zjistit od kud píšeš po netu nebo co píšeš mobilem nebo voláš a nebo kde jsi.. Nikdy bych to nepodceňoval.
Hlavně když tu pár lidí napíše jak na to dojeli . Mějte se .
som si raz pozeral neco na pro7, alebo taq.
u nas ma orange sluzbu, neviem jaq sa to vola, proste vas mozu najst podla vasho mobilu. myslim vasu presnu poloho. facha to len ked na to date suhlas cloveku, co vas chce najst, staci to dat raz a on vas moze najst kedy len chce. taq, ked bega chcu taq si to vybavia, a najdu vas ked si pojdete na policko, preto si stale nacham mobil doma a hlavne zapnuty, taq si asi myslia, ze som doma, a nedvyha.
PS: ak mate firemny mobil, taq staci suhlas majitela firmy, alebo taq nejaq,
. Taq aspon NECHODTE NA POLICKO S MOBILIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Presnost urceni polohy zavisi na tom kolik je kolem tebe BTS. Cim vic, tim lip. Je-li policko odlehle od civilizace, moc BTS tam nebude a polohu bude mozne urcit jen priblizne.