Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K tomu zavlazovani me napadlo toto: 1. do kyble by se zakopaly jedna nebo dve propichane pet lahve, do kterych by se z hora nalivala voda
2. po obvodu kyble by se do spiraly namotala proděrovaná zahradni hadice, ktera by mela vyvod na dolivani vody nad hlinou.
3.do spoda kyble by se udelala dira, kterou by se prostrčila a děravým vrškem přišroubovala pet lahev. Takto upraveny kybl by se dal do vědšiho kyble, ve kterem by byla voda.
No Otone, tumas K+, na pristi rok jsem pocital take s vlastnim projektem zamozavlazovani na out, ale jak to tu vidim uz to nemusim vymyslet, tohle je lepsi jeste si to proctu do konce a pridam nejake dotazy az budu mit vic casu ale jses borec
Pekne pekne. ___ Mate nejake problémi so stabilitou? u nás je dost veterno tak mam strach ci sa to udrží na "nohách" len vdaka vlastnej hmotnosti. A pridavate do zasobnika vody nejake chemikalie/v dobrom/ alebo hnojivá? Power of kíbl....
problém se stabilitou nemám, nenechávám totiž kytky přerůst, ale způsobů jak to vyřešit je určitě mnoho, na stromě, pořádně přivázat pevným drátem ke kmenu/větvi a na zemi třeba zatlouct kůl do země a přidrátovat to k němu, fantazii se meze nekladou
Lidičky právě mě napadlo, že by šlo dát pod kytku na zem alobal.Docílilo by se toho, že by sluníčko tolik nesvítilo na půdu, nevyschlo by to rychle a hlavně by se trošku světlo odráželo znovu zpět nahoru, na kytku.co vy na to?myslíte, že by to šlo?
Čaute,
sorry, ale já nevím, kde přesně sehnat ty kýble... Říkali jste gratis v potravinářství, ale kde? Fakt za to nechcu vyhazovat prachy, když nemusím...díky
zdar taky by mě zajímalo jak dlouhej by měl bejt ten knot v prvním kýblu (hlína). jestli je třeba jen 10 čísel rozprostřenej na dně nebo je deset na dně a 10 nahoru. doufám že sem to napsal alespoň trochen srozumitelně nějak mi nejde formulovat
skús zájst do drogérie, tam by mali mat kyble...alebo sa pytaj kamosov, kyble nejsu nedostatkove zbozie...ale pokial mas o ne taku nudzu neradil by som pestovat takymto sposobom lebo na jednu kytku pouzijes dva kyble a s tvojimi moznostami toho vela nedospestujes....
globy: čus, myslim že je jedno jestli ty knoty leží rovnou na dně kýble tak jak to popisuju já nebo budou trochu víc svisle zapuštěný do hlíny, já je měl jen položený na dně a fungovalo to ke spokojenosti
Dundee: kýble se daj sehnat všude možně, musíš hledat, buď to koupíš nebo obejdi nějaký stavby a firmy, třeba prázdný plastový oválný kýble od primalexu jsou hodně dobrý, vejde se tam dost hlíny
podla mna by sa to dalo spravit aj jednoduchsie. pouzil by sa na to len jeden kybel, ktory by sa rozdelil na dve casti. tym by sa zvsila jeho stabilita aj manipulovatelnost. vid nakres
myslim ze som to nepopisal dostatocne. do polky kybla by sa dala nejaka priecka. vyvrtali by sa tam dva otvory - jednym by bol prestrceny knot a do druheho otvoru dame nejaku umelu ruru, ktora bude vycnievat nad hlinu a nou by sa dolievala voda, pod urovnou priecky by sa vyvrtali nejake diery na odtok prebytocnej vody. nevyzera to zlozito a myslim ze by bolo jednoduche to vyrabat normalne niekde vo firme. myslim ze by to dost slapalo. hm...
2 oton: chtel bych tenhle rok hodit neco na strom asi si vyrobym tyhle kyble a tak by me zajimalo jestli si neco vylepsil od toho jak to mas na prvni strance