Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to bamboo: samozřejmě, že v přírodě se ti řasy pod půdou neudělaj, když tam nemáš půdu v akvárku nebo pet lahvi... radim jen z vlastní zkušenosti, páč když sem měl zasazené kytky v pet lahvi a po pár týdnech, když jsem přesazoval, byl celý vnitřek lahve zelený...
pletu si kytky na balkone a uz zacali i palicky, sou sice uz starsi ale myslim ze je to dobre, hnojim je prave tema koprivama a kytky po nich jedou jako divy!!!dost hnusne to smrdi takze ty co to chtej vyrobit....necuchat!!!
sacul:hlavně si dej pozor at nemas na balkone vedle svy kytky neco jinyho.treba minuly rok mi matka vysadila kousek od sluku rajcata a asi za 2 tydny mi na kytky prelezli ,,spider mathes''neskutecne kurvy to sou....delaj na kytce strasny bordel...2 kytky to neprezily...
čau...potřeboval bych nutně radu mám dvě kytky na balkoně ale mam to celkem na hovno se slunickem...sviti mi tam od 12 do 6 a kytky mi nechtěj vykvest...zatim nemaj ani chloupek a bojim se že nestihnou dokvést...jestli vůbec začnou...jestli ma někdo nakej tip jak vynutit kvet nebo jak je nak popohnat tak bych byl opravdu vděčnej...thx
myslim že slunce od 12ti do 18h je v pohodě a na dokvetení bohatě stačí, to že ještě nekvetou nemusí bejt vůbec nedostatkem světla, ale třeba tim, že máš semena z indooru, kterej potřebuje na květ nejlépe 12/12 světlo, jestli máš možnost je dát po 12hodinách světla někam do tmy, tak to udělej a uvidíš jak se nastartujou a pokvetou jak o závod, to dávání do tmy chce dělat aspoň 14dní, aby pořádně kvetli
tak rozjizdim novou sezonu: seminka: slak z holandu
puda: 3/10 zahradnicky substrat
3/10 perlit
3/10 vermikompost-wormcasting
1/10hovna ze vseho co se hybe+moucka+krev atd. (to jsem neudelal ja,pouze koupil v jzd) :-)
kybl: 10L
Mam ale problem s vermikompostem, ten ktery jsem si uz objednal je rok prosly tak nevim jestli to bude prave orechove,jestli to mam do te pudy vubec davat...ma nekdo zkusenosti s vermikompostem?
Zkušenosti s ní nemám, ale je obecně brán jako jeden z nejlepších (neli nejlepší) na trhu. Nevím co by se na tom mohlo zkazit (šup tam s ním).
Ať to roste
no ja ted jedu zase v 10L kybli,ale mam v nem 4 kytky takze vaham jestli zastrihavat protoze by nemely moc mista a vetvi se prirozene samy,jsou v patem patre a z kazdeho uz rostou dalsi dve vetvicky,ktere jsou v druhem nektere uz mozna v tretim patre.
Taky vaham kdy hnojit na list
4 kytky na 10L se mi zdá hodně. A zastřihávání ti podle mě moc nepomůže, protože se ty kytky rozrostou do objemu a budou si stínit. Jestli můžeš, tak dvě dej ještě do dalšího 10L kýble (ale opatrně :-). Jak jsou staré?
kamo ja myslim ze to pujde,sice z nich nebudou 2m cahouni, ale deejme tomu kolem metru,ale to se da stejne nechci aby mi na ne fizli cumeli ,=.S mou peci to snad dobre dopadne,stejne muze byt jeden nebo dva jeste samci,ale spis ne,protoze kytky rostou jako samice a barvu maji tmave zelenou...,jinak stare jsou asi kolem mesice,presazovanim bych jim pokazil koreny a na balkone mame stejne malo mista...
Hledal sem hledal, ale nevyhledal. Tak doufam ze neporusuju pravidla komunity...
Chystam se sazet rizky na balkone. Je to vube vhodny ??? Balkon je na jizni stranu a nase ohniva kule tam sviti celej den... Mam hnojky AHacka, pudu s 7,0Ph, pletivo proti vetru a 2x shivu Prosim vas o jakoukoli radu ktera by mohla zapricinit lepsi rust, kvet, sklizen my "poor" urodicky :[
V létě bych tam dal pet-flašky tak,že bych jim uřízl dno a potom je obrátil hrdlem nahoru a nalil tam vodu.To proto, abys tam nemusel v létě 10x lítat jim dávat napít...A maš to dobře zabezpečený proti lidem???A ten vítr nevadí,aspoň budou mít kytky širší stonek.A jestli tam nemá ten balkon střechu,tak umožni kytce dobré odvodnění skrz květináče.A až ti budou kiti kvíst,tak dej bacha na to,aby ti neuhnily palice.To je asi vše...