Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na Balkone
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Leetsy
Nový Člen

Karma uživatele Leetsy - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 22  

Pestovanie na Balkone Příspěvek č. 1

Zdravím!
Rozhodol som sa zasadiť rastlinku. Je už trocha neskoro tak som sa rozhodol pre autoflower od Royal Seeds Quick One. Budem pestovať na balkone, hlinu mám Substrát pre izbové rastliny s aktívnym humusem a chcel by som sa spýtať aké najlepšie hnojivo použiť pri kvitnutí? Doma som našiel od AGROO hnojivo AGRO Univerzal, bolo by toto hnojivo vhodné alebo niečo iné?

Nemáte niekto skúsenosti s pestovaním tohoto modelu?

Old Post 02-08-2020 v 13:38 PM
Leetsy je offline   Profil uživatele Leetsy   Find more posts by Leetsy   Foto galerie člena Leetsy   Click here to Send Leetsy a Private Message   Add Leetsy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kery-
Stálý Člen

Karma uživatele kery- - 29% Pěstitelská

Registrován: Jun 2020
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 2

Ahoj,

letos jedu první pěst - původně jsem (koncem dubna) sázel 3x Quick one, 3x Royal Dwarf a jedno bonusové AK-47. AKčko a jedno semeno od QO mi zdechlo už ve fázi klíčení. Zbylo mi 5 kytek, u kterých jsem popletl štítky. 3 z nich (všechny s největší pravděpodobností RD) stále kvetou, přičemž sklízet budu do 2 týdnů. Ty další 2 do dneška nekvetou, takže jsem nejspíš dostal jiná semena. Jelikož ti nedokážu říct s jistotou jaké kytky mi nevzešly, tak bych ti doporučil poohlédnout se po něčem jiném. U těch co kvetou ten cyklus vychází na nejméně 15-16 týdnů, a to nehledě na to, že slunce už bude jen méně. Sám bych už ven nesázel. Druhé kolo jsem sázel začátkem července a i tak se mi to zdálo dost pozdě. Z původních 3 kytek do druhého kola mám jen 2, protože jedno v půlce července neustálo hicák na okně a i když mám další 2 rezervní semena, tak jsem už nesázel, protože vím, že časově to OK není.

Mám na to kdyžtak téma v galerii outdoor.

Pokud ale na sázení trváš, tak vyber něco rychlejšího, třeba od Fast Buds. Doporučuju si projít i deníky na https://growdiaries.com/ kde třeba najdeš inspiraci ohledně strainu.

Furt můžeš zkusit indoor, kde i na low setupu by ses mohl naučit základy a přes zimu to rozjet ve větším.

Old Post 04-08-2020 v 05:49 AM
kery- je offline   Profil uživatele kery-   Find more posts by kery-   Foto galerie člena kery-   Click here to Send kery- a Private Message   Add kery- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leetsy
Nový Člen

Karma uživatele Leetsy - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2013
Příspěvků: 22  

Příspěvek č. 3

Ahoj,
rozhodol som sa pre tieto semená hlavne z toho dôvodu že tam píšu krátku dobu rastu. Semená som objednával z RoyalSeeds stránky. Z 2 semienok vzišli obidve tak už aj keď je neskoro chcem ich skúsiť dopestovať, či to naozaj bude trvať tých 8 týždnov ako uvádzali na stránke. Aspoň sa poučím a budúci rok budem vedieť.

Vo vnútri fakt nemám kde. Bývam v garzonke s jednou mačkou a už s tou sa tlačíme nehovoriac, že ešte sem napchať nejaký growbox alebo niečo, preto keď mám balkon chcem skúsiť na balkone.

Poznáš ešte nejaké semienka ktoré rastú podobne rýchlo ako tieto alebo tie, ktoré si poslal? a hlavne som chcel vedieť či treba nejaké hnojivo. Naposledy keď som pestoval tak som používal čisto len hlinu so slepačím trusom a kvetiny boli krásne tak v tomto fakt neviem aké treba vybrať.

A keď to bohužial nevíde tak to nevíde, skúsim o rok na jar.

Old Post 09-08-2020 v 02:11 AM
Leetsy je offline   Profil uživatele Leetsy   Find more posts by Leetsy   Foto galerie člena Leetsy   Click here to Send Leetsy a Private Message   Add Leetsy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-05-2021 - Predpestovanie na outdoor - 2 odpovědí
15-05-2018 - Predpestovanie na outdoor - 18 odpovědí
14-05-2017 - druhé pestovanie AUTO OUT - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9040340 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív